Evlilige çocuk için devam etmeli miyim.

Çok teşekkür ederim.iste bu istatistikleri okuyunca herşey daha da zorlaşıyor.

Ne kadar haklısınız.cok teşekkür ederim.yasamayan insanların anlaması çok zor bu durumu.

Tiksindiğim bir adamla beraber olmayı bırak evlenmezdim bile hadi öyle bir hatay düştüm farkına varamadım ama baktım olmuyorsa boşanırdım. Birde tiksindiğiniz adamdan hadi 1 çocuk yaptınız neden 2. çocugu yaptınız ? Onlarada yazık sonuçta boşansanız ordan oraya sürekli bir değişim halinde olacaklar. Ve kusura bakmayın ama adamla aylar sonra birlikte oluyorsanız büyük ihtimal o ihtiyacını başka biriyle karşılıyordur diye aklıma geldi.

Ben sizi hatalı buldum açıkçası. En başta içinizin ısınmadınız biriyle bile isteye evlenmişsiniz, yalınızın küçüklüğü geçerli bir sebep değil bu evliliği kabul etmeniz için. Sonrasında iki çocuk yapmışsınız. Küçük çocuğunuz 8 yaşında daha. Madem bu kadar istemiyordunuz tiksindiğiniz adamdan neden iki çocuk yaptınız? Bence gayet konfor alanınızdan çıkmak istememişsiniz. Daha fazla uzatmadan ayrılın derim. Kimse kendisinden tiksinen bir eşle birlikte olmayı haketmiyor. İkinize de yazık. Süreci düzgün yönetebilirseniz çocuklar da alışırlar zamanla

Haklısınız ben de kendimi hatalı buluyorum.

Tatlı minnoş hanımlar polemiğe girmiyoruz, üsluplara da dikkat ediyoruz, büyük harfle yazmak bağırmak anlamına geldiğinden büyük harfle yazmıyoruz, konuya yorum yazıyoruz, hedölü hödölü yazmıyoruz

bu tamamen sizin karakter yapınızla alakalı kimisi çocaklarını ön planda tutar düzenim bozulmaz der kimiside aşk istiyorum der ayrılır ben ilk gruptanım şahsen dağılan bi ailede çocuklarımın perişan olmasını kendi aşk hayatımdan öncelik tutarım bu tamamen sizin kararınız

Cocuklariniza hiç bir zaman kurban rolü yüklemeyin.

Mutsuz evliliğin kurbanları olacaklarına mutlu anne babaların evlatları olsunlar, ayrılın da

Adamı sevmeyi denesen o da senin böyle hissettiğini anlıyordur illa ki ondan arsnızdaki sorun oysa bu kadar yılı birlikte geçirmişsiniz bu çok büyük bir başarı. Durum anlattığın kadar olsa insan on dakika katlanamaz biraz değişik yerlere falan gidin balayı gibi tatile falan çıkın romantizm yaşayın yemek yiyin şarap için Mısır patlatıp birlikte film izleyin yapın bişiler..

ne kadar üzüldüm konunuza
kimbilir kırk yılda bir de olsa yaklaştığında ne kadar acı çekmişsinizdir

düşünüyorum da eşimle sorunum olmamasına rağmen çok sinirli olduğumda ona dokunsun yanımda solusun bile istemiyorum
ki siz yıllarca

kendiniz için en doğru kararı verin inşallah.. çocuklarınız kaç yaşında kız mı erkek mi?

kayınvalidem 30 yıllık evliliğini bitirme kararı aldı 3 çocuktan sonra. anlatırken aynı sizin gibi "hiçbir paylaşımımız yoktu, konuşamıyorduk bile ne desem tersti, zaten aynı yatakta yatmıyoruz, evi otel gibi kullanıyordu" dedi. çocuklar küçükken katlanıyordum ama artık niye katlanayım diye düşünüyor. bence bu bir dönüm noktası. 37 yaş çok büyük bir yaş değil, anlaşamıyorsanız bitirmekte kötü bir şey değil. çocuklar şimdi üzülür ama sonra unutur, herkes kendi hayatına devam eder. kimse mutsuz olmak için evlenmiyor.

Sorun bir yana da 2 ayda bir olan cinsellikle millet nasıl hamile kalmayı başarır hâlâ şaşırıyorum valla.bazı çiftlerin 2 günde bir yaparak anca oluyor ya da olmuyor.

Sorun bir yana da 2 ayda bir olan cinsellikle millet nasıl hamile kalmayı başarır hâlâ şaşırıyorum valla.bazı çiftlerin 2 günde bir yaparak anca oluyor ya da olmuyor.
Spermler canlı oluyor o yüzden sanırım dinamik oluyordur

Sana şok olacağım bir şey söyleyeyim annemin dört çocuğu var ve kadının en küçük çocuğu 18 yaşında. Bu kadın yıllardır hap kullanıyor ve regl olmuyor belki bir gün. Hapı bıraktığı hafta hamile kaldı 42 yaşında. Şu an kardeşim 17 yaşında

Allah allah tıp tarihine geçecek olay.maşallah diyelim.bizim gibiler de çok, onlar gibiler de.olsun ben de başka konularda iyiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…