Evlilige çocuk için devam etmeli miyim.

Aslında aşk hayatı aramıyorum.sadece böyle psikolojik bir harp içinde yaşamak beni çok zorluyor.hep sinirli ve agresif bir anneyim artık.ruh sağlığımı
Ne kadar sürdü alismaniz..cok zorlandiniz mi.mera ediyorum sonraki süreci.ama sizin adınıza çok sevindim.

Evet ilk başlarda gitti Dr a.onun söylediğine göre dr.beni hatalı bulmuş.ben yaklaşmadigim için böyle oluyormuş.yoksa onda sorun yokmuş.bu hep kendimi suçlama neden olmuştur.ama psikologum bunun doğru olamayacağını söylüyor.hicbir dr.boyle söylemez diyor.bilemiyorum.

Benim boşanma nedenim de cinsellik çok konu açtım burada konuyla ilgili.
İlk 1 yıl zor geçti 6 ayı hafif depresyon ve yasla geçti.
Ama 1 yıl sonra iyiydim yeni insanlarla tanışmaya hazırdım.
Karşıma saçma sapan insanlar da çok iyi insanlar da çıktı.
Ben hep psikolojik destek aldım sosyalleştim işime verdim biraz kendimi.
Birde sokaktan bir kedi sahiplendim o da çok iyi geldi ruhuma yalnızlığıma.
Sizin iki çocuğunuz olduğu için yalnızlık hissiniz benim kadar olmaz o açıdan da siz şanslısınız mesela .

Tamam hemen takip ediyorum.cok teşekkür ederim

Aslında aşk hayatı aramıyorum.sadece böyle psikolojik bir harp içinde yaşamak beni çok zorluyor.hep sinirli ve agresif bir anneyim artık.ruh sağlığımı kaybetmek istemiyorum.
Kendi başınıza cocuklar bana yeter diyorsanız bu konuda bir şey diyemem.
Ama iki çocukla aşk yaşamak öyle basit değil.
Ona bile zaman lazim.
Ben şuan tek çocukla yeniden aşk değil arkadaşlarla iki çay içsem mutlu oluyorum.
Çünkü siz de calisiyorsunuz geldi mi cocuklar enerji istiyor hepsi gelişim caginda.
Yeniden düzen kurmak için ikinci çocuğunuz büyüsün diye bekleyeceksiniz.

Yani tek başına gittiyse yalan söylüyor olması çok muhtemel.Belki doktora bile gitmedi.
Beraber bir cinsel terapiste gitmeyi deneyebilirsiniz.
İşe yarar veya yaramaz bilemem ama en azından ben bu evlilik için elimden geleni yaptım dersiniz içinizde pişmanlık olmaz.

Psikologumun dediğine göre eğer bu tiksinme hissi sonradan oluşmuşsa terapi etkili olabilirmiş ama en baştansa çok zormuş.Yine de denemek isterseniz çalışırız dedi.Yani zor görünüyor.benim de pek umudum yok kendimden açıkçası.

Şu anda sorun ne? Katlanamamanız mı

Şu anda sorun ne? Katlanamamanız mı
Evet.baslarda bana karşı ilgili ,beni seviyor yada çocuklar büyüsün diye katlaniyordum.ama artık bunlar da yok evde gerekli olmadıkça konuşmayan iki yabancı gibiyiz .düzelir mi diye beklerken daha da kötüye gitti herşey.bir karar almak için daha da geç kalmak istemiyorum.

Araya sogukluk girdiginde iki taraf bunu farkedip karsilikli olarak cabalamiyorsa aradaki ucurum artiyor. Benzer biseyi hamileligimde yasamistim. 5 yastikla yattigim için yataklari ayirmistik. Surekli öğürdüğüm icin öpüşmek istemiyordum, son aylarda da bebek kaburgama bastirdigi icin nefes alamiyordum sarilmayi birakin otururken sekilden sekile giriyordum. Temas olmamasi, ayri yataklar, opusmeme vb durumlar arayi açıyor

Tiksindiğiniz adamdan nasıl iki çocuk yapabildiniz ben ona şaşırıyorum.

İşte sanki burada sizde sorumluluk almamışsiniz ama .
Hep bekleyen taraf olmuşsunuz.
Doktora birlikte gitmeyi teklif edin.
İki çocuk olduğu için söylüyorum bunlari uğraşmaya denemeye değer yani bunun için.
Belki farklı bir şey kesfedersiniz kendinize cinselliginize dair.
Belki sizde talep etmeyi öğrenirsiniz.
Belki ikinizinde sevgi dili farklı henüz bunu kesfedemediniz.
Ha baktınız olmuyor adam çaba göstermiyor o zaman içiniz daha rahat boşanırsiniz.

Tamamen sızın kararınız.

Hic konusmuyoruz diyorsun, duzelecek gibi degilse asil cocuklariniz icin bosanmaniz gerekiyor.

Cocuklarin kac yasinda? Bazi seyler olmayinca olmaz.. bu adamdan tiksinerek 2 cocuk yapmissin zaten.. ama diger yandan madem olmuyordu olmayacakti neden evlendin

Geçenki 3 çocukla boşanıyorum konusunun kadın versiyonu bu konuda.
Yani sevmeden de sonradan düzelir diyerek de vs insanlar çocuk yapabiliyor işte.
Konu sahibi tiksiniyorum diyorsunuz baştan beri de varmış bu dırum yaşınız da gençken önünüze bakın derim.

Evlilik sadece ana babadan oluşan iki karekter değildir. Evliliğin güzel sürmesi için çocuklar bir merdiven değildir. Evliliğin minik gizli bahanelerdir. İnsan bir kere hayata geldiği gibi, hayatındaki güzelliklere de dik durup bakmak gerekiyor . Yaş’ın kendine bir şans vermen için geç değil. Çocukların senin yoluna taş koyacak bir etken hiç değil. Nasıl mutlu olacaksan o yolda ilerle. Belli ki eşiniz ile hiç bir uyum içerisinde değilsiniz ; aşk,cinsellik, iletişim vs . Evliliği sürdüren basamaklar yok ise o evlilik bitmiştir ve sadece kâğıt üzerindedir. Kalbinin sesini dinle. Onsuz hayat mı cazip onla mı cazip? Eğer boşanmak istemiyorsanız terapiste çift olarak gidin derim.

On numara tespit

Çocuklarınız ve kendiniz için düşünüp en doğru kararı vermeye ve uygulamaya çalışın.Eşinizle bu konuyu konuşun.O,evliliğiniz hakkında ne düşünüyor.Mutlu mu yoksa,sizin gibi mutsuz mu?Evliliği devam ettirme yönünde ortak bir karar verirseniz,beraber terapi alın.Yok o da istemiyorsa.Boşanma ve sonrası için hayatınızı planlayın.Bu kadar zaman bekledikten sonra plansız yol almayın.
Evlilik terapisti bir hanımın şu sözlerini tekrar paylaşmak isterim.
Bir ilişkide sevgi varsa,nokta kadarda olsa,onu büyütmek için elimden geleni yaparım.Çünkü bu mümkündür.Ama,kimsenin kalbine hiç olmayan bir şeyi,yani sevgi ekemem.
Umarım, sonunda mutlu olacağınız bir çaba göstermiş olursunuz.

Cocuklarin kac yasinda? Bazi seyler olmayinca olmaz.. bu adamdan tiksinerek 2 cocuk yapmissin zaten.. ama diger yandan madem olmuyordu olmayacakti neden evlendin
Cocuklar 8 ve 12 yasindalar.
Evlenmeden önce insan olamayacağını bilemiyor.evlenince isinirim,çok iyi bir insan diye düşündüm.evlenince de kavga yok gürültü yok.boyle bir nedeni kime anlatabilirim diye diye bı gune geldik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…