Arkadaşlar merhaba. Artık ne düşünmem ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Sizlerden fikir almak istedim.
4 senelik bir ilişkim var. Bir sene de ciddi bir ayrılık yaşadık. İlk tanıştığımız andan beri, ben hiç konusunu dahi açmadan okulun bitsin evlenelim diye evlenmeye can atab sevgilim okulum bittiğinde yani üç sene sonra türlü sebeplerle bendeb ayrıldı. Haklı yerleri vardı elbet.. Aşırı kavga, anlaşmazlık yaşıyorduk. Fakat ayrılığı da beceremediğimizden yeniden başladık. Birkaç ay çok sıkıntılıydı. Ayrılığın izlerini atamamıştık. Yeni yeni kavgalar oluyordu, birbirimizle adeta inatlaşıyorduk. Sonra bir güb oturup konuştuk biz savaşmak için birleşmedik,kendimize çeki düzen verelim dedik. O gün bugündür de -iki ay gibi bir süreç o da- gayet iyi anlaşıyor, birbirimizi anlıyor, kaybettiğimiz saygıyı da sevgiyi de tazeliyorduk. Evlenmekten gelecekten bahsediyorduk.
Daha önceden bu kavgalarla evlenemeyeceğimizi, düzelmeyi beklediğini, benim de atanıp atanmayacağıma göre oluşacak düzenimi zi beklediğin, her şey netleştiğinde bir adım atacağını söylemişti. Nerede yaşicaz, biz nolucaz gibi soruların cevabını bulmasını bekliyormuş falan. Ha bir de daha gençmiş,28 yaşında. Gezmek,hayata doymak, dağ bayır çıkmak istiyormuş. derken her şeyin yoluna oturduğu zamanlarda bir iki sene içerisinde evleniriz, sensizlik beni yoruyor artık dediği oldu. Fakat geçen gün araba alacağını söyledi. Ve 4 sene gbi bi borca gireceğini söyledi. Ben de bunu duyunca hani evlililik düşünüyorduk dedim. O da hala düşünüyorum dedi. Ama bana inandırıcı gelmedi ve bunun üzerine tartışma çıktı. Ve duyduğum şey ben evliliğe hazır değilim oldu.
Sevmekle ilgili problemim yok, seni çok seviyorum, işte bu dediğim kızsın, evlenmek istediğimde o kız yine sensin. Ama şu an evliliğe madden de manen de hazır değilim. Müsait değilim. Şartlar ne zaman olgublaşırsa o zaman olur dedi. Ben resmen evlilik meraklısı durumuna düştüm. Benimle vir hayat geçirmek istesen beklemezdin dedim. O da böyle olmadığını, ısrarla kendisiyle ilgiki olarak hazır olmadığını söyleyip durdu. Hazır olduğunda gelirsin o zaman tabi ben hala seni bekliyor olursan dedim gittim..
Ben gerçekten karman çormanım. Bi yandan beni çok sevdiğini söylüyor, hissediyorum da.. Bir yandan da gördüğünüz gibi evlilik istemiyor. Geleceğinde var mıyım yok muyum, beni o geleceğe koyuyor mu anlamıyorum. Ya evlen ya ayrıl modunda da olmak istemiyorum. Baskı yapmak zaten hata. Sizce ne yapmam gerekiyo? Hadi evlenelim dese zaten evlenemem.ben de müsait değilim Ama ben onun gibi uzun seneli borçlar altına girip o yokmuş gibi yapmıyorum. Kendimi anlatabildim mi bilmiyorum. Durum böyle. Sizce bundan sonra ne yapnalıyım. Şu an konuşmuyoruz.