Evliliğe soğuk bakıyor...

Ben ki çevremde farklı düşünür, sivri, marjinal olarak bilinirim ancak aynı evde yaşamaya çok ama çok karşıyım...

sizinle aynı evde yaşama rahatlığını siz veriyorsunuz, ohh gayet rahat herşeyi yaşayabiliyor zaten, neden evlenip sorumluluk alsın... Evlilik hayatını zaten yaşıyor sizinle...

Genelde erkekler rahat yaşayabileceği kzılarla gayet güzel takılır, ancak biyolojik saati baba olmak için çalmaya başladığında örf adet geleneklerine göre yaşayan bayanları tercih ederler evlenmek için, benden söylemesi...

Ondan sonra hevesleri alınca araya başka kadınlar girince boşanmak istediklerinde kıyamet kopuyor ama..

Bence de evlenmek, evlilik istemek aynı evde yaşamaktan daha öte bir karar. Ama bizim millet bınu farkında değil anlık hevesler ile karar alıyor, sonuç ortada

bence aynı evde sürekli yaşamak hata zaman zaman 3-5 gün, 1-2 hafta kalınabilirdi ama sürekli aynı vde yaşamamalısın o zaman adamın devreleri yanıyor işte zaten evli gibiyim diye düşünüyor. imza maddiyat vs emek vermesine de gerek kalmıyor.

Daha cok gençsiniz .. Hem sorularının cevabını bizim burdan bulabilmemiz imkansız..

Ancak Ada'mın zihniyeti, aile yapısı, eğitimi, evliliğe genel bakış açısı , baba olma isteği , sana olan hisleri bunların hepsini bilmemiz lazım ki sana fikir verelim..

İki sene nikah yok, bağlayıcılık yok aynı evde ise senle ilgili , sevgili ise, gözünün içine bakıyorsa, bir damla gözyaşın, bir tebessümün anlamlı ise seviyordur ve evlilik düşmanı değilse, bu süreçte sana olan hisleri körelmezse , şartlar olgunlaşınca evlenir neden olmasın

Ben 2 sene birlikte yaşadım sevgilimle. Olmadı ayrıldık. Sonra şimdiki eşimle tanıştık. 6 ay kadar aynı evde kaldık, tanıdık birbirimizi mutluyduk. Evlilik ne onun aklında vardı ne benim. Birgün evlenelim ya prosedürlerden kurtuluruz dedi gaza geldik evlendik. Ama evlenmeseydik hiç umrumda olmazdı. Evlilik o kadar da kutsanacak tabulaştırılacak bir durum değil. Burada yazıları okuyunca çok şaşırıyorum açıkçası nasıl bir çevredeyim ben diye. Cinsel birliktelik yaşamadan, kısa sürede olsa aynı evde yaşamadan evlenen çift yok benim çevremde, boşanan evliliğinde mutsuz olanda yok. Seven adam dokunmaya kıyamaz yazılıyor ya evlenince dokunuyor sevgisi mi bitiyor. Beklentilerle ilişki yaşamak benim doğama ters galiba. Şu anda mutlu değilsem yarının hayalini kurmak saçma geliyor bana. Mutlu olmak önemli olan evlilik mutluluk garantisiyle gelmiyor. Yoksa burada bu kadar konu açılmazdı, boşanmalar bu kadar artmazdı. Kendinizden ve sevginizden emin olun önce.

Bence siz istiyorsanız sorun yok. birlikte yaşamak isterseniz de anormal bi durum değil. Birlikte yaşayıp evlenmiş olan arkadaşım var. ama 24 küçük bir yaş

Ayni evde zaten yasiyorsunuz cunku. Evlenmeden evlenmissiniz.

• Bence evlilik bambaşka bir şey.
    Evlenmeden ayni evde kalmasaydiniz bambaska okacakti be guzelim. Sen bilirsin ne diyim ben dinim geregi evlenmeden ayni evde kalmaya karsiyim. Islamda olan herseyin mantiksal ve bilimsel aciklamasi var. Yazik olmus.

Bisey sormak istiyorum. Dunyaya gelis gayemiz mutlu olmak mi sizce.

Buradan bakınca uyumsuz bir çift olarak görülüyorsunuz açık söyleyeyim...
Hayata dair beklentileriniz farklı.
Sen anne olmaktan bahsederken o nikah muhabbetini bile dalagaya vuruyor diyorsun.
Kocamla evlenmeden önce zaman zaman aynı evde yaşadık.
Çok çok mutluyduk,hiç bir zaman evlilik planları yapmadık. Her ikimiz de evlilik fobisi vardı.
Bir gece verdiğimiz kararla ailelerimize açıldık,aniden evlendik. Şükürler olsun ki çok mutluyuz ama bizim hayallerimiz beraber Galatasaray'ın maçlarını izlemekten öte değildi.
Şimdi sürekli aynı evdeyiz ve her maçı beraber izliyoruz.
Demem o ki; aslında flörtün amacı budur işte,beklentileri belirlemek.
Hele ki aynı evde yaşayarak daha da şanslısın bence. Birbirini tanımak,ona göre yol almak daha kolay olur senin için.

Bama sorarsanız mutlu olmak ve mutlu etmektir.
Madem size sorarsamdi peki. O halde oldukten sonra ne yapmayi planliyorsunuz ? Isterseniz ozelden konusabiliriz. Ozelden yanit verebilirsiniz.

İnanın ben de çok mutluyum onunla, bizim her şeyimiz aynı ama tek sorun ben gelecekte artık bu ilişkiyi ailelerimizle konuşup ciddiyete dökmek. Tam olarak da oturup konuşmadım ama bana ciddiyet istemiyormuş hissini veriyor.

zannetmiyorumki hiçbir erkek evliliğe canı gönülden istekli olsun, tek dertleri aktif cinsel hayat yaşamak için evlenmek.Sizin durumunuzu bilmiyorum ama eğer cinsellik varsa aranızda tabiki istemeyecektir.

zannetmiyorumki hiçbir erkek evliliğe canı gönülden istekli olsun, tek dertleri aktif cinsel hayat yaşamak için evlenmek.Sizin durumunuzu bilmiyorum ama eğer cinsellik varsa aranızda tabiki istemeyecektir.

2 yıl beraberiz. Onunla cinsellik yaşamasaydın bu sefer aldatmaya kadar gidebilirdi. Malum, erkeklerden bahsediyoruz.

Mutsuzsun demiyorum ki...
Elbet mutlusundur.
Yerinde olsam bu evlilik konusunu hiç açmam.
İsteyen erkek belli eder ve dile getirir.

Sen ne zaman gerçekten hazır hissedersen o zaman evlilik ve gelecek planlarınızı konuşun. Sende istemiyorsan neden onun fikri önemli olsunki! Şu an sana tek önerim mutlu olmanın keyfini çıkar ha birde iyi korun beklenmeyen bebek ve sonucunda mecburiyetten evlenmek ikinizinde mutlulugunu bitirebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…