Ondan sonra hevesleri alınca araya başka kadınlar girince boşanmak istediklerinde kıyamet kopuyor ama..Ben yorumlara katılmıyorum ne yani insanlar aynı evde yaşamak için mi evleniyor ,belli şeyleri yaşamak için mi ya da ?
Heveslerini alınca boşansınlar o zaman.
Göster ama elletme der gibi olmuş yorumlar .
24 yaşında evliliği erken buluyordur .
Herkes evlenmek istemeyebilir .
Ayni evde zaten yasiyorsunuz cunku. Evlenmeden evlenmissiniz.2 yıldan daha fazla bir süredir beraberiz, 5-6 aydır da aynı evde yaşıyoruz ama ne zaman söz yapmayı bile ima etsem konuyu değiştiriyor, yani ilişkide ciddiyete önem vermiyor sanırım. Birbirimizi çok seviyoruz, ben de bu yaşta evlenmek istemiyorum ama o sanki hiçbir zaman evliliğe hazır olmayacakmış gibi bir izlenim veriyor. Siz ne düşünüyorsunuz ve onu evliliğe bakış açısını nasıl değiştirebilirim?
Ayni evde zaten yasiyorsunuz cunku. Evlenmeden evlenmissiniz.
Evlenmeden ayni evde kalmasaydiniz bambaska okacakti be guzelim. Sen bilirsin ne diyim ben dinim geregi evlenmeden ayni evde kalmaya karsiyim. Islamda olan herseyin mantiksal ve bilimsel aciklamasi var. Yazik olmus.Bence evlilik bambaşka bir şey.
Bisey sormak istiyorum. Dunyaya gelis gayemiz mutlu olmak mi sizce.Ben 2 sene birlikte yaşadım sevgilimle. Olmadı ayrıldık. Sonra şimdiki eşimle tanıştık. 6 ay kadar aynı evde kaldık, tanıdık birbirimizi mutluyduk. Evlilik ne onun aklında vardı ne benim. Birgün evlenelim ya prosedürlerden kurtuluruz dedi gaza geldik evlendik. Ama evlenmeseydik hiç umrumda olmazdı. Evlilik o kadar da kutsanacak tabulaştırılacak bir durum değil. Burada yazıları okuyunca çok şaşırıyorum açıkçası nasıl bir çevredeyim ben diye. Cinsel birliktelik yaşamadan, kısa sürede olsa aynı evde yaşamadan evlenen çift yok benim çevremde, boşanan evliliğinde mutsuz olanda yok. Seven adam dokunmaya kıyamaz yazılıyor ya evlenince dokunuyor sevgisi mi bitiyor. Beklentilerle ilişki yaşamak benim doğama ters galiba. Şu anda mutlu değilsem yarının hayalini kurmak saçma geliyor bana. Mutlu olmak önemli olan evlilik mutluluk garantisiyle gelmiyor. Yoksa burada bu kadar konu açılmazdı, boşanmalar bu kadar artmazdı. Kendinizden ve sevginizden emin olun önce.
Bisey sormak istiyorum. Dunyaya gelis gayemiz mutlu olmak mi sizce.
Madem size sorarsamdi peki. O halde oldukten sonra ne yapmayi planliyorsunuz ? Isterseniz ozelden konusabiliriz. Ozelden yanit verebilirsiniz.Bama sorarsanız mutlu olmak ve mutlu etmektir.
Buradan bakınca uyumsuz bir çift olarak görülüyorsunuz açık söyleyeyim...
Hayata dair beklentileriniz farklı.
Sen anne olmaktan bahsederken o nikah muhabbetini bile dalagaya vuruyor diyorsun.
Kocamla evlenmeden önce zaman zaman aynı evde yaşadık.
Çok çok mutluyduk,hiç bir zaman evlilik planları yapmadık. Her ikimiz de evlilik fobisi vardı.
Bir gece verdiğimiz kararla ailelerimize açıldık,aniden evlendik. Şükürler olsun ki çok mutluyuz ama bizim hayallerimiz beraber Galatasaray'ın maçlarını izlemekten öte değildi.
Şimdi sürekli aynı evdeyiz ve her maçı beraber izliyoruz.
Demem o ki; aslında flörtün amacı budur işte,beklentileri belirlemek.
Hele ki aynı evde yaşayarak daha da şanslısın bence. Birbirini tanımak,ona göre yol almak daha kolay olur senin için.
Madem size sorarsamdi peki. O halde oldukten sonra ne yapmayi planliyorsunuz ? Isterseniz ozelden konusabiliriz. Ozelden yanit verebilirsiniz.
zannetmiyorumki hiçbir erkek evliliğe canı gönülden istekli olsun, tek dertleri aktif cinsel hayat yaşamak için evlenmek.Sizin durumunuzu bilmiyorum ama eğer cinsellik varsa aranızda tabiki istemeyecektir.
Mutsuzsun demiyorum ki...İnanın ben de çok mutluyum onunla, bizim her şeyimiz aynı ama tek sorun ben gelecekte artık bu ilişkiyi ailelerimizle konuşup ciddiyete dökmek. Tam olarak da oturup konuşmadım ama bana ciddiyet istemiyormuş hissini veriyor.
nasıl yani anneniz nerde kiminle yaşadığınızı bilmiyormu?Ailem bile bilmiyor birlikteliğimizi, bekarken anne olmak abes bir durum değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?