Evliliğe soğuk bakıyor...

Ailemle aynı şehirdeyiz, buna rağmen saklamaya çalışıyorum.
canım benim ailenden ayrımı yaşıyorsun sen...bende eşimle önceliğimiz vardı burdakiler hemen türk mantığıyla düşünmüş neden evlensinki falan ama seven insan seni bırakmaz...birde aynı evde yaşama yani tabiki hayat senin ama biraz mesafe koy...seni seviyorsa gelecektir zaten

Ciddiyet istemeyen bir kişiyle nasıl aynı evde yaşayıp ailenizden gizleyebiliyorsunuz inanın şaşırıyorum. aynı evde yaşıyorsunuz, karı koca ilişkiniz adam rahat, neden şimdi evlilik nişan söz laflarını açıp onca yükün altına girsin ki? hem aileler de yok işin içinde. Bence kendinize değer verin, keşke cinsellik yaşarken aklınızda "aldatmasın" fikri olmasaymış da, sevgiliniz "elimi çabuk tutup yüzüğü takayım işi resmileştirelim yoksa hatunu elimde kaçırırım" diye düşünseymiş.

Zaten evliymis gibi yasiyorsunuz. Evlenmek icin bir sebeb yok ki ortada...
Ayrica takilmayin sizde evlenmek istemiyor musunuz ... Eh oda istemiyor.
Belki oda ileri zamanlarda ister :)

Evlenmeden ayni evde yasamaya karsiyim. Ama ayni evde yasiyorsunuz neden evlenmek istiyorsunuz? Zaten bi hayati paylasiyorsunuz. Her seyi yapiyorsunuz?
Bir imza atinca ne degisecek?

hayatları garantilenecek.. yani öyle canı isteyince pat diye gidemeyecek.
evet yine gidebilir ama hakla hukukla gidecek.
bir de ola ki hamile kalsa. çocuğu duyup gidecek babası belli değil gibi doğacak o çocuk..
o yüzden nikahla birçok şeyin değişeceğini düşünüyorum ben..

aileden gizli sevgiliyle yaşamak nasıl oluyor anlamadım arkadaşımda kalıyorum mu diyorsunuz ? ailenizde bunu aylardır yiyor mu

bende evlenmek istememesine şaşırmadım niye istesin ki şu durumda

Ben evlenmeden ayni evde yaşamazdım. Ayrılın o evden halen sizinle görüşmek iatiyorsa evlenelim deyin, yoksa zaten giden gitmiştir dersin. Ama bence evlenmek istemeyecek.

Ayni evde yasiyosun niyeevlensin ki diyenlere katılmıyorum. Bizde ayni evde yasiyor gibiyiz. Ama evlilik planimiz var. Evlenince gerçekleştirmek istediğimiz seyler var. Hayallerimiz var.

aileden gizli sevgiliyle yaşamak nasıl oluyor anlamadım arkadaşımda kalıyorum mu diyorsunuz ? ailenizde bunu aylardır yiyor mu

bende evlenmek istememesine şaşırmadım niye istesin ki şu durumda

Ailem gelince o evde olmuyor, burası benim evim diyorum ama her gün telefon çalacak ve öğrendik her şeyj demeleri ihtimali ben strese sokuyor.

Guzel arkadasim konu ilgimu cekti tum mesajlari okudum ayni evde kalma mevzusuna cok takilmislar herkesin deger yargisi hayata bakisi farkli isteyen bir omur boyu yasar birlikte istiyen evlenir herkesin kendi bilecegi is kimene..yanlismis kime gore neye gore yanlis sen dogru bulmazsin toplum bulmaz benim dogrum beni ilgilendirir..yani demem o ki birlikte yasayip yasamaman kimseyi baglanaz
Ama sunuda deyim iliskiyu cok monotonluga surukler her an dipdibe heran micmic..adam bunalir zaten evli gibisin zaten adam senin her halini her anini biliyo merak yok heycan desen yanyana yasaya yasaya bitecek iliskide biraz gizem olmali adam merak etmeli sebi ozlemeli napti acaba demeli
Evli insanlar niye surekli siradanlasmaktan sikayet ediyolar e cunku ayni evde her an birlikte yasayinca merak yok ilgi azaliyo heycanlanmiyosun hersey normallesiyo siradanlasiyo bence ayni ev iyi bi fikir degil acele etmissiniz ayni evde yasamak icin
Evlilik mevzusuna gelince kimi insanin dogasinda icinde yoktur korkar gerek duymaz seni seviyodur okey eyvallah ama seviyo diye evlenmek istemek zorunda degilki dusunme konusunuda acma sadece sevmenin sevilmenin tadini cikar sonucta sende suan dusunmuyosun zamana birak..bu konular gerer kimi insani iliskini yipratip adami bogma akisina birak
Sevgisinden suphe edip sorgulama bende cok seviyodum ama evlenmek istemiyodum suanki esim surekli evlilik icin baski yapardi ama dogamda yoktu birini sevince illa evlilik dusununcemi ciddi olmus oluyo zamana birak hersey rayina oturur

Aynı evde yaşamak sevgilin için evliliğin değerini düşürmüş olabilir. Nihayetinde biliyoruz ki imzayı atmış olmak sorumluluk demek. E sen şimdi bizim toplumumuzda sadece nikahla yaşanabilecek bi hayatı ailene yalan söyleme pahasına vermişsin adama. Seni sevmiyor ya da asla evlilik düşünmeyecek die bişey iddia edemem ama eğer onunla aynı eve çıkarken nasılsa benimle evlenicek düşüncesiyle çıktıysan eğer bence en büyük yanlışın budur.

ZZaten aynı evde yaşıyormuşsunuz onun bir acelesi yok,
Adam rahat zaten, olay sadece bir imzamı ....

Yanlış seçimler üzerine kurulmuş bir ilişki.. Ya da yok çıkar ilişkisi.

Basbaya kullanıldığını düşünüyorum.. Cinselliği de aldatmasın diye yaşadık deyince tam emin oldum.

Annen ve babanla aynı şehirde olup, bunu gizlemek de ne cesaret.. Siz yürek mi yiyorsunuz ayol?

Bende bunu anlamiyorum zaten ayni evde yasiyosun erkek neden imzAdan cekiniyor daha resmi ve dogru oldugu icinmi? Genel olrak anladigim kadariyla bu tarz hayat yasan erkekler evliliknolayina biraz zor yani dipnot sahsinizi yargilamiyorum sadece dogru bulmamakla beraber anlam veremiyorum

Evlilik bir imza, hayata bakış açısı farklı diyorlar ya bu neyin kafası?

Eğer kendi işin varsa, ayakların üstündeysen, kendini bedenen ve parasal anlamda kullandırmıyorsan, karşılıklı sevgi saygı içerisnde bir ilişki yürüyütorsanız tamam ama...

Bu şartlar sağlanmadığında kadının, doğacak çocuğunun maddi manevi zarara, yıkıma uğramaması için evlilik şart. Zorunlu. Mutlaka olmalı.
Yoksa hem temizlikçi hem seks işçisi gibi kullanılır, sonra da bir kenara atıldığınızda hiçbir hak hukuk talep edemez, soramazsınız.

Bu kadar basit.

ne saçma yorumlar'' aynı evde yaşıyorsa neden nikah kıysın'' demişler
ne alakası var evlenmek isteyemez mi eşi olmasını isteyemez mi yani
aklınıza ilk gelen evlilikte cinsellik heralde
bu ne sığlık !

Şimdi ki aklım olsa kocamla evlenmez aynı evde yaşardim ve ilk öküzlüğü n de de basardim tekmeyi en azından nüfus dairesini asindirmazdim
bence sen kaale alma burdaki saçma yorumları
herkesin beyni bel altı çalışıyor
imza attıkları kocaları onlara hepsi kul köle aşık yani

Ben hazır hissetmediğini düşündüm.
Aynı evde yaşamaya karşı değilim özgür iki genç insansınız.
Yalnız şunu merak ettim ben sevgilimle bir iki akşam kalıyorum onda da korka korka siz uzun zamandır birlikte yaşıyorsunuz.
Bu durumu nasıl saklıyorsunuz =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…