canım benim ailenden ayrımı yaşıyorsun sen...bende eşimle önceliğimiz vardı burdakiler hemen türk mantığıyla düşünmüş neden evlensinki falan ama seven insan seni bırakmaz...birde aynı evde yaşama yani tabiki hayat senin ama biraz mesafe koy...seni seviyorsa gelecektir zatenAilemle aynı şehirdeyiz, buna rağmen saklamaya çalışıyorum.
İnanın ben de çok mutluyum onunla, bizim her şeyimiz aynı ama tek sorun ben gelecekte artık bu ilişkiyi ailelerimizle konuşup ciddiyete dökmek. Tam olarak da oturup konuşmadım ama bana ciddiyet istemiyormuş hissini veriyor.
Evlenmeden ayni evde yasamaya karsiyim. Ama ayni evde yasiyorsunuz neden evlenmek istiyorsunuz? Zaten bi hayati paylasiyorsunuz. Her seyi yapiyorsunuz?
Bir imza atinca ne degisecek?
aileden gizli sevgiliyle yaşamak nasıl oluyor anlamadım arkadaşımda kalıyorum mu diyorsunuz ? ailenizde bunu aylardır yiyor mu
bende evlenmek istememesine şaşırmadım niye istesin ki şu durumda
bence sen kaale alma burdaki saçma yorumlarıŞimdi ki aklım olsa kocamla evlenmez aynı evde yaşardim ve ilk öküzlüğü n de de basardim tekmeyi en azından nüfus dairesini asindirmazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?