yoo asla öyle degıl .. zaman gectıkce ınsanlar bırbırlerının yanında rahat davranmaya baslar, bu da gercek karakterlerını ortaya cıkarırTanıma işini bu kadar çok abartmayın, az çok bellidir kimin nasıl olduğu çevresi mezhebi meşrebi bellidir...
Bazen görmek istemediklerimizi görmeyiz, sonradan değişti deriz aslında zaten öyledir...
Tanıma işini bu kadar çok abartmayın, az çok bellidir kimin nasıl olduğu çevresi mezhebi meşrebi bellidir...
Bazen görmek istemediklerimizi görmeyiz, sonradan değişti deriz aslında zaten öyledir...
Gercekten cok guzel bir bakis acisi, tamamen katiliyorumçok şanslısın gerçeği söylersen sorun etmeyip önüne bakan seni seven bir tip mi yoksa hayır gelmeyecek öküzün teki mi olduğunu anlayacaksın
bence bakire kızlar da karşısındaki herifi tanımak amacıyla bakire değilim demeli evlenmeden önce çok güzel bir seçme yöntemi
bence anlatmayın ılerde basına kakabılır tartısmalarınızda .sizi bastırabılır erkek bellı ollmaz ailenize bıle tehdıt edebılır mesela evlılık zamn gectıkce monotonlasacak kavgalar cogalır her konuda hemde sızı ezebılır bunu kullanıp sızı aldatabılır ve sızı cıkmaza sokup o evde zehıt hayatı yasatabılır bosanmak ıstemez işine gelırse gıbı tavırlar falan .onunda bı gecmısı vardr elbet ıcınız rahat olsun kapatn bu defterı bı sekılde nasıl halledebılrım dıye dusunun ben kızlık zarı konusunda soyle dusunuyorum ben bakıre evlendım fakat bakıre olmasamda sorun etmezdım cunku o zar olmadanda cındellık yasnırMerhaba arkadaslar
Çocukluğumda yaşadığım sıkıntıların arkasına sığınıp ondan böyle yaptım demiyorum kesinlikle.Ama bir takım sıkıntılardan sıyrılmak için diyim yanlış arkadaşlıklar edindim.Yapmamam gereken şeyler yaptım evet isteyerek yaptığım zamanlar da oldu.Bile bile ziyan ettim kendimi. Geçte olsa düzelttim kendimi.karşıma öyle biri çıktı ki.Sanki o hayatımda olmazsa hep eksik olacakmisim gibi hissediyorum. Sanki baba nedir ne yapar onda görüyorum gibi.Bana hep en güzel duyguları yaşatıyor. Fazla sevmekten dolayı kiskanip kafamda kurduğum saçma sapan şeyler oluyor bazen ama ona caktirmiyorum tabii öyle bir an oluyor ki saçma sapan düşüncelerimden utanıyorum. Velhasıl kelam fazla uzatmayayım. Bakire degilim.Bunun acısını yaşayıp içimde çoktan bitirmiştim taa ki o karşıma çıkana kadar. Şimdi ne yapacağım? Diktirmeyi düşünuyorum ama bu onu aldatma olur.Koca bir yalanla yuva kurmak, bunun dini boyutu(diyeceksiniz dini boyutunu düşünüyorsun ama evlenmeden birlikte olmussun). Kimsenin ne yaşadığını bilemezsiniz o yüzden beni kırmayıp nasıl bir yol izlemeliyim bana yardımcı olur musunuz?Onu kaybetmek istemiyorum.Diyorum diktirsem bu sirri omur boyu icimde saklasam.Bir de soyledikten sonra kabul edip ilerde yuzume vurmasi ya da bana olan guveninin sarsilmasindan korkuyorum.Cunku bana cok guveniyor.Bakire lik konusunda ne düşünüyor ne kadar önem veriyor bilmiyorum bu tarz konuları hiç konuşmadık.
Aslında ben bu diktirme olayina söyle düşünmüştüm en başında daha o hayatıma girmeden önce, bir daha hata yapma olasılığım olmasın diye istemiştim diktirmeyi.Sana katılmıyor değilim ama hiç bir şey gizli kalmıyor bu hayatta örneklerini çok yaşadim.Ben nisanima bi hafta kala terkedilmiş biriyim bu sebepten.Bu nisan olayını bile anlatmadim ona.her şeyi bilmesine gerek yok bazı şeyler saklı kalmalı. Ama bekaret biraz farklı , bilmesi gerekir mi gerekmez mi karar veremiyorumçok yakın bir arkadaşımın başında da böle bir sorun vardı dürüst davranıp herşeyi anlattı eşi kabul etti evleneli 5 yıl oldu ve eşi her defasında yüzüne vuruyor bu durumu çok zor bi durum ben dürüst bir insanım ama benim bile diktir söyleme diyesim geliyor o arkadaşımın yaşadıklarını gördükten sonra ve sen bunları ondan önce yaşadın onu ilgilendirmiyor bundan sonrası önemli vicdan yapacağın bişey yok o yüzden .
Aslında ben bu diktirme olayina söyle düşünmüştüm en başında daha o hayatıma girmeden önce, bir daha hata yapma olasılığım olmasın diye istemiştim diktirmeyi.Sana katılmıyor değilim ama hiç bir şey gizli kalmıyor bu hayatta örneklerini çok yaşadim.Ben nisanima bi hafta kala terkedilmiş biriyim bu sebepten.Bu nisan olayını bile anlatmadim ona.her şeyi bilmesine gerek yok bazı şeyler saklı kalmalı. Ama bekaret biraz farklı , bilmesi gerekir mi gerekmez mi karar veremiyorum
Bunun sinyallerini almis olman lazim, hani simdiye kadar en basitinden "Daha once baska biriyle de geldin mi bu kafeye?" gibi kucuk seylerde bile bu tarz bir hassasiyet tasiyan sorular duyduysan, bunu sorun edecektir. Ama sorun edip, kendi icinde kabullenmeye calisip calismayacagi sana duydugu sevgiye bagli. Sen de vazgecilmezsen onun icin, o cozecektir bunu. Ayrica pat diye "Ben bakire degilim." demenin bir anlami yok, ciftler zaten merak ederek sorarlar bunu, ya onun sormasini bekle ya da sen ona sor, Bakir misin?, diye. Sonrasinda sana da yonelecektir soru. Hem o da degilim derse? Mesela ben sahsi gorusum olarak insanlarin ahlakini bacak arasinda asla ama asla aramiyorum ve insanlarin evlenmeden seks yapmasini yanlis bulmuyorum. Bunun yargisi kimseye dusmez, herkes kendinden sorumludur, ama tum bu goruslerimin yaninda, sevgilimin benden once baska bir kadinla sevismis olmasini kiskancligimdan oturu kaldiramazdim, bu beni yer bitirirdi, dusunur dururdum, ama ne olursa olsun bu ondan vazgecmeme neden olmazdi.
Yani şöyle söylim evet bekaretı ilk yaşadığım da yaşadığım talihsizliklerden dolayı oldu, yani zevkimin peşine gitmedim.Hı sonra isteyerek devam ettim ve her defasında pismanlik duydum.Ama pismanlik duymamın sebebi toplumun dayattığı kurallardı bi nevi.Tabi aşık olduğum evlendiğim adamla ilk yaşamak da isterdim.Bu zamana kadar da 'beni seven böyle sevsin.ben kimseye soruyor muyum bakir misin diye düşünen biriyim ve kendime güveniyorum ayaklarımın üzerine de sağlam basıyorum. Kimseye muhtaç değilim kendimi bir yere kapak atmakla ilgisi yok. Ama hayatımında bana çok güzel bir hediye geldi ve ben o hediyeyi kırmak istemiyorum.Tepki cekecek biliyorum ama p.c erkeklerle gununu gun edip takilip sira evlenmeye gelince efendi erkege kapagi atmaya calisan bir suru kizdan biri...kardesim kaldiramiyacagin seyi niye yaşıyorsun...madem yaşıyorsun o zihniyete yasam tarzina uygun birini bul?
Neyse madem bulmussun kacirma elinden diktir bictir birşeyler yap....soylersen de o an kabul etse bile sonradan sonraya yuzune vurur. Bu konuda durustlukten fayda degil zarar görürsün..ama cok riskli bir durum ortaya cikma olasiligi var.
Mesajim arada kaynadi mi emin olamadim ama gormediysen gormen icin tekrar yaziyorum, cunku gercekten yardimi dokunacak bence soylediklerimin
Evet ya olaya böyle girsem herhalde anlamaz ama zaten fikirlerini öğrendikten sonra gerçeği söyleyeceğim ne de olsaÖmür boyu vicdan azabı duymak istemiyorsan diktirme bence.
Bilmesi gerekiyor mu diye soruyosun tabiki de arkadasim seninle hayatini birlestiricek.
Bakın daha once de ayni seyden dolayi sorun yasamişsiniz yine ayni sey olur diye korkuyosunuz ama mecburen soylemelisiniz.
İliskinin en basinda söylemeniz gerekirken siz is ciddiye binince soylemeye yelteniyosunuz bu konuda hatalisiniz.Kaybediceksiniz en bastan baglanmadan kaybedersiniz boyle daha zor.
Diyorsaniz bunu soylemesi cok mu kolay diye dolayli yoldan fikirlerini alin bakire olmayan bi arkadasim var nisanlasi onu terketmis ne kadar sacma ya sen olsan ne yapardin gibi bi konu ac fikirlerini ogrenirsin bence.
E ayni durum sizin icin de gecerli! Size sormadi mi o konusmada "Sen?" Diye?O bakır değil bi konuşmamız geçmişti. Söyle ki arkadaşımızın başınız arkadaşıyla birlikte olduğu sorununu konuşmuştuk. Bana onu anladığını , bi kızın daha önce ben bakire değilim diyerek kandırıp birlikte olduğunu söylemişti. Ki zaten 30 lu yaşlarda kim nbilir kaç kişiyle beraber oldu.Hı tabi kıskanıyorum oncekileri düşününce acaba unutamadığı var mı falan.Ama bunun için ondan vazgeçmem eminim o da benden vazgeçmez .Ama sürekli benim geçmişim aklına gelir de bunu kaldiramazsa bundan korkuyorum
Zaten bakır değil yani 30 lu yaşlarında kim bilir neler neler yaptı. :) Tabi onu yargılayamamNiye beni beklemedin mi diyeceğim. Saçma .Hayatın sillesini yemiş birisi.iyi kalpli biri bunu sevdiğim için söylemiyorum. Az çok yaşadığımız sıkıntılar benziyor bu sebeple birbirimizi anlayabiliyoruz.Ama ne bilim söyleyeceğim dediğim anda ecel terler döküyorum işte. .Türkiye'deki bekar erkeklerin % 70'inden fazlası bakir değildir. Yani karşınızda büyük olasılıkla bakir olmayan bir erkek var ve bundan dolayı en ufak bir pişmanlık hissetmiyor.
Bence siz ilk önce şunu yapın: Sevgilinizin bakir olup olmadığını öğrenmeye çalışın. Sevgilinize onun bekaretini önemsemediğinizi göstermeye çalışın. Yani rol yapın. Eğer sevgiliniz bakir olmadığını itiraf ederse, en azından vicdan azabından kurtulursunuz. Ama eğer gerçekten bakirse işiniz zor. Erkekler bu konuda pek affedici değillerdir. Öğrenirse size olan güveni oldukça sarsılacaktır ama terk edip etmeyeceğini bilemeyiz
Sevgiliniz 25 yaş ve üzerindeyse, genç yaştan beri çalışıyor ve ailesinden ayrı yaşıyorsa, dışa dönükse, öz güveni yüksekse, arkadaş çevresi genişse, az çok parası varsa kesin bir halt yemiştir.
Asla soyleme yasadın ders aldın bıttı.. Beden senın namus senın.. Sır olarak gorupte buyutme istedın yasadın bıttı gecmiş gecmişte kalsın.. Soylersen hıcbır zaman bu gunku gıbı bakmayacak sana senı ve yasadıklarını anlamayacak .. Dıktırmeye gelince oda samımı olmaz.. Bırlıkte anlasılacagını sanmıyorum bırak akışına bırseylerı sevıyor deger verıyorsan dusunme yasa sadece.. Bu soylenecek bırsey degılkı yasadıklarının arkasında dur yoksa cook ezılenılırsın.. Dilerım mutlulugunuz daım olurMerhaba arkadaslar
Çocukluğumda yaşadığım sıkıntıların arkasına sığınıp ondan böyle yaptım demiyorum kesinlikle.Ama bir takım sıkıntılardan sıyrılmak için diyim yanlış arkadaşlıklar edindim.Yapmamam gereken şeyler yaptım evet isteyerek yaptığım zamanlar da oldu.Bile bile ziyan ettim kendimi. Geçte olsa düzelttim kendimi.karşıma öyle biri çıktı ki.Sanki o hayatımda olmazsa hep eksik olacakmisim gibi hissediyorum. Sanki baba nedir ne yapar onda görüyorum gibi.Bana hep en güzel duyguları yaşatıyor. Fazla sevmekten dolayı kiskanip kafamda kurduğum saçma sapan şeyler oluyor bazen ama ona caktirmiyorum tabii öyle bir an oluyor ki saçma sapan düşüncelerimden utanıyorum. Velhasıl kelam fazla uzatmayayım. Bakire degilim.Bunun acısını yaşayıp içimde çoktan bitirmiştim taa ki o karşıma çıkana kadar. Şimdi ne yapacağım? Diktirmeyi düşünuyorum ama bu onu aldatma olur.Koca bir yalanla yuva kurmak, bunun dini boyutu(diyeceksiniz dini boyutunu düşünüyorsun ama evlenmeden birlikte olmussun). Kimsenin ne yaşadığını bilemezsiniz o yüzden beni kırmayıp nasıl bir yol izlemeliyim bana yardımcı olur musunuz?Onu kaybetmek istemiyorum.Diyorum diktirsem bu sirri omur boyu icimde saklasam.Bir de soyledikten sonra kabul edip ilerde yuzume vurmasi ya da bana olan guveninin sarsilmasindan korkuyorum.Cunku bana cok guveniyor.Bakire lik konusunda ne düşünüyor ne kadar önem veriyor bilmiyorum bu tarz konuları hiç konuşmadık.
Hayır Sormadı , eminim ki o bakire olduğumu düşünüyor. Bu sebeple de sormamış olabilir.tabi ben de bazen sanki hiç erkek arkadaşım olmamış gibi davranıyorum neredeyse elime erkek eli değmemiş gibi o elimi tuttuğunda ki heyecanim, ya da beni öptü günde ilk defa birisi tarafından opuluyormusum gibi davranıyorum istemiş. Sanırım bu sebeple aklınà bakire olmadığım gelmemistirE ayni durum sizin icin de gecerli! Size sormadi mi o konusmada "Sen?" Diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?