Evliliğe yakınken bekaret sorunu

Tanıma işini bu kadar çok abartmayın, az çok bellidir kimin nasıl olduğu çevresi mezhebi meşrebi bellidir...
Bazen görmek istemediklerimizi görmeyiz, sonradan değişti deriz aslında zaten öyledir...
yoo asla öyle degıl .. zaman gectıkce ınsanlar bırbırlerının yanında rahat davranmaya baslar, bu da gercek karakterlerını ortaya cıkarır

Tanıma işini bu kadar çok abartmayın, az çok bellidir kimin nasıl olduğu çevresi mezhebi meşrebi bellidir...
Bazen görmek istemediklerimizi görmeyiz, sonradan değişti deriz aslında zaten öyledir...

Hiçde belli olmaz öyle kadını erkeği ne insanlar tanıdım tanırım melek dersiniz

Bence söyleme sen tövbeni yap. Eminim yaptıklarından pişmansjndır. Eşin olacak evet ama ondan önce ne yaşadığın seni alakadar eder onu alakadar etmez . Onun bilmesini gerektirmez. Sen ondan sonrasına önem ver dikkat et yeter. yaşadıkların allah ve senin aranda olmalı. o günleri unut tamamen sil gitsin.

Gercekten cok guzel bir bakis acisi, tamamen katiliyorum

Türkiye'deki bekar erkeklerin % 70'inden fazlası bakir değildir. Yani karşınızda büyük olasılıkla bakir olmayan bir erkek var ve bundan dolayı en ufak bir pişmanlık hissetmiyor.

Bence siz ilk önce şunu yapın: Sevgilinizin bakir olup olmadığını öğrenmeye çalışın. Sevgilinize onun bekaretini önemsemediğinizi göstermeye çalışın. Yani rol yapın. Eğer sevgiliniz bakir olmadığını itiraf ederse, en azından vicdan azabından kurtulursunuz. Ama eğer gerçekten bakirse işiniz zor. Erkekler bu konuda pek affedici değillerdir. Öğrenirse size olan güveni oldukça sarsılacaktır ama terk edip etmeyeceğini bilemeyiz

Sevgiliniz 25 yaş ve üzerindeyse, genç yaştan beri çalışıyor ve ailesinden ayrı yaşıyorsa, dışa dönükse, öz güveni yüksekse, arkadaş çevresi genişse, az çok parası varsa kesin bir halt yemiştir.

Önemli ve değerli olan sizsiniz, zarınız değil. Kaldı ki bakireyim diyen bazı kızlar bile neler yapıyor. Önce kendinize saygı duyun gerisi kendiliğinden gelecektir.

Senin bedenin, senin kararın ve lütfen suçluluk duymayı bırak.. o bakirse evet belki hayal kırıklığına uğrayabilir... Değilse ortada sıkıntı göremedim. Bakir değil ve dar görüşlüyse 'diktir'.

bence anlatmayın ılerde basına kakabılır tartısmalarınızda .sizi bastırabılır erkek bellı ollmaz ailenize bıle tehdıt edebılır mesela evlılık zamn gectıkce monotonlasacak kavgalar cogalır her konuda hemde sızı ezebılır bunu kullanıp sızı aldatabılır ve sızı cıkmaza sokup o evde zehıt hayatı yasatabılır bosanmak ıstemez işine gelırse gıbı tavırlar falan .onunda bı gecmısı vardr elbet ıcınız rahat olsun kapatn bu defterı bı sekılde nasıl halledebılrım dıye dusunun ben kızlık zarı konusunda soyle dusunuyorum ben bakıre evlendım fakat bakıre olmasamda sorun etmezdım cunku o zar olmadanda cındellık yasnır

Aslında ben bu diktirme olayina söyle düşünmüştüm en başında daha o hayatıma girmeden önce, bir daha hata yapma olasılığım olmasın diye istemiştim diktirmeyi.Sana katılmıyor değilim ama hiç bir şey gizli kalmıyor bu hayatta örneklerini çok yaşadim.Ben nisanima bi hafta kala terkedilmiş biriyim bu sebepten.Bu nisan olayını bile anlatmadim ona.her şeyi bilmesine gerek yok bazı şeyler saklı kalmalı. Ama bekaret biraz farklı , bilmesi gerekir mi gerekmez mi karar veremiyorum

Soylemelisiniz tabikide.Daha once bir konu vardi bayan kizlik zarini diktirmisti ve cok vicdan azabi cekiyordu.Hakli olarak.Cunku yalan soyluyorsunuz.Bence anlatin oldugu gibi

Mesajim arada kaynadi mi emin olamadim ama gormediysen gormen icin tekrar yaziyorum, cunku gercekten yardimi dokunacak bence soylediklerimin

Yani şöyle söylim evet bekaretı ilk yaşadığım da yaşadığım talihsizliklerden dolayı oldu, yani zevkimin peşine gitmedim.Hı sonra isteyerek devam ettim ve her defasında pismanlik duydum.Ama pismanlik duymamın sebebi toplumun dayattığı kurallardı bi nevi.Tabi aşık olduğum evlendiğim adamla ilk yaşamak da isterdim.Bu zamana kadar da 'beni seven böyle sevsin.ben kimseye soruyor muyum bakir misin diye düşünen biriyim ve kendime güveniyorum ayaklarımın üzerine de sağlam basıyorum. Kimseye muhtaç değilim kendimi bir yere kapak atmakla ilgisi yok. Ama hayatımında bana çok güzel bir hediye geldi ve ben o hediyeyi kırmak istemiyorum.

Ömür boyu vicdan azabı duymak istemiyorsan diktirme bence.
Bilmesi gerekiyor mu diye soruyosun tabiki de arkadasim seninle hayatini birlestiricek.
Bakın daha once de ayni seyden dolayi sorun yasamişsiniz yine ayni sey olur diye korkuyosunuz ama mecburen soylemelisiniz.
İliskinin en basinda söylemeniz gerekirken siz is ciddiye binince soylemeye yelteniyosunuz bu konuda hatalisiniz.Kaybediceksiniz en bastan baglanmadan kaybedersiniz boyle daha zor.
Diyorsaniz bunu soylemesi cok mu kolay diye dolayli yoldan fikirlerini alin bakire olmayan bi arkadasim var nisanlasi onu terketmis ne kadar sacma ya sen olsan ne yapardin gibi bi konu ac fikirlerini ogrenirsin bence.

Mesajim arada kaynadi mi emin olamadim ama gormediysen gormen icin tekrar yaziyorum, cunku gercekten yardimi dokunacak bence soylediklerimin

O bakır değil bi konuşmamız geçmişti. Söyle ki arkadaşımızın başınız arkadaşıyla birlikte olduğu sorununu konuşmuştuk. Bana onu anladığını , bi kızın daha önce ben bakire değilim diyerek kandırıp birlikte olduğunu söylemişti. Ki zaten 30 lu yaşlarda kim nbilir kaç kişiyle beraber oldu.Hı tabi kıskanıyorum oncekileri düşününce acaba unutamadığı var mı falan.Ama bunun için ondan vazgeçmem eminim o da benden vazgeçmez .Ama sürekli benim geçmişim aklına gelir de bunu kaldiramazsa bundan korkuyorum

Evet ya olaya böyle girsem herhalde anlamaz ama zaten fikirlerini öğrendikten sonra gerçeği söyleyeceğim ne de olsa

E ayni durum sizin icin de gecerli! Size sormadi mi o konusmada "Sen?" Diye?

Zaten bakır değil yani 30 lu yaşlarında kim bilir neler neler yaptı. :) Tabi onu yargılayamamNiye beni beklemedin mi diyeceğim. Saçma .Hayatın sillesini yemiş birisi.iyi kalpli biri bunu sevdiğim için söylemiyorum. Az çok yaşadığımız sıkıntılar benziyor bu sebeple birbirimizi anlayabiliyoruz.Ama ne bilim söyleyeceğim dediğim anda ecel terler döküyorum işte. .

bence onun fikrini sormadan direk söyle. çünkü o eğer sert şeyler söylerse korkup söyleyemez, sonra diktirir, ömür boyu bir yalanla yaşarsın. seni doğrunla yanlışınla kabullenmeli evleneceğin insan.
ikinci bir seçenek ona daha önce ilişki yaşayıp yaşamadığını sor. o evet derse benim de geçmişte oldu dersin, o olmadı derse direk ayrıl bence. o zaman hiç sindiremez.

Asla soyleme yasadın ders aldın bıttı.. Beden senın namus senın.. Sır olarak gorupte buyutme istedın yasadın bıttı gecmiş gecmişte kalsın.. Soylersen hıcbır zaman bu gunku gıbı bakmayacak sana senı ve yasadıklarını anlamayacak .. Dıktırmeye gelince oda samımı olmaz.. Bırlıkte anlasılacagını sanmıyorum bırak akışına bırseylerı sevıyor deger verıyorsan dusunme yasa sadece.. Bu soylenecek bırsey degılkı yasadıklarının arkasında dur yoksa cook ezılenılırsın.. Dilerım mutlulugunuz daım olur

E ayni durum sizin icin de gecerli! Size sormadi mi o konusmada "Sen?" Diye?
Hayır Sormadı , eminim ki o bakire olduğumu düşünüyor. Bu sebeple de sormamış olabilir.tabi ben de bazen sanki hiç erkek arkadaşım olmamış gibi davranıyorum neredeyse elime erkek eli değmemiş gibi o elimi tuttuğunda ki heyecanim, ya da beni öptü günde ilk defa birisi tarafından opuluyormusum gibi davranıyorum istemiş. Sanırım bu sebeple aklınà bakire olmadığım gelmemistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…