- 10 Haziran 2018
- 51
- 41
- 3
- 40
- Konu Sahibi aparmanyengesii
-
Hayatinizin kalani cok muglu gecdr inşallahCevremde sizin gibi kadinlar var gayet de mutlulular
Bende asla evlenmem diyordum iki kere evlendim , allah ucuncuden korusun
Benimki tam anlamiyla kusmek sanirim :)Hiç evliliğe küsmedim. Evlenmek de çocuk sahibi olmak da içimden gelmiyor.
Insallah..bugun cok ihtiyacim vardi boyle bir duaya , iyi geldiHayatinizin kalani cok muglu gecdr inşallah
Yanlus anlamayin yadirgiyor degilim ama benim icin ayni evde kalmanin evlilikten bi farki yok :)boyle birseyde dusunmuyorum benCevremde evlenmemiş ve cocuksuz kadinlar var ve gerçektende mutlular. Ben daha yeni nişanlandim. 31 yaşındayim. Şuanda ayni eve taşındık ve beraber yaşamaya başladık. Evlilik planı var ama acelesi yok benim icin. Olmasada olur.
Mutlulugunuz daim olur insallahValla ben evliligin bir zararini görmedim cok sükür. Bence o istegi de fikri de kafandan atma. karsina mutlu olacagin biri cikarsa ben evlenmiycem kararliyim mi diyeceksin?
Tabiki gelebilir pismanlik piamanliktir sonucta :)Çok teklif alıp
İstemeyen
Sonra duvarlar kadar pişman olup
Nette vakit öldüren de gelebilir mi konuya?
evliliğe kapatmayın kendinizi ama evlilik odaklı da yaşamayın. bunu 25 yaşında olan ben söylüyorum ne hikmetse ksksks.
benim hayatımda 2,5 senedir kimse yok ve ben (bile) çevremden ‘neden hayatında kimse yok’ sorularına maruz kalıyorum.
çok meraklıyız toplum olarak. zaten izdivaç programlarından belli.. herneyse saptırmayayım konuyu. Her daim mutlu olmaya bakın
Amin cok tesekkür ederimMutlulugunuz daim olur insallah
Kesinlikle karsima kim çikarsa ciksin kabul etmeyecek kadar kesin kararliyim
Aaa yooTabiki gelebilir pismanlik piamanliktir sonucta :)
Saka bi tarafa Allah gonlunuze gore versin insallah cok mutlu olacaginiz biri cikar karsiniza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?