- 10 Haziran 2018
- 51
- 41
- 3
- 40
- Konu Sahibi aparmanyengesii
-
Ben bunun eksikligini daha simdiden yasiyorum ki helede hasta okdugum zamsnlar keske biri olsaydida yaninda varligini hissetseydim yeter dedigim anlar ama gercekten bu zamana kadar dogru insanin gelmeyisi sonradan cikan bazi nedenler vazgecmek zorunda kaldim diyeyimEn büyük essekligim.ben evlenmeyecemm deyip gelen kısmetlerimi tepmek oldu.inanin başınızı göğsüne gömüp uyumak isteyeceğiniz bir yarene cok ihtiyaç duyarsınız.hasta olduğunuzda bir bardak su vereniniz olsun en azından
Yanlus anlamayin yadirgiyor degilim ama benim icin ayni evde kalmanin evlilikten bi farki yok :)boyle birseyde dusunmuyorum ben
Tam olarak anlatamasamda soyle ifade edeyimAmin cok tesekkür ederimpeki neden mutlu olacaginiz biri bile olsa kesinlikle istemiyorsunuz? Gercekten merak ettigim icin soruyorum.
Öncelikle cok gecmis olsun. İnsallah cabuk atlatirsin. Acilar paylasildikca azalir, mutluluklar paylasildikca cogalir derler. Es dedigimiz de hayati paylastigimiz insandir(es derken illa nikahi kasdetmiyorum) evet yeri gelir ailene anlatamadigini anlatirsin ve birlikte atlatirsin. Ben simdi ne kadar anlatsam da cok bir sey ifade etmeyecek. İnsallah yasar ve görürsün. Yalnizlik Allaha mahsustur. Dilerim cok mutlu olursun..Tam olarak anlatamasamda soyle ifade edeyim
Pisikolojik bi kac rahatsizligim oldu anksiyete vb bir kac sey cokta detaylandirmak istemiyorum ama benim icin baskasinin belkide hayatinda istemeyecdgi bir durum
Yqni bende belki kabul eder acaba olur mu duduncesiyle bu durumumu herkesle paylasmak istemem cunku ailemle dahi paylasmadugim bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?