Evliliği kurtarmak için cocuk yapmalımı?

çocuk bitmiş bir evliliği asla kurtarmaz.çocuk sahibi olmak o duyguyu sağlıklı yaşamak çok güzel ama hepimizin bildiği gibi aynı zamanda çok büyük sorumluluk.çocuk olunca artı yükler biniyor eşlere.zaten zor yürüyen bir evlilikte sorun olur diye düşünüyorum.

çocuğun evliliği kurtaracağına inanmıyorum.. mutsuz bir evlilik varsa adam evliliği bitirmesin die çocuk yapılıyorsa kadınlık gururu nerede kalır.çocuk o aşkın ürünüdür

her adam çocuğuna bağlı değildir ki.. bittiği yerde kalırsın birde çocuk bak başının çaresine diyebilir.

bazı ilişkilerde bağlayıcı olabilir. ama yıpratıcı da olabilir.

her bayan ANNE her erkek de BABA olamaz. o yüzden kötü giden ilişkide asla çocuk düşünülmemeli..

çok fazla annelik duyguları varsa koruyucu aile olsun eşinin de nabzını ölçebilir.

asla...çiftlerin çocuğu olunca üzerlerine daha çok sorumluluk bineceğinden sıkıntılar daha da artıyo ve evlilik çocukla bir yara daha alıyor..tam tersi kötü giden bir evliliği ancak boşanmak kurtarır..

hayııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrr.sakın yapma.sonra o çocuğu kim kurtarıcak.yol yakınken kendini kurtar.çok ciddiyim.

çocuk gerçekten aşık olduğuna inandığın zaman yapılır bence
o evlilik kurtulmayacaksa zaten kurtulmaz bunun için çocuğu öne sürmenin
bir anlamı olduğunu düşünmüyor kurtarmak için yapılan çocuk ne zamana kadar kurtarır bizi
gitmek isteyen gider zaten çocuk onu tutamaz

asla..asla...asla dıyorum
bırakın evlılık kurtarmayı nekadar severek senelerce tanıyarak bıle evlılık yapsanız evlenecegınız kısıyle aynı catı altında yasadıkca bambaska bır ınsanla karsılasa bılıyorsunuz.bence evlılıgın ılk senelerınde bıle cocuk yapmamlı ınsanlar.evlılıgın bıtme asamasında evlılık kurtarmak ıcın mutsuz cocuklar yetıstırmekse en kotusu.olan cocuklara oluyor sonunda.

Evliliği kurtarmak için çocuk yapmak,yangına körükle gitmekten farksız...Bir şeyleri yoluna koymak adına çocuk yapma riskine girilmez.Onun yerine evlilik terapistine gidilmeli.:1closedeyes:
Evliliği oturtmadan çocuk yapmaya bile karşıyım.:ecrin_bebek:

kesinlikle hayır !
bir ilişki bitmişse bitmiştir.ben asla böyle bir şey için çocuk yapmayı düşünmem.sonra ne olacak?o çocuk sevgisiz bir ortamda büyüyecek.buna ne kendim katlanmak isterim ne de çocuğumu böyle bir ortamda büyütmek isterim.sadece çocuk için benden boşanmayan bir erkeği ne yapayım ?

aynen canım katılıyorum sana
kendi egonuz için bir canı kullanmak gibi yanlış bir düşünce olabilrimi
anne olanlar anlar ancak bu durumu
bi evladın böyle kullanılamıyacağını
aksine evlilik yürümüyasa hiç olmasın diye düşünürler vardır
nasıl kıyılırki o masuma bir bebek düşündüğünde kişi
heşeyi düşünmeli
ona verebileceği gelecek eğitim ahlak imkanlar
annelik kolay diil eşimle aram iy olsun diye bu kutsallığı kullanmak ne acı
sadece cocuk için boşanmmayan erkeğin tek duygusu mecburiyettir ne merhamet nede sevgi mecburiyett!!!
zorla yanınızda tutmaktır
o kişinin haytına engel olmaktır
birde o evladın yaşamıı
böyle hataya düşcek olanlara bence yanlış olduğunu söylemek gerek

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…