Tekrar deneyip denememekle ilgili soru isaretim varAklımda neden soru işareti var? Telefonunda bir kadınla konuşmalarını gördüğünüz için olabilir mi?
Samimiyeti gercek miydi gerçekten duzelmek mi istiyordu gibi sorular işteTelefonda bi kadınla konuşmasını görmüşsün daha ne olmasını bekliyorsun
HaklısınızBu konuyu daha once acmistiniz. O zamanda yazdim. 1 aylik ayrilik surecinde henuz dava bile acilmamisken baska bir kadinla konusabilen bir insan size saygi duymuyordur
Samimiyeti gercek miydi gerçekten duzelmek mi istiyordu gibi sorular işte
Acaba lar var işteAklınızda neden soru işareti var çok ilginç gerçekten
Güven tekrar kazanilamaz mi? Peki surekli kafamda kurar miyim bisey yapiyormu diye. Kendimden emin olamıyorum asla sindiremeyecegim bir durum fakat neden böyle acaba larla kafam doluyor anlamıyorummalesef ben olsam güvenmezdim
Boşluktan. Ondan başka bir şey yok muhtemelen hayatınızdaHaklısınızpeki neden bu tür dusunceler gelip gidiyor bana sizce
Bilmiyorum işte ara ara kafam karışıyor neden bilmiyorumBurada da aynı soruyu sormuşsunuz.
Evliligim
1 senelik evliyiz. Anlaşamadık sorunlar sıkıntılar yaşadık psikolog destegide aldik yapamadık anlaşmalı ayrılmaya karar verdik. Henüz dava açmadık. Ben ailemin evine döndüm aradan 1 ay geçti eşim görüşmek konuşmak istiyorum dedi tamam dedim buluştuk bana degistigini degismek istedigini benim...www.kadinlarkulubu.com
Cevaplar yine aynı olacak. Adam cinsel içerikli konuşmuş kadınla, bu durumda sizi düşündüren ne ?
Ondan baska çok şey var hayatımda boslukta degilim çok şükür sadece tekrar denesek dusunceleri geliyor aklıma neden bilmiyorumBoşluktan. Ondan başka bir şey yok muhtemelen hayatınızda
Güven tekrar kazanilamaz mi? Peki surekli kafamda kurar miyim bisey yapiyormu diye. Kendimden emin olamıyorum asla sindiremeyecegim bir durum fakat neden böyle acaba larla kafam doluyor anlamıyorum
Kızmayın ama Evliyken başkasıyla olan adamı mideniz alıyorsa tekrar deneyin. Kimse karışamazOndan baska çok şey var hayatımda boslukta degilim çok şükür sadece tekrar denesek dusunceleri geliyor aklıma neden bilmiyorum
Cevap sorunuzun içinde, asla sindiremem demişsiniz zaten ,tekrar denemeniz bile bile lades olur benceGüven tekrar kazanilamaz mi? Peki surekli kafamda kurar miyim bisey yapiyormu diye. Kendimden emin olamıyorum asla sindiremeyecegim bir durum fakat neden böyle acaba larla kafam doluyor anlamıyorum
Guvenesim yok. Anlatamadim sanırım ben düşüncemi. Benim affedebilecegim bir durum degil bu o yuzden kendime olan saygimdan istemedim tekrar barismayi. Ama ara ara aklıma gelmesi bu dusuncelerin beni kararsizliga itiyor düşündürüyorHeralde sizin güvenesiniz var. Burda kaç kişi bir olmuşuz aynı şeyleri söylüyoruz bi kulaktan giriyor ötekinden çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?