Evliligim 2.

Mervem99

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2020
218
61
48
32 yasindayim 1 yillik evliyim.İlk sorumda esimle ayrilma asamasindayiz 1 aydir evden ayriydim benimle barışmak için bulusmak istedi bulustuk ve telefonunu istedim telefonunda bir kadinla konusmalarini gördüm ve samimiyetine inanmadigimi istemedigimi soyledim.
Simdiki sorum
Aklimda neden soru isareti var?
Tekrar denesek olurmu acaba guvenebilirmiyim sorusu dolaşıyor emin olamiyorum.
Varmi basina benzer seyler gelern ?
Tecrubelerinize ihtiyacim var.

Bu konuyu daha once acmistiniz. O zamanda yazdim. 1 aylik ayrilik surecinde henuz dava bile acilmamisken baska bir kadinla konusabilen bir insan size saygi duymuyordur
Haklısınız peki neden bu tür dusunceler gelip gidiyor bana sizce

Burada da aynı soruyu sormuşsunuz.

Cevaplar yine aynı olacak. Adam cinsel içerikli konuşmuş kadınla, bu durumda sizi düşündüren ne ?

Bilmiyorum işte ara ara kafam karışıyor neden bilmiyorum

Güven tekrar kazanilamaz mi? Peki surekli kafamda kurar miyim bisey yapiyormu diye. Kendimden emin olamıyorum asla sindiremeyecegim bir durum fakat neden böyle acaba larla kafam doluyor anlamıyorum

Heralde sizin güvenesiniz var. Burda kaç kişi bir olmuşuz aynı şeyleri söylüyoruz bi kulaktan giriyor ötekinden çıkıyor.

Ondan baska çok şey var hayatımda boslukta degilim çok şükür sadece tekrar denesek dusunceleri geliyor aklıma neden bilmiyorum
Kızmayın ama Evliyken başkasıyla olan adamı mideniz alıyorsa tekrar deneyin. Kimse karışamaz

Heralde sizin güvenesiniz var. Burda kaç kişi bir olmuşuz aynı şeyleri söylüyoruz bi kulaktan giriyor ötekinden çıkıyor.
Guvenesim yok. Anlatamadim sanırım ben düşüncemi. Benim affedebilecegim bir durum degil bu o yuzden kendime olan saygimdan istemedim tekrar barismayi. Ama ara ara aklıma gelmesi bu dusuncelerin beni kararsizliga itiyor düşündürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…