- 25 Eylül 2022
- 120
- 25
- 13
- 32
- Konu Sahibi damlatutuk0
-
Bende öyle düşünüyorumNapıyormuş 12de dükkanı kapatıp saat 2ye kadar. Belki chat sitelerine üye olmuştur. Rahat yazışıyordur
Maalesef bunun farkındayım şuan korkutan şey kızım 4.sinif şehir değişikliği yapamam en az bu yılı bitirmesi lazım bulunduğum şehire iş için geldik burda kalmamın anlamı yokBoşanin. Biliyorum bize söylemesi kolay ama siz zaten evli gibi değilsiniz kendi kendinize bi hayat yaşıyorsunuz. Bu haksızlığı kendinize yapmayın. Ki eşiniz buna dünden razı gibi görünüyor
Esimi karşıma alıp düzgünce konuştum bilmediğim bir sorun mu var bir borç mu var öderiz dedim. Aklıma gelmeyen bir problem diyorsunuz bende müneccim degilim ki herseyi biliyim adam kapalı kutu zaten ortada öfke falan kalmadi 3 aydır aynı şeyleri konuşmaktan bıktım bana bunu yapıyor Peki çocuk onunla da vakit geçirmiyor. ben eşimi tanıyorum zor bir çocukluk geçirmiş ama böyle değildi elinde bir tarak saçını tarayıp dururDemek ki uzaklastiginiz o isyerine tekrar gitme zamaniniz gelmis. Aklinizda yok Telefon ne alaka, yok gelme dedi vs diye kirk tane senaryo yazip (belki dogru, belki dogru degil) hicbirimizin buradan bilemeyecegi olayi gidip gozlemleyin.
Suc isleyen bile, sucu ispatlanana kadar yargilanmazken, aklinizdaki varsayimlarla hareket etmeniz oncelikle sizin ruh sagligi icin dogru degil.
Belki hic akliniza gelmeyen bir Problem var, belki bu yuzden tum davranislari. Bunu bile bilmeden yapilacak her yorum yanlis, buraya yazilacak her fikir sizi yanlis yonlendirecektir.
Gidin, bakin, gozlemleyin. Bunlari yaparken de sakin ve uyumlu olun ki, o olay her ne ise acikliga kavusturulsun. Karsilasacaginiz durum her ne ise, bir sonraki adimi ona gore planlayin.
Ne zaman mutsuzluk ve sinirle hareket ettiysem, zarar gören hep ben oldum. Ne zaman denizalti gibi su altinda sessizce sakince ilerledim, hep dogruyu buldum. Size de nacizane tavsiyem budur
Belki bende bir perde vardı görmedim. Genel olarak çokta ilgili bir insan değil yapı olarak ama 7 aydır tamamen koptukİşte var bir şeyler bu adamda
Ama sana bir şey diyeyim mi
Bu adamın karakteri bu ise
Geçmişe git on senede muhakkak olmuştur başka şeyler
Ya da aen hiç fark etmedin
Yani birden bire kötü olmaz iyi olan adam
Belki cesaretim yok o kadarına bilemiyorumMahalle arası dükkansa ise ordaki evlerin birine yürüyerek gidiyor bile olabilir. Arabasının orda durması dükkanda olduğunu kanıtlamaz.
Telefonun şifresini eşten saklamak kesinlikle bir şey olduğunun kanıtı daha detaylı gözlem yapmanız lazım sizin..
Cocuk var okula gidiyor yazın bur kac kere kaldım şakayla karışık gitme vaktin geldi gibisinden konuştu bende üzülüp geliyorum evesizin evde çocuğunuz mu var?
çocuk yoksa akşam yemek yapıp dükkana gidin gece de kapatıp birlikte dönün. sabahtan akşama kadar da dükkanda durmamış olursunuz. böyle yapalım diyin bakalım ne tepki verecek?
O ben çıkar çıkmaz rahatlar zatenSes kayıt cihazı koy dükkana.. kendin öncesinde bir kaç gün hiç gitme.. bırak rahatlasın. mutkala konuşacaktır..
Öyle yapcam elime delil gecirebilirsemHayat bitmesi gereken bir şeyin bitmemesi için cabalamamayi öğretti bana çünkü bu sadece geciktirir. Siz iyisi mi gece gece geç gelmelerini ve size karşı yapılan her şeyi delillendirin bosanirken işinize yarar
Konusmakla olmaz, gidin is yerine, yerinde inceleyin diyorum, "konusmaktan biktim" diyorsunuz, cozum konusmak degil, dedektif gibi takip etmekte.Esimi karşıma alıp düzgünce konuştum bilmediğim bir sorun mu var bir borç mu var öderiz dedim. Aklıma gelmeyen bir problem diyorsunuz bende müneccim degilim ki herseyi biliyim adam kapalı kutu zaten ortada öfke falan kalmadi 3 aydır aynı şeyleri konuşmaktan bıktım bana bunu yapıyor Peki çocuk onunla da vakit geçirmiyor. ben eşimi tanıyorum zor bir çocukluk geçirmiş ama böyle değildi elinde bir tarak saçını tarayıp durur
Eve gec gelmesi de boşanma sebebi o saatlerde evde olmadığını inkar edemesin . Deliliniz o yönde olsun.Öyle yapcam elime delil gecirebilirsem
En iyisi ses cihazı araştırcam çünkü telefon konusunda da önlemlerini aldiKonusmakla olmaz, gidin is yerine, yerinde inceleyin diyorum, "konusmaktan biktim" diyorsunuz, cozum konusmak degil, dedektif gibi takip etmekte.
Ben size cozum onerisi sundum, konusarak cozum olmayacaginin farkindasiniz.
Peki bunu nasıl ispatlayimEve gec gelmesi de boşanma sebebi o saatlerde evde olmadığını inkar edemesin . Deliliniz o yönde olsun.
Teşekkür ederim evet ben ona çok tolerans gösterdim belki düzelir diye ama hersey boş ben dedim iş iyice kötüye gitmesin olmadiBir gece sabaha karşı gelir iki gece gelir diyelim üçüncü gece niye alıyorsunuz eve 4'te eve gelen kocanızi?
Siz bir kere o saatte gelin bakalım ne oluyor?
Bu saate kadar dışarıda duran adma elbette yiyordur bir naneler.
Soğudum da demiş zaten.
Ne delil bulabilirsiniz bilmem ama bitmiş zaten sizin evlilik.
Ve Pat diye isyerine gidin, cocugu birakacaginiz kisi varsa birakin, onunla kalip Eve donun. Ve bunu kavga cikarmadan tekrarlayin.En iyisi ses cihazı araştırcam çünkü telefon konusunda da önlemlerini aldi
Boşanma durumunda çok uzatcagını zannetmiyorum eşim 3 ay önce boşanma konusunda konuştuğumuzda çocuğu direk bana vereceğini dükkanı devredip maddi olaraktq destek olacağını söyledi. Benim sadece bir karar vermem lazım ona kalırsa hersey normal. Çocuğu bırakacağım kimse yok ki zaten çocuğu birine bırakıp gitmemde kavga konusu olur bilir ne için geldigimiVe Pat diye isyerine gidin, cocugu birakacaginiz kisi varsa birakin, onunla kalip Eve donun. Ve bunu kavga cikarmadan tekrarlayin.
Bu arada ses kaydetmeyi aleyhinize kullanabilir, zira yasa disi. Hatta hakliyken haksiz konuma bile dusebilirsiniz. Bildigim kadariyle de mahkemede delil olarak kullanilmiyor.
Bu saatten sonra cesaretim yok deseniz neyi değiştireceksiniz? Eş gelmiş boşanalım diyor.Belki cesaretim yok o kadarına bilemiyorum
Kendisiyle hiç konutunuz mu ?Belki bende bir perde vardı görmedim. Genel olarak çokta ilgili bir insan değil yapı olarak ama 7 aydır tamamen koptuk
Haklısınız farkındayım ama hala bendeki neyin çabası bilmiyorumBu saatten sonra cesaretim yok deseniz neyi değiştireceksiniz? Eş gelmiş boşanalım diyor.
Bari elinizdekilerini başkalarına yedirmeyin hakkınızı alın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?