Evliligim bitiyor gibi

Boşanin. Biliyorum bize söylemesi kolay ama siz zaten evli gibi değilsiniz kendi kendinize bi hayat yaşıyorsunuz. Bu haksızlığı kendinize yapmayın. Ki eşiniz buna dünden razı gibi görünüyor
Maalesef bunun farkındayım şuan korkutan şey kızım 4.sinif şehir değişikliği yapamam en az bu yılı bitirmesi lazım bulunduğum şehire iş için geldik burda kalmamın anlamı yok

Esimi karşıma alıp düzgünce konuştum bilmediğim bir sorun mu var bir borç mu var öderiz dedim. Aklıma gelmeyen bir problem diyorsunuz bende müneccim degilim ki herseyi biliyim adam kapalı kutu zaten ortada öfke falan kalmadi 3 aydır aynı şeyleri konuşmaktan bıktım bana bunu yapıyor Peki çocuk onunla da vakit geçirmiyor. ben eşimi tanıyorum zor bir çocukluk geçirmiş ama böyle değildi elinde bir tarak saçını tarayıp durur

İşte var bir şeyler bu adamda
Ama sana bir şey diyeyim mi
Bu adamın karakteri bu ise
Geçmişe git on senede muhakkak olmuştur başka şeyler
Ya da aen hiç fark etmedin
Yani birden bire kötü olmaz iyi olan adam
Belki bende bir perde vardı görmedim. Genel olarak çokta ilgili bir insan değil yapı olarak ama 7 aydır tamamen koptuk

Belki cesaretim yok o kadarına bilemiyorum

Cocuk var okula gidiyor yazın bur kac kere kaldım şakayla karışık gitme vaktin geldi gibisinden konuştu bende üzülüp geliyorum eve

Arkadaşlar bu arada eşim bir ara sürekli telegramdaydi hiç çıkmıyordu benim farkettigimi anlayınca şuan takip edemiyorum

Konusmakla olmaz, gidin is yerine, yerinde inceleyin diyorum, "konusmaktan biktim" diyorsunuz, cozum konusmak degil, dedektif gibi takip etmekte.

Ben size cozum onerisi sundum, konusarak cozum olmayacaginin farkindasiniz.

Bir gece sabaha karşı gelir iki gece gelir diyelim üçüncü gece niye alıyorsunuz eve 4'te eve gelen kocanızi?
Siz bir kere o saatte gelin bakalım ne oluyor?
O saate kadar dışarıda duran adam elbette yiyordur bir naneler.
Soğudum da demiş zaten.
Ne delil bulabilirsiniz bilmem ama bitmiş zaten sizin evlilik.

Konusmakla olmaz, gidin is yerine, yerinde inceleyin diyorum, "konusmaktan biktim" diyorsunuz, cozum konusmak degil, dedektif gibi takip etmekte.

Ben size cozum onerisi sundum, konusarak cozum olmayacaginin farkindasiniz.
En iyisi ses cihazı araştırcam çünkü telefon konusunda da önlemlerini aldi

Teşekkür ederim evet ben ona çok tolerans gösterdim belki düzelir diye ama hersey boş ben dedim iş iyice kötüye gitmesin olmadi

En iyisi ses cihazı araştırcam çünkü telefon konusunda da önlemlerini aldi
Ve Pat diye isyerine gidin, cocugu birakacaginiz kisi varsa birakin, onunla kalip Eve donun. Ve bunu kavga cikarmadan tekrarlayin.

Bu arada ses kaydetmeyi aleyhinize kullanabilir, zira yasa disi. Hatta hakliyken haksiz konuma bile dusebilirsiniz. Bildigim kadariyle de mahkemede delil olarak kullanilmiyor.

Boşanma durumunda çok uzatcagını zannetmiyorum eşim 3 ay önce boşanma konusunda konuştuğumuzda çocuğu direk bana vereceğini dükkanı devredip maddi olaraktq destek olacağını söyledi. Benim sadece bir karar vermem lazım ona kalırsa hersey normal. Çocuğu bırakacağım kimse yok ki zaten çocuğu birine bırakıp gitmemde kavga konusu olur bilir ne için geldigimi

Belki bende bir perde vardı görmedim. Genel olarak çokta ilgili bir insan değil yapı olarak ama 7 aydır tamamen koptuk
Kendisiyle hiç konutunuz mu ?
Ve yanlış anlamayın ama iş kurduk dediniz diye soruyorum
Maddi durumunuz nasıl ?
Genelde erkekler zengin olduktan sonra önce karısını boşar
Ondan aklıma geldi ve sordum
Lütfen yanlış anlamayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…