- 25 Eylül 2022
- 120
- 25
- 13
- 32
- Konu Sahibi damlatutuk0
-
Yok üzerime borç ama delil konusunda sıfırimBirini bulmuştur yoksa bir erkek sabahlara kadar eve gelmeyip boğanıcam diye tutturmaz. Gözünüzü iyi açın delil toplamaya çalışın. Bir de ortak iş diyorsunuz en kötüsü bu olmuş. Hakkınızı koruyun üstünüze borç falan yoktur inşaallah
Sabahlara kadar çalışmıyor tabiiki. Açık vermiyor maalesefHer gece sabahlara kadar ne işi yapıyor ki? Bulmuştur birini yoksa durduk yere boşanma lafları etmez. İllaki bir açık da verir, siz delil var mı ona bakın
Sordum yeminler etti. Kim kabul eder kiAçıkça sorun başka biri mi var diye o zaman. Benim düşüncem internetten biriyle görüşüyor.
Ben de telefon şifrelerimi vermemeBen normalde akşamları da isyerindeydim evde yemek yapıp götürüyordum ama eşim yoruluyorsun gelme Ben gelip alırım demeye başladı. Ben zaten 2 aydır dükkandan uzaklaştım bu konular üzerine. Tabi sizde haklısınız ama ben beni gazlamanizi beklemiyorum çünkü sadece konu isyeri değil hadi isyeriyle ilgili bir sorun var o zaman telefon ne alaka o kadar gizliyor
Sabahlara kadar çalışmıyor tabiiki. Açık vermiyor maalesef
Daha önce telefondaki bir şey üzerine tartistik ve bana söz verdi bir daha şifremi saklamicam dedi o zaman şifresini ben bulmuştum ama yine değiştirdi bu kez benim yanımda şifresini hiç girmiyor yüz okutma koymusBen de telefon şifrelerimi vermeme
Ama bir anda vermeyi kestiyse ve telefonuna yeni şifre koyduysa ya başka biri var ya da başka biri var
Yani birden bire niye böyle bir şey yapsın ?
Bence kendisine sorun ve dürüstçe cevap vermesini isteyin.
Sabaha karşı 4 gibi geliyor ya mesela takibe aldım ama araba hep isyerinde ben sanalda birsey var diye düşünüyorumEeee yapacağınız şey belli, bir gece işyerini izlemeye alacaksınız, adamın nereye çıkıp gittiğini takip edeceksiniz. her şey telefon değil ki. Adamın işyerinde yattığını hiç sanmıyorum, bariz başkasını bulmuş yatmaya onun evine gidiyor. Takip edin bulursunuz.
Bunca gizem boşa değildir. O telefon temiz olsa şifreyi saklamak, vermemek için bu kadar uğraşmazdı. Gerekirse takip edin. Böyle şüpheyle yaşanmaz kiDaha önce telefondaki bir şey üzerine tartistik ve bana söz verdi bir daha şifremi saklamicam dedi o zaman şifresini ben bulmuştum ama yine değiştirdi bu kez benim yanımda şifresini hiç girmiyor yüz okutma koymus
Sabaha karşı 4 gibi geliyor ya mesela takibe aldım ama araba hep isyerinde ben sanalda birsey var diye düşünüyorum
Napıyormuş 12de dükkanı kapatıp saat 2ye kadar. Belki chat sitelerine üye olmuştur. Rahat yazışıyordurArkadaşım isyerininin karsinida oturuyor bir hafta boyunca baktı 12de işyerini kapatıyor ama eve gelmesi en erken 2 bu arada arkadaşım gece çocuk gece uyanınca bakiyor araba hep isyerinin önünde bu arada mahalle arasi bir dükkan komşu işyeri vs yok gibi
Demek ki uzaklastiginiz o isyerine tekrar gitme zamaniniz gelmis. Aklinizda yok Telefon ne alaka, yok gelme dedi vs diye kirk tane senaryo yazip (belki dogru, belki dogru degil) hicbirimizin buradan bilemeyecegi olayi gidip gozlemleyin.Ben normalde akşamları da isyerindeydim evde yemek yapıp götürüyordum ama eşim yoruluyorsun gelme Ben gelip alırım demeye başladı. Ben zaten 2 aydır dükkandan uzaklaştım bu konular üzerine. Tabi sizde haklısınız ama ben beni gazlamanizi beklemiyorum çünkü sadece konu isyeri değil hadi isyeriyle ilgili bir sorun var o zaman telefon ne alaka o kadar gizliyor
İşte var bir şeyler bu adamdaDaha önce telefondaki bir şey üzerine tartistik ve bana söz verdi bir daha şifremi saklamicam dedi o zaman şifresini ben bulmuştum ama yine değiştirdi bu kez benim yanımda şifresini hiç girmiyor yüz okutma koymus
Mahalle arası dükkansa ise ordaki evlerin birine yürüyerek gidiyor bile olabilir. Arabasının orda durması dükkanda olduğunu kanıtlamaz.Arkadaşım isyerininin karsinida oturuyor bir hafta boyunca baktı 12de işyerini kapatıyor ama eve gelmesi en erken 2 bu arada arkadaşım gece çocuk gece uyanınca bakiyor araba hep isyerinin önünde bu arada mahalle arasi bir dükkan komşu işyeri vs yok gibi
Ses kayıt cihazı koy dükkana.. kendin öncesinde bir kaç gün hiç gitme.. bırak rahatlasın. mutkala konuşacaktır..Bunu bende tahmin ediyorum ama delil sıfır maalesef telefon sır gibi
Hayat bitmesi gereken bir şeyin bitmemesi için cabalamamayi öğretti bana çünkü bu sadece geciktirir. Siz iyisi mi gece gece geç gelmelerini ve size karşı yapılan her şeyi delillendirin bosanirken işinize yararMerhaba arkadaşlar 10 yıldır evliyim bir kızım var. Eşimle kendi işimizi yapıyoruz 5 yıldır. 1 bucuk yıl önce şehir değişikliği yaptık ama eşim 7 aydır baya değişti işimiz gereği zaten pek aile ortamı yok o geç gelir falan. Ama 4 aydır bu geç gelmeler sabaha karşı gelmeler oldu kendini bizden iyice uzaklaştırdı. Bize zaman hiç ayırmıyor. 3 ay önce gece gelip espri adı altında boşanma şakaları falan sonra artık is ciddi ciddi boşanmaya geldi. Sonra kısa bir süre toparladık ama hala aynı eve 2den önce gelmez o gelmeye ben uyuyorum zaten telefon şifresini vermiyor konu açılınca kavga çıkıyor hep bir bahane resmen vicdan yaptırıyor. İş ayrı bir konu beraber çalışıyoruz ama benimle bisey paylaşmaz ne borç var ne var bilmem. Bu arada takip ettirdim iş yerini kapatıp orda takılıyor bazen uyuya kalıyor ve ben konuyu acmasam bu konular üzerinde konuşup tartışmıyor bile
Ses kayıt cihazı koy dükkana.. kendin öncesinde bir kaç gün hiç gitme.. bırak rahatlasın. mutkala konuşacaktır..
Boşanin. Biliyorum bize söylemesi kolay ama siz zaten evli gibi değilsiniz kendi kendinize bi hayat yaşıyorsunuz. Bu haksızlığı kendinize yapmayın. Ki eşiniz buna dünden razı gibi görünüyorMerhaba arkadaşlar 10 yıldır evliyim bir kızım var. Eşimle kendi işimizi yapıyoruz 5 yıldır. 1 bucuk yıl önce şehir değişikliği yaptık ama eşim 7 aydır baya değişti işimiz gereği zaten pek aile ortamı yok o geç gelir falan. Ama 4 aydır bu geç gelmeler sabaha karşı gelmeler oldu kendini bizden iyice uzaklaştırdı. Bize zaman hiç ayırmıyor. 3 ay önce gece gelip espri adı altında boşanma şakaları falan sonra artık is ciddi ciddi boşanmaya geldi. Sonra kısa bir süre toparladık ama hala aynı eve 2den önce gelmez o gelmeye ben uyuyorum zaten telefon şifresini vermiyor konu açılınca kavga çıkıyor hep bir bahane resmen vicdan yaptırıyor. İş ayrı bir konu beraber çalışıyoruz ama benimle bisey paylaşmaz ne borç var ne var bilmem. Bu arada takip ettirdim iş yerini kapatıp orda takılıyor bazen uyuya kalıyor ve ben konuyu acmasam bu konular üzerinde konuşup tartışmıyor
Yaşanmıyor zaten hayat kalitem düştü resmenBunca gizem boşa değildir. O telefon temiz olsa şifreyi saklamak, vermemek için bu kadar uğraşmazdı. Gerekirse takip edin. Böyle şüpheyle yaşanmaz ki
1 hafta boyunca takip ettm isyerindeydi ama başka zaman bilemem belki o ara tesaduftüArabanın hep işyerinde olduğunu nerden biliyorsunuz? Sanal olduğunu sanmıyorum, adam 4e kadar işyerinde durmuyordur kesinlikle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?