Evliligim bitiyor gibi

O zaman kanıta da ihtiyacınız yok, adam zaten her şeyi vericem demiş. Kanıt mahkemede kullanmak için, adam zorluk çıkarmayacaksa bence şu noktada hiçbir anlamı yok. Zaten ortada evlilik kalmamış, adam eve gelmiyor. Büfeyi, bankadai parayı, evi arabayı her şeyi versin bunları verirse anlaiın boşanın.

Maalesef öyle birsey oldu. Biz 5 yıldır kendi işimizi yapıyoruz ama şartlar normaldi buraya gelmeden önce. Buraya gelirken araba aldık bu işyerini actik eşim ekstradan haftanın 3 günü araçla dağıtım işi yapıyor yani hayatına biraz renk geldi

Ortada bir ev falan yok verecegi tek sey iş yerini devredip onu verir

Maddi durumunda da iyileşmeler oldu diye anlıyorum
Muhtemelen sosyal çevresi de genişledi parayı bulunca
Evliliğiniz konusunda bir şey diyemem ama o işi tek başına kurmadı sizin de hakkınız var.
Umarım resmiyette şirkete ortaklığınız vardır.

Evet değişimler mevcut kendisinde de mevcut saçlarıyla çok ugrasiyor

Acaba borç falan mı yaptı?

Telefonda sizden daha özel ne var ki. Gecen bir yorumcu izledim diyor ki esler erkekelr en özeli yatak ve karısı o seninle en özelini(yatagı)paylasıyor bundan daha özel ne olabilir o telefonda vermşyorsa aldatıyordur diyor.bana dogru geldi. Ayrıca son borc kısmıyla alakalı kuznim esi babası ortak bir iş yapıyordu cocugun babası vefat etti ta 2018 de. Ve ozaman iyi bir paraydı iş ortağı cocuga dedi ki baban ölmeden önce bir nakliye firmasına 1 trilyon borcu vardı dedii aile sok tabi cocuk gencecik yasta gercekten babasına mı ait degıl mi bilmedigi borcu oduyor hala kuzenimle evli hala o borcu oduyorlat kuzenim organizasyon isi yapıyordu butun parayı kocasının ölmüş babasının borcları icin kullandılar dugunlerini biran öcne yapabilmek için. Borc ona mı degıl degilmi hiçbir kanıt yok 5 senedir oduyorlar.satmadık bişey bırakmadılar. O yuzden suan cocuk kuzenime ne alıyorsa ne verşyorsa nereye borcu varsa tek tek defter tutuyorlar.cunku babası asla annesine nereye ne borcu var soyleyen biri degilmiş ölünce de öyle banda cıktı işte belkıde ortagın katigullesi kendi borcunu onlara odetiyordur supheli orası.bu önemli borclarınu harclarını soylesin size ya da bosayın sonra ugrasmayın bunun borcuyla neyle.

Sabaha karşı 4 gibi geliyor ya mesela takibe aldım ama araba hep isyerinde ben sanalda birsey var diye düşünüyorum

Kripto para piyasasında yatırım yapmış olabilir mi ? Telefonunda da ilgili aracı kurum uygulamaları yüklü ve hesabı açık olabilir.

Şu an zarardaysa gözünü ayırmadan , ekran takip ediyor da olabilir.

Telefonuna bu yüzden de şifre koymuş olabilir. Bu uygulama ne diye bakarken , hesap üzerinde yanlışlıkla işlem yapılmasını engellemek için önlem almış olabilir.

Arkadaşlar bu arada eşim bir ara sürekli telegramdaydi hiç çıkmıyordu benim farkettigimi anlayınca şuan takip edemiyorum

Telegramda borsa , siyaset , sağlık vb onlarca farklı grup mevcut. Bir insanın telegram hesabı olması ,ahlak dışı bir davranışta bulunduğu veya sadakatsizlik yaptığı ,hayatındaki insanı aldattığı anlamına gelmez.

Eşinizin telegramda olup olmadığını kontrol ediyorsanız, bu sizin de telegram hesabınız olduğu anlamına gelmiyor mu ?

İşyerini versin, araba var demişsiniz onu da versin bir de nafakaya anlaşın. Nakit para vardır bankada diye düşünüyorum büfeler iyi işliyor.

Çiftler evlenirken farklı bir yasal anlaşma yapmadılarsa ,01.01.2002 yılından itibaren evlilikte edinilen mallar ortaktır ve yarı yarıya paylaşılır.

Neden adam her şeyi versin ? Hak ve adalet bunun neresinde ?

Kadın, "Evliliğim bitiyor gibi" demiş ; daha asıl sorunun ne olduğu belli değilken , kadına boşanma tavsiyeleri veriliyor.

Öyle birsey olsa bu kadar susmadı en başta annesinden destek alırdı kayın validen bu konuda sonuna kadar destek olurdu

Hanımefendi ben şimdiye kadar telegram bilmezdim esinde gördüm açtım ben kullananlar ahlaksız demedim eşim sabahlara kadar oradaydı dedim dikkatli okursaniz

O kadarına gönlüm razı gelmez zaten bana herseyi vermesi işini gücünü kaybetmesi anlamına gelir ki bu da benim çocuğumun geleceğiyle oynayamam olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…