• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim bitiyor ne yapmalıyım

şunu yapacak kaç kadın vardır?

aşırı süphe verici, sıkıntılı bir hareket
üstelik çalışmıyor da

çeşme dediğine göre eşi turizm-eğlence sektörü alakalı bir işte
benzer işleri yapan çok kişiyi biliyorum (aşırı yakından tanımıyorum ama çeşme gibi lüks bir destinasyona yakınım, tanıdıklar var görüyorum)

karı-koca genç çiftler içinde gelip birlikte çalışan, haftada 1 gün izninde birlikte gezen,
yazın para biriktirip kışın asıl evine dönen pek çok insan var. karnı burnunda iken bile çalışan bir dolu kadın gördüm (ki zor malum, sezonda işler çok yoğun gebeliğin sonu tam o zamana denk gelince sürekli ayaktalar filan) ama bebeğini bırakıp eşin peşinden gelen duymadım. olsa duyarız reklam olur malum...

eşi şayet yönetici vs. konumda ise zaten lojmanları oluyor orada bebek de kalır...bebeği getirmemeye sebep ne?
mesela acaba sürekli gece mi çıkıyorlar?

yok yönetici değilse de o zaman eş nasıl geliyor? çünkü yönetici hariç personel lojmanları kalabalık oluyor eş almıyorlar, böyle görüyorum... o zaman bebeğinle evinde kal. belki annesi de yakın yerdedir (muhtemelen öyle) ama bebek daha 1 yaşında ne kadar yakın olursa olsun anneden ayrı kalacak çağda değil.

bu kısmı soranlara hiç cvp vermemiş ama belli ki tuhaf tercihlerle hayat sürdüren bir çift...
Sadece bebege üzüldüm. 1 yaşındaki bebek bir gün bile bırakılmamalı mecburiyet dışında. Esini bile bebeğinin önüne koyan biri belli ki

Merhaba arkadaşlar 3 yıldır evliyim severek evlendik kıskançlıklar oluyordu ama aşıyorduk sonra şiddette oldu beni sürekli aşagalaması küfürleri herşeyi kabul ettim. İyiyken çok iyi ama en ufak tartışmada etmediği laf kalmıyor aşagalıyor hakaret ediyor el hareketi yapıyor.1 yaşında kızımız var bu arada. Yazları onun işi çeşmede oraya gidiyoruz bu yazda gittik herşey çok iyiydi kızım ananesinde. Son ay saçı beyazlaşmış senin yüzünden göbeği çıkmış senin yüzünden diyip sürekli sataştı kötü davranmaya başladı yine aşahalayıcı sözler beni kovdu bende ailemin yanına geldim 1 ay orda tek kaldı. Döndü döner dönmez boşanma davası açtı ben hala yapamıyorum 1 ay sonra mahkeme var ben sürekli ona mesaj yazıyorum yalvarıyorum resmen dönmüyor bile ne yapmam lazım çıkmazdayım
boşanmayın kızınızı da alıp ayaklarına kapanın eşiniz yarın kızınız büyüdüğünde ona da şiddet gösterip hakaret etsin mi diyelim ne diyelim ya? adamdan kurtulacaksın işte ne güzel ailen var kızına da bakabiliyorlar gir bir işte çalış kızınla ailenle mutlu mesut huzurlu yaşa

Merhaba arkadaşlar 3 yıldır evliyim severek evlendik kıskançlıklar oluyordu ama aşıyorduk sonra şiddette oldu beni sürekli aşagalaması küfürleri herşeyi kabul ettim. İyiyken çok iyi ama en ufak tartışmada etmediği laf kalmıyor aşagalıyor hakaret ediyor el hareketi yapıyor.1 yaşında kızımız var bu arada. Yazları onun işi çeşmede oraya gidiyoruz bu yazda gittik herşey çok iyiydi kızım ananesinde. Son ay saçı beyazlaşmış senin yüzünden göbeği çıkmış senin yüzünden diyip sürekli sataştı kötü davranmaya başladı yine aşahalayıcı sözler beni kovdu bende ailemin yanına geldim 1 ay orda tek kaldı. Döndü döner dönmez boşanma davası açtı ben hala yapamıyorum 1 ay sonra mahkeme var ben sürekli ona mesaj yazıyorum yalvarıyorum resmen dönmüyor bile ne yapmam lazım çıkmazdayım
Ya yapma bunu kendine.
Dağ ayısına mı kaldın sen?
Hadi kendine üzülmüyorsun, ya kızına?
Oda sana ve babasına bakıp böyle bir evliliğin normal olduğunu sanacak. Yapma.
Gidene bir tekmede sen vur.

Ya yapma bunu kendine.
Dağ ayısına mı kaldın sen?
Hadi kendine üzülmüyorsun, ya kızına?
Oda sana ve babasına bakıp böyle bir evliliğin normal olduğunu sanacak. Yapma.
Gidene bir tekmede sen vur.
Lütfen böyle olmak istiyorum. O şuan o kdr rahatki ayrılık acısı yaşamıyor ama bu devran dönecek dimi ben iyileşcem o kötü olacak

Lütfen böyle olmak istiyorum. O şuan o kdr rahatki ayrılık acısı yaşamıyor ama bu devran dönecek dimi ben iyileşcem o kötü olacak
Ya yapmayın Allah aşkına sizi döven,söven,insan yerine koymayan bir insan için mi bu melankolik haller?
Sizin boşanmak için can atmanız gerekirken aşk acısı diyorsunuz
Kusura bakmayın ama kendiniz kaşınıyorsunuz kocanız boşamakta ısrarcı olmasaydı dayağınızı yiyip oturacak boşanmayı çok istiyorum ama çocuğum küçük babasına da çok düşkün olacaktı.
Ayrıca adam neden kötü olsun istemiyor işte sizi belki sevgisi bitti (ki seven insan sevdiğine kıyıp şiddet uygulayamaz zaten) boşanıp mutlu olacak belki illa kötü mü olması lazım?

Ya yapmayın Allah aşkına sizi döven,söven,insan yerine koymayan bir insan için mi bu melankolik haller?
Kusura bakmayın ama kendiniz kaşınıyorsunuz kocanız boşamakta ısrarcı olmasaydı dayağınızı yiyip oturacak boşanmayı çok istiyorum ama çocuğum küçük babasına da çok düşkün olacaktı.
Ayrıca adam neden kötü olsun istemiyor işte sizi belki sevgisi bitti (ki seven insan sevdiğine kıyıp şiddet uygulayamaz zaten) boşanıp mutlu olacak belki illa kötü mü olması lazım?
Evet haklısın ama böyle bi anda herşey biter mi vurdum duymazlık olur mu ben mi abartıyorum ben neden kendi hayatıma bakamıyorum devam edemiyorum suan yaşayan ölü gibiyim yardım edin

Evet haklısın ama böyle bi anda herşey biter mi vurdum duymazlık olur mu ben mi abartıyorum ben neden kendi hayatıma bakamıyorum devam edemiyorum suan yaşayan ölü gibiyim yardım edin
Yardım edin derken?
Arkadaşlar söylenmesi gerekenleri söylediler zaten ama siz hala yaşayan ölü gibiyim diyorsunuz
Gidin ayaklarına kapanın eşinizin o zaman ne yaparsan yap kabulüm diye söyleyin
Yok öldüm yok bittim kimse aşkından ölmez hanımefendi bırakın bu arabesk tavırları

beni istemeyeni ben hiç istemem bu nasıl bir evlilik bir düşün yani senden bu kadar kolayca vazgeçebiliyor seni dövüyor en başta buna nasıl izin verirsin ve nasıl cesaret eder bir düşün istersen hala evliliğin devam etsin istiyorsun :KK12:

beni istemeyeni ben hiç istemem bu nasıl bir evlilik bir düşün yani senden bu kadar kolayca vazgeçebiliyor seni dövüyor en başta buna nasıl izin verirsin ve nasıl cesaret eder bir düşün istersen hala evliliğin devam etsin istiyorsun :KK12:
Evet tüm söylediklerin doğru devam etmemeli dimi düzelmez kimse

neyin düzelmesi adam boşanma davası açmış çocuk gibi evcilik mi oynuyorsunuz daha ne düzelir büyütülemeyen çocuğumu büyütecen ne kadar kolay geliyor ona herşey🤨
Eşine değer vermez saygısı yok üstüne üstlük şiddet gözü bu esnada çocuğunuda hiç görmüyor gözü kararmış resmen daha ne olsun boşanacak herkes kendi yoluna demek sende onla iyi bir ilişki kuramamışsınız alma verme dengesi bozulmuş bitmesi daha iyi

Evet düzelmez ama diyelim ki düzelecek size bu yaşattıklarını,size uyguladığı şiddeti unutabilecek misiniz?
Adamı taciz etmeyi bırakın artık istemiyor artık öyle veya böyle sizinle ilgili her şeyi bitirmiş.
Hala devam etmemeli demi diye soruyorsunuz üfff siz devam edin gidin kapısının önünde yatın
Mutsuzluktan besleniyorsunuz resmen

Evet düzelmez ama diyelim ki düzelecek size bu yaşattıklarını,size uyguladığı şiddeti unutabilecek misiniz?
Adamı taciz etmeyi bırakın artık istemiyor artık öyle veya böyle sizinle ilgili her şeyi bitirmiş.
Hala devam etmemeli demi diye soruyorsunuz üfff siz devam edin gidin kapısının önünde yatın
Mutsuzluktan besleniyorsunuz resmen
Hayır ben artık yazmıyorum diyorum. Ben inanmıyordum öfkeyle öyle davranıyor sanıyordum o yüzden üzerine düştüm çünkü evliliğimizde hep ben barışan taraf oluyordum o hep trip atıp konuşmamayı bağırıp çagrmayı kfğrler edip aşagalamıyı bilirdi!

Hayır ben artık yazmıyorum diyorum. Ben inanmıyordum öfkeyle öyle davranıyor sanıyordum o yüzden üzerine düştüm çünkü evliliğimizde hep ben barışan taraf oluyordum o hep trip atıp konuşmamayı bağırıp çagrmayı kfğrler edip aşagalamıyı bilirdi!
Bu olanlara rağmen üzerine düşüp barışmaya çalıştınız
Kendinize değer vermiyorsunuz her şeyi hak ediyorsunuz mıy mıy mıy üfff kanım çekildi

Bu olanlara rağmen üzerine düşüp barışmaya çalıştınız
Kendinize değer vermiyorsunuz her şeyi hak ediyorsunuz mıy mıy mıy üfff kanım çekildi
Evet hemde nasıl üstüne düştüm aradım açmadı meşgule verdi yazma arama beni rahatsız etme seni sevmiyorum dedi bağırdı çağırdı omurgasız dedi

Back
X