- 2 Ocak 2022
- 3.122
- 4.602
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden öyle diyosunİyi demiş
Evet inşallah destek alıyorum ilaç kullanıyorum ama herşeyden önce kendi kafamda bitirmem lazımSizi nasıl sindirmişse, özgüven ve özsaygınızı tamamen yitirmişsiniz kız kardeşim. Umarım destek alıp en yakın zamanda bunun farkına varabilirsiniz.
Yok öyle şeyleri yok nefret etmiş artık o konu da eminimMuhtemelen başkasını buldu çeşmede
Nasıl emin olabiliyorsun erkek milleti Allah bir dese inanmamYok öyle şeyleri yok nefret etmiş artık o konu da eminim
Evet tam da öyleSessiz sakin boşanıyor çocuğu da sana bırakıyorsa şükret yoluna devam et bence
nasılİyiyken iyiyse boşanma
Iyiyken kötü, kötüyken iyiyse birbirini notrler mi peki hocam?İyiyken iyiyse boşanma
Kötüyken iyiyse ne işin var düğün evinde, düğün senin evinde, gir oyna çık oynaIyiyken kötü, kötüyken iyiyse birbirini notrler mi peki hocam?
cnm madem esinin hakaretlerinden siddetinden herseyinden memnundun neden ses cikardin simdi ailenin yanindaymissin 1 aydir donmuyo diyorsun sen ne hayal etmistin boyle narsist birinin sana yalvarip don nolur demesinimiMerhaba arkadaşlar 3 yıldır evliyim severek evlendik kıskançlıklar oluyordu ama aşıyorduk sonra şiddette oldu beni sürekli aşagalaması küfürleri herşeyi kabul ettim. İyiyken çok iyi ama en ufak tartışmada etmediği laf kalmıyor aşagalıyor hakaret ediyor el hareketi yapıyor.1 yaşında kızımız var bu arada. Yazları onun işi çeşmede oraya gidiyoruz bu yazda gittik herşey çok iyiydi kızım ananesinde. Son ay saçı beyazlaşmış senin yüzünden göbeği çıkmış senin yüzünden diyip sürekli sataştı kötü davranmaya başladı yine aşahalayıcı sözler beni kovdu bende ailemin yanına geldim 1 ay orda tek kaldı. Döndü döner dönmez boşanma davası açtı ben hala yapamıyorum 1 ay sonra mahkeme var ben sürekli ona mesaj yazıyorum yalvarıyorum resmen dönmüyor bile ne yapmam lazım çıkmazdayım
Ya siz gerçekten gurursuzsunuz, bir de üstüne üstlük yalvarıyorsunuz allah akıl fikir versin yazık çocuğunuz var bir de en çok da çocuklara üzülüyorum böyle anne babaya sahip olduğu için Böyle insanlar anne baba olmamalı korkunçsunuzMerhaba arkadaşlar 3 yıldır evliyim severek evlendik kıskançlıklar oluyordu ama aşıyorduk sonra şiddette oldu beni sürekli aşagalaması küfürleri herşeyi kabul ettim. İyiyken çok iyi ama en ufak tartışmada etmediği laf kalmıyor aşagalıyor hakaret ediyor el hareketi yapıyor.1 yaşında kızımız var bu arada. Yazları onun işi çeşmede oraya gidiyoruz bu yazda gittik herşey çok iyiydi kızım ananesinde. Son ay saçı beyazlaşmış senin yüzünden göbeği çıkmış senin yüzünden diyip sürekli sataştı kötü davranmaya başladı yine aşahalayıcı sözler beni kovdu bende ailemin yanına geldim 1 ay orda tek kaldı. Döndü döner dönmez boşanma davası açtı ben hala yapamıyorum 1 ay sonra mahkeme var ben sürekli ona mesaj yazıyorum yalvarıyorum resmen dönmüyor bile ne yapmam lazım çıkmazdayım
Yalvarma biraz uzak dur sen yalvardikca o dahada istemicek yazma konuşma izlesin yokluğunu anlasin belkide ayrılmanız daha hayırlı olur kim bilir her di sana sahip çıkmayan birinden fayda gelmezAllah akıl fikir versin ne diyelim?
cevap vermemişsiniz kaçıp durmayın
"İyiyken iyi" imiş diye mi bu yalvar yakar evlilikte tutunma çabanız????Merhaba arkadaşlar 3 yıldır evliyim severek evlendik kıskançlıklar oluyordu ama aşıyorduk sonra şiddette oldu beni sürekli aşagalaması küfürleri herşeyi kabul ettim. İyiyken çok iyi ama en ufak tartışmada etmediği laf kalmıyor aşagalıyor hakaret ediyor el hareketi yapıyor.1 yaşında kızımız var bu arada. Yazları onun işi çeşmede oraya gidiyoruz bu yazda gittik herşey çok iyiydi kızım ananesinde. Son ay saçı beyazlaşmış senin yüzünden göbeği çıkmış senin yüzünden diyip sürekli sataştı kötü davranmaya başladı yine aşahalayıcı sözler beni kovdu bende ailemin yanına geldim 1 ay orda tek kaldı. Döndü döner dönmez boşanma davası açtı ben hala yapamıyorum 1 ay sonra mahkeme var ben sürekli ona mesaj yazıyorum yalvarıyorum resmen dönmüyor bile ne yapmam lazım çıkmazdayım