çok acımasızsınız
gelmeyin ne olur. 10 yaşındaki çocuğu gizli gizli sıkıştırıp şiddet göstermeyi meşru gören zihniyetinizle gelmeyin lütfen.
E ama geldiniz?
bence asıl sizin zihin bulanmış, 10 yaşında çocuktan bahsediliyo burda, bende eşimin ilk evliliğinden olan çocuğuyla yaşıyorum ayrıca benim de bi kızım var, ya siz 10 yaşında çocuk görmediniz hayatınızda ya da potansiyel cadı üvey annesiniz, küçük bi çocuktan bahsediyosunuz, fiziksel şiddet uygulamaktan bahsediyosunuz, sonra da bulanık kafayla suçluyosunuz başkalarını. bişey diycem ban yiycem, asıl sizin kafanız güzel sanırım. sizin neye gelip gelemediğiniz de emin olun herkesin çok umurunda ayrıca, sinirlendim gece gece.aklınızı bulandıran şeylerle buraya yazmayasadınız keşke.zihniniz bulanık sanki biraz..neyse
konudan çıkıyorum demedim hanımefendi.sürekli alıntı yapıp tartışmak istemiyorum,buna gelemem.
biraz daha 'size göre' yazdım. umarım anlaşılmıştır.
Düşünce sizin de verdiğiniz akıl yanlış. Çocukta bir süre sonra psikoloji namına bir şey kalmaz, yüzüne gül arkadan patlat falan..Bunun bir mantığı yok yani.o bacaksızı bir güzel pataklardım ben,şuna bak aynı yatakta yatırmıyormuş.
o değil de kafan yok mu senin? 10 yaşındaki kız çocugu mu evliliğini tehlikeye atıyor senin?
uyan kadın,kendine gel..bilmez misin sen babalar kız cocuklarına çok düşkündür.
aklını kullan,aklını.. kocanın yüzüne gül.hemen git ondan özür dile,barışın..şu an kocan sadece o kızı kıskandığını düşünüyor.onu babasız bırakmaya çalıştıgını sanıyor.
onun yanında o bacaksıza çook iyi davran.o arkasını dönünce bacaksıza çaktırmadan terbiyesini ver.artık severmiş gibi yapıp etini mi burursun,geçerken elin çarpmış gibi yapıp bi taraflarına fiske mi atarsın sana kalmış.
velhasılı terbiyesini gizlice ver.kocan inanamasın senin ona kötü davranacağına.
sen hiç sezercik filmi izlemedin mi be...
Hanımefendi siz konuya vakıf mısınız, nedir yanlış olan?çok çok yanlış hiç yakışmadı öyle terbiye olmaz
bence asıl sizin zihin bulanmış, 10 yaşında çocuktan bahsediliyo burda, bende eşimin ilk evliliğinden olan çocuğuyla yaşıyorum ayrıca benim de bi kızım var, ya siz 10 yaşında çocuk görmediniz hayatınızda ya da potansiyel cadı üvey annesiniz, küçük bi çocuktan bahsediyosunuz, fiziksel şiddet uygulamaktan bahsediyosunuz, sonra da bulanık kafayla suçluyosunuz başkalarını. bişey diycem ban yiycem, asıl sizin kafanız güzel sanırım. sizin neye gelip gelemediğiniz de emin olun herkesin çok umurunda ayrıca, sinirlendim gece gece.
sana ayrıca güldüm...
te allahım..he evet, cadaloz üvey anneyim ben.kocam o lanet olası kızının yanına gitti bu gece.elimde viskimle gelmesini bekliyorum çok sinirliyim.hatta bak cınımss sana resmimi atıyoru şimdi.ekle beni msnden.öpüldün
cınımms falan ? valla ne model üvey annesin ya da olursun bilemem, yazdıkların kadarsın benim gözümde.
yanlış anladın, senin benim gözümde bi değerin yok zaten, sadece çizdiğin bi imaj, bi karakter var.ben de gerçekten çok önemsiyordum senin gözünde nasıl bir değerim olduğunu, bunu biliyor muydun?
vah vah..
ben de gerçekten çok önemsiyordum senin gözünde nasıl bir değerim olduğunu, bunu biliyor muydun?
vah vah..
yanlış anladın, senin benim gözümde bi değerin yok zaten, sadece çizdiğin bi imaj, bi karakter var.
Ya o değilde ben inanmıyorum sizin bir çocuğa böyle yapacağınıza ..Canınız bir şeye mi sıkkın ?
beni tanıyor gibisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?