evliliğim bitiyor

çok acımasızsınız

biraz esprili biraz sert yazdım.tatlı sert olmaya çalıştım.
kendimi bir an konu sahibi yerine koydum.10 yasında çocuk bazı şeylerin farkında bir insandır çünkü.1-2 yıl sonra ergenliğe girecek.
herneyse uzatmak istemiyorum.kendi fikrimi belirttim.saygılar

gelmeyin ne olur. 10 yaşındaki çocuğu gizli gizli sıkıştırıp şiddet göstermeyi meşru gören zihniyetinizle gelmeyin lütfen.

sizin gibiler yüzünden böyle böyle konular kapanıyor.
beni tanımadıgınız,forumlarda da karşılaşmadıgınız belli.
tekrar ediyorum,uzamasın.zihniyetinizi de alıp önümden çekilin lütfen.

aklınızı bulandıran şeylerle buraya yazmayasadınız keşke.zihniniz bulanık sanki biraz..neyse
konudan çıkıyorum demedim hanımefendi.sürekli alıntı yapıp tartışmak istemiyorum,buna gelemem.
biraz daha 'size göre' yazdım. umarım anlaşılmıştır.

Şehzadeler mi ??? Sultan Süleyman da Hürrem yüzünden Mustafa yı öldürtmüştü öğle değil mi ?Bu erkeklere asla güvenilmez .Gerçi Hürrem i de biiiiiirrrr sürü kadınla aldatmıştı ama

bence asıl sizin zihin bulanmış, 10 yaşında çocuktan bahsediliyo burda, bende eşimin ilk evliliğinden olan çocuğuyla yaşıyorum ayrıca benim de bi kızım var, ya siz 10 yaşında çocuk görmediniz hayatınızda ya da potansiyel cadı üvey annesiniz, küçük bi çocuktan bahsediyosunuz, fiziksel şiddet uygulamaktan bahsediyosunuz, sonra da bulanık kafayla suçluyosunuz başkalarını. bişey diycem ban yiycem, asıl sizin kafanız güzel sanırım. sizin neye gelip gelemediğiniz de emin olun herkesin çok umurunda ayrıca, sinirlendim gece gece.

Düşünce sizin de verdiğiniz akıl yanlış. Çocukta bir süre sonra psikoloji namına bir şey kalmaz, yüzüne gül arkadan patlat falan..Bunun bir mantığı yok yani.
Konuya yazın bana yazmayın diyorsunuz ama yanlış görünce de (hele böyle bir yanlış), uyarmamak için vicdansız olmak gerekir heralde.

Kocam beni seviyor ne demekse artık ,Te allam yareppim ..Benim çocuğum olcakta yeni eşim ben senin çocuğunu sevmiyorum diye lönk diye suratıma söylicek ..Bende dicem ki sehzadeler sana feda olsun..Ayyy böyle adamlar beni sevmemiş iyiki Allah ım şükürler olsun ..

Hanımefendi, siz hiçbir annenin evladına yapılmaması gereken bir şey yazmışsınız, ben de size neler söylüyorsunuz böyle diyerek bir soru sordum, beni kavgacılıkla suçladınız. Ben böyle şeylere gelemem dediniz, ben de gelmeyin lütfen dedim. Tekrar alıntı yapıp geldiniz, önümden çekilin dediniz. Zihniniz bulanmış dediniz, sonra yine tartışmak istemediğinizi belirttiniz ancak size göre yazdım diyerek aşağılamaya çalıştınız. Size cevap verilmesini istemiyorsanız, karşı tarafa cevap hakkı doğacak cümleler kurmamalısınız.
Burada kimse bir çocuğa şiddet gösterilmesini meşrulaştıramaz. Buna burada tepki gösterilir. Bu benim fikrim itirazın mı var diye sorarsanız, bu benim tepkim itirazın mı var diye cevap alırsınız...

sana ayrıca güldüm...
te allahım..he evet, cadaloz üvey anneyim ben.kocam o lanet olası kızının yanına gitti bu gece.elimde viskimle gelmesini bekliyorum çok sinirliyim.hatta bak cınımss sana resmimi atıyoru şimdi.ekle beni msnden.öpüldün

cınımms falan ? valla ne model üvey annesin ya da olursun bilemem, yazdıkların kadarsın benim gözümde.

yanlış anladın, senin benim gözümde bi değerin yok zaten, sadece çizdiğin bi imaj, bi karakter var.

ironi güzel kardeşim ironi.
e olacak zaten, hepimiz sanalda bir imajdan,bir karakterden ibaretiz.
ne düşündüğün de beni hiç ilgilendirmiyor.herneyse gereksiz uzadı,fikirlerinin gerisini kendine sakla lütfen.
ben öyle yapacagım.konunun önüne geçmeye gerek yok.

Ya biz nereye gidiyoruz böyle üveyde olsa bir candan bahsediyorsun esinin kizindan haberin yokmus gibi davraniyorsun uyanda sabah olsun ozaman bekar adam bulaydin secenek bol kizindan sana ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…