evliliğim bitiyor

ooooo....
o adamdan baba olmazsa koca hiçç olmaz ben diyim de size bilin.
senin için şehzadeler feda
güzel kızlar için sen
senin evladın olunca oda başka hatunlara feda edilecek yani.
adamda tohum bol anlaşılan.
bir insan evladını feda edebiliyorsa bu hayatta feda edemeyeceği hiç bir şey yok demektir...

neyse ben çıkıyorum Allah razı olsun hepinizden Allah ne muradınız varsa versin yanımda oldunuz çok tsk ederim size yazıcam gelişmeleri

bence haksız olan sizsiniz sevmeyeblrsnz ama eşinize bu söylenmez sorunlarınızı daha düzgün br uslüp ile eşinize anlatablrdnsz

Sehzade ne ya.adam kendini sultan süleyman saniyor galiba.insan cocuguna boyle der mi cocuguna diyorsa.adam ayari tutturamiyor dengeyi kuramiyor.sanirsam adam senden epey yasli.zengindi heralde o yaşta cocuklu bir adamla evlendigine gore.seni hakli buldim basta sen çocuğa iyi niyetinle yaklaşırken herkes sana dusman olmus gibi algiladim ama sonucta kimse masum degil sözü tekrardan dogrulandi.insan çocuğu icin kimseyi feda etmemeli laftada olsa .kimse kimse icin feda edilmesin oyle yasayin gidin ya..

hiç bir yanıtı okumadım, yazdığınız öyle sinirlerimi bozdu ki; siz o çocuğu bu yaşınızda sevmediğinizi söylüyorsunuz da, o çocuk niye sizi sevmek zorunda. ben size değil ama o çocuğun mutlu ve psikolojisi düzgün bir birey olması için dua ediyorum.

madem kaldıramayacaksınız neden bosanan adamlarla evlenıyorsunuz esın kac yıl ewlı kalmıs o kadınla sen daha 2 ayda kızından nefret etmıssın sen sonradan gelme olduguna göre ve senden once de onlar VAR olduguna göre ya saygıyla kabul etceksın ya da gıdeceksın ..hem de annesı doldurmus oluyo o kadının sızınle ılgılendıgını nerden cıkartıyorsunuz?ne degerlı eslerınız var böyle hem ıkıncı el alıyorsunuz hem de karısı pesınde sanıyorsunuz..bı kadın cocuga ragmen bosanmıssa sorunun %90ı erkektedır ve ıkıncı evlılıgı de bıter..basıt ve net!!!.

o bacaksızı bir güzel pataklardım ben,şuna bak aynı yatakta yatırmıyormuş.
o değil de kafan yok mu senin? 10 yaşındaki kız çocugu mu evliliğini tehlikeye atıyor senin?
uyan kadın,kendine gel..bilmez misin sen babalar kız cocuklarına çok düşkündür.
aklını kullan,aklını.. kocanın yüzüne gül.hemen git ondan özür dile,barışın..şu an kocan sadece o kızı kıskandığını düşünüyor.onu babasız bırakmaya çalıştıgını sanıyor.
onun yanında o bacaksıza çook iyi davran.o arkasını dönünce bacaksıza çaktırmadan terbiyesini ver.artık severmiş gibi yapıp etini mi burursun,geçerken elin çarpmış gibi yapıp bi taraflarına fiske mi atarsın sana kalmış.
velhasılı terbiyesini gizlice ver.kocan inanamasın senin ona kötü davranacağına.
sen hiç sezercik filmi izlemedin mi be...

10 yaşındaki çocuktan bahsediliyor burda, siz neler söylüyorsunuz böyle?

çok acımasızsınız

Hadi bakalım güle güle gidip sarmaş dolaş dönün İnşallah.

çok çok yanlış hiç yakışmadı öyle terbiye olmaz

10 yaşındaki çocuktan bahsediliyor burda, siz neler söylüyorsunuz böyle?

yahu insan kendi fikrini açık açık yazamayacak mı burda?
ben neler söylüyormuşum..
ben böyle düşünüyorum,itirazınız mı var?
aynı düşünmek,aynı pencereden bakmak zorunda oldugumuzu da sanmıyorum?
ayrıca en sinir oldugum şey,konu sahibine cevap vermek dururken begenmediğin mesajlardan alıntı yapıp kavga çıkartmaya çalışmak.
kusura bakmayın,hiç gelemem.

gelmeyin ne olur. 10 yaşındaki çocuğu gizli gizli sıkıştırıp şiddet göstermeyi meşru gören zihniyetinizle gelmeyin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…