evliliğim bitiyor

Bu karakterler gercek hayattan olusturuluyor zaten anlardan biriside sizsiniz

Babasi gormeden cocugu dovmek gibi akil vermek

Yazik hayat sizede cok cektirmis olmali

Siddet siddeti dogurur

10 Yaşındaki Çocuğun Psikolojisi Ne olur? Babası nın Kendi annesiyle olmasını ister doğal olarak... Hırçınlığı bu yüzden O sana hırçın davrandıkca sen, sabır edip güzellikle yaklaşırsan onun inadını kırarsın. 2 ay olmuş evleneli 2 ayda çocuğun kabullenmesini bekleme! Madem biliyordun evlenmiş boşanmış olduğunu çocuğu olduğunu Niye kabul ettin.?

kv gorumce elti vs herkesin bi kasik suda bogmak istedigi oyle cok tip var ki erkek tarafindan, yine de millet mecburen seviyo gibi davraniyo yuvasi icin, esi icin.. olumsuz sey soyledigin an esin taraf olur.. akillica davranamamissin.. cocugu sevmeyebilirsin, gercekten cok itici olabilir.. ama esine soylerken 'x'i seviyorum, gelmesi gitmesi hosuma gidiyor ama bana boyle davrandiginda cok kiriliyorum' desen daha farkli olabilir.. sen ustune bir de zorla mi filan diye diretmissin.. esini zorla taraf olmaya itmissin yani..

Evlenmiycektin ozaman!!! Sen Kendi itibarını kendin zedelemişsin Ne demek parasızlıktan gelinlik giyemedin? O adam isteseydi ne yapar eder sana gelinlik alamasa bile kiralardı!!! Borc harc bulup ufakta olsa eğlence yapardı... Bence maddi imkansızlıktan değil başka sebeblerden olmalı!!!!

"kul kurar kader gülermiş" şu yukarıda verdiğiniz akılı hayat ya size yaşatırsa. o zaman sizin de evladınıza yazık olmaz mı?
düşüncelerinizi kınayarak okudum.

benim için önemsiz annesi ilgilensin özel durumlarıyla böyle doldurup doldurup salmasın üstümüze

Yasamayan bilemez... bende ayni sorunlari yasiyorum disardan solemesi herkeze kolay gelir. Ama.isin icinde.olunca ole olmuyor iste. Sizde ayni durumda olsaniz belki ewinize bile.sokmak istemiceksiniz. Bende ayni durumun icindeyim. Belki yasamasan bende sizler gbi rahatca konusucaktim. Cok zorrr ben esime asik bir kadinim cocuklarini bile gozum gormucej kdr merhametim tartisilcak kadar faxla ama suan kalbimden geceni soleyeyim bir.kizi varki nefret ediyorm 15 yasinda. Ve kdr saygisizki ellerimle bogasim geliyor bazen. Hic kimsenin cocugu öz ewladi gbi olmuyormus ben bunu anladm. Tahammul edemuyrm artik o kiza. Terbiyez ahlaksz bir kiz cocugu. Annesinden nefret ediyordm zaten. Aynida ona benziyor adlarini bile duymaya tahammulum yok. Ewimede almam. Saygili terbiyeli bir genc kiz olana kadar... herkez simdi.istedigini konussun

"kul kurar kader gülermiş" şu yukarıda verdiğiniz akılı hayat ya size yaşatırsa. o zaman sizin de evladınıza yazık olmaz mı?
düşüncelerinizi kınayarak okudum.
hakikaten ya bu nedir boyle :-O filmlerde anlatilanlar hic abarti degil demek, bar boyle insanlar..

Konu sahibi ve seni anlayabiliyorum öğretmenim o yaş grubu benim öğrencilerim hep. Davranışlar cidden bozuldu eskiye göre saygısızlık had safhada ama gene de farklı yöntemlerle yaklaşılabilir ayrıca tam ergenlik deediğimiz isyan çağı o yaş ve ailesi dağılmış olan çocuklar çok daha keskin şekilde geçiriyor. Sınıfta anne babası ayrı olan çocukları bir ders sonunda elimle koymuş gibi bulurum o derece fark edilir. Bence sakin davran öfkeni gösterme daha aklı başında değil de ayrıca o yaş grubunun zevklerini öğrenmeye çalış üvey anne degil de bi abla gibi yaklaş tabi eşinin desteği de şart.

Abartıyor mu? Keşke kendinizi sevdirseydin çocuğa.. O küçücük çocuk, yapmayın lütfen. Babasını sizden kıskanmış olabilir. Pat pat sevmiyorum demişsiniz. İlk eşinin dolduruşuyla çocuk o haldeyse kadın amacına ulaşmış:)

hadi lan ordan kıskanç şey eşimle aramız çok iyi çok şükür sen kimsin ki yorum yapıyosun işine bak lan sen seviyesiz

siz daha çoooook tartışırsınız biz eşimle çok mutluyuz artık eşim beni çok seviyo saçma yorum yapanlar kendi dünyanıza bi bakın kıskanç şeyler

terbiyesiz şey senin ne olduğun en başından beri belliydi..Millet senin neyini kıskansın 10 yaşındaki kızı kıskancak kadar acizsin...Hahahhaha sen milletin sevgi dolu yuvasını kıskanmıs olmayasın Eşi onu çok seviyormus heeee çok kıskandık ergen beyinli ...

hadi lan ordan kıskanç şey eşimle aramız çok iyi çok şükür sen kimsin ki yorum yapıyosun işine bak lan sen seviyesiz

Seviyeye gel evlat olsan sevilmezsin sen geçtim eş sevgisini..Merak etme o adam da sıkılır 3-5 aya gelir burda ağlarsın ..

siz daha çoooook tartışırsınız biz eşimle çok mutluyuz artık eşim beni çok seviyo saçma yorum yapanlar kendi dünyanıza bi bakın kıskanç şeyler

tabii tabii o kadar mutlusun ki kv hala eski gelinin fotoğraflarına bakıyor ..Eşinde o fotoğrafları biliyor yaaa sen ne komiksin ya ...Zavallı kandır kendini ..Acıdım ama ya küçük kız noldu senle yaşamaya devam dimi

Konu sahibi arayi duzeltmis, KK uyelerini satmis bile. Bir ilk mesaja bakin bir de son yazdiklarina

konu sahibi kocasıyla o kadar mutlu ki sabahın dördünde KK'da geziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…