sana ayrıca güldüm...
te allahım..he evet, cadaloz üvey anneyim ben.kocam o lanet olası kızının yanına gitti bu gece.elimde viskimle gelmesini bekliyorum çok sinirliyim.hatta bak cınımss sana resmimi atıyoru şimdi.ekle beni msnden.öpüldün
kv gorumce elti vs herkesin bi kasik suda bogmak istedigi oyle cok tip var ki erkek tarafindan, yine de millet mecburen seviyo gibi davraniyo yuvasi icin, esi icin.. olumsuz sey soyledigin an esin taraf olur.. akillica davranamamissin.. cocugu sevmeyebilirsin, gercekten cok itici olabilir.. ama esine soylerken 'x'i seviyorum, gelmesi gitmesi hosuma gidiyor ama bana boyle davrandiginda cok kiriliyorum' desen daha farkli olabilir.. sen ustune bir de zorla mi filan diye diretmissin.. esini zorla taraf olmaya itmissin yani..evet kızlar sanırım evliliğim bitiyor nedenini yazıcam fakat nolur beni yargılamayın şuanda birilerinin desteğine çok ihtiyacım var eşimle 2 ay önce evlendik çok mutlu bi yuvamız vardı ama bu eşimin ikinci evliliği ve ilk evliliğinden 10 yaşında bi kızı var benim ilk evliliğim kızıyla başlarda çok iyi anlaşıyoduk uzun bi süredir hiç konuşmuyoruz annesi yüzünden annesi dolduruyo sanırım çocuğu bu yüzden çok hırçın oldu bize geldiğinde hayatımı kabusa çeviriyo beni eşimle bile aynı yatakta yatırmıyo terbiyesizlik hat safhada işte tüm bunlardan dolayı soğudum çocuktan nefret ettim resmen dün bunu söyledim eşime senin kızını sevmiyorum dedim o da tahmin ettiğim gibi bağırdı falan dedi gidicem bi daha gelmicem bu eve naparsan yap falan dedi sonra dedimki kızını sevmek zorunda değilim ben getirirsende bişey demem ama sevmiyorum dedim bunu benden istemeye hakkın yok zorla olmuyo falan dedim sonra o gece evde kaldı sabah gitti ablasındadır herhalde zaten iş için oraya gidicekti msj attım evliliğimizi bitirme diye hiç cvp gelmedi eve de gelmez artık sanırımbugünden beri dualar ediyorum nolur bitmesin diye eşimi çok seviyorum o da beni seviyor fakat abartıyo biraz durumu napıcam ben şimdi hiç bilmiyorum nolur yargılamayın beni dualarınıza ihtiyacım var
Evlenmiycektin ozaman!!! Sen Kendi itibarını kendin zedelemişsin Ne demek parasızlıktan gelinlik giyemedin? O adam isteseydi ne yapar eder sana gelinlik alamasa bile kiralardı!!! Borc harc bulup ufakta olsa eğlence yapardı... Bence maddi imkansızlıktan değil başka sebeblerden olmalı!!!!ben kendime göre haklıyım evet ama o daha da haklı anlıyorum tabikide ama benimde kırgınlıklarım var evlendik parasızlıktan düğün yapamadık bir gelinlik dahi giyemedim dahası eski evliliğnden olan fotoğrafları hala duruyo kayınvalidemde onları gösterdi bide bana eşim elinden almasa görücektim gelinlikli fotoğrafını hepsini içime attım yuttum hadi huzurumuz bozulmasın diye bir tek laf etmedim millet arkamızdan konuştu ama hep içime ata ata dayanamadım sonunda patladım bende bitek onun kızı bitek onun ailesi var sanki hep onunkileri el üstünde tutuyoruz aslında yinede çok bişey söylemedim ben ona terketmesini anlayamıyorum
o bacaksızı bir güzel pataklardım ben,şuna bak aynı yatakta yatırmıyormuş.
o değil de kafan yok mu senin? 10 yaşındaki kız çocugu mu evliliğini tehlikeye atıyor senin?
uyan kadın,kendine gel..bilmez misin sen babalar kız cocuklarına çok düşkündür.
aklını kullan,aklını.. kocanın yüzüne gül.hemen git ondan özür dile,barışın..şu an kocan sadece o kızı kıskandığını düşünüyor.onu babasız bırakmaya çalıştıgını sanıyor.
onun yanında o bacaksıza çook iyi davran.o arkasını dönünce bacaksıza çaktırmadan terbiyesini ver.artık severmiş gibi yapıp etini mi burursun,geçerken elin çarpmış gibi yapıp bi taraflarına fiske mi atarsın sana kalmış.
velhasılı terbiyesini gizlice ver.kocan inanamasın senin ona kötü davranacağına.
sen hiç sezercik filmi izlemedin mi be...
Hanımefendi siz konuya vakıf mısınız, nedir yanlış olan?
benim için önemsiz annesi ilgilensin özel durumlarıyla böyle doldurup doldurup salmasın üstümüze
hakikaten ya bu nedir boyle :-O filmlerde anlatilanlar hic abarti degil demek, bar boyle insanlar.."kul kurar kader gülermiş" şu yukarıda verdiğiniz akılı hayat ya size yaşatırsa. o zaman sizin de evladınıza yazık olmaz mı?
düşüncelerinizi kınayarak okudum.
Yasamayan bilemez... bende ayni sorunlari yasiyorum disardan solemesi herkeze kolay gelir. Ama.isin icinde.olunca ole olmuyor iste. Sizde ayni durumda olsaniz belki ewinize bile.sokmak istemiceksiniz. Bende ayni durumun icindeyim. Belki yasamasan bende sizler gbi rahatca konusucaktim. Cok zorrr ben esime asik bir kadinim cocuklarini bile gozum gormucej kdr merhametim tartisilcak kadar faxla ama suan kalbimden geceni soleyeyim bir.kizi varki nefret ediyorm 15 yasinda. Ve kdr saygisizki ellerimle bogasim geliyor bazen. Hic kimsenin cocugu öz ewladi gbi olmuyormus ben bunu anladm. Tahammul edemuyrm artik o kiza. Terbiyez ahlaksz bir kiz cocugu. Annesinden nefret ediyordm zaten. Aynida ona benziyor adlarini bile duymaya tahammulum yok. Ewimede almam. Saygili terbiyeli bir genc kiz olana kadar... herkez simdi.istedigini konussun
Abartıyor mu? Keşke kendinizi sevdirseydin çocuğa.. O küçücük çocuk, yapmayın lütfen. Babasını sizden kıskanmış olabilir. Pat pat sevmiyorum demişsiniz. İlk eşinin dolduruşuyla çocuk o haldeyse kadın amacına ulaşmış:)evet kızlar sanırım evliliğim bitiyor nedenini yazıcam fakat nolur beni yargılamayın şuanda birilerinin desteğine çok ihtiyacım var eşimle 2 ay önce evlendik çok mutlu bi yuvamız vardı ama bu eşimin ikinci evliliği ve ilk evliliğinden 10 yaşında bi kızı var benim ilk evliliğim kızıyla başlarda çok iyi anlaşıyoduk uzun bi süredir hiç konuşmuyoruz annesi yüzünden annesi dolduruyo sanırım çocuğu bu yüzden çok hırçın oldu bize geldiğinde hayatımı kabusa çeviriyo beni eşimle bile aynı yatakta yatırmıyo terbiyesizlik hat safhada işte tüm bunlardan dolayı soğudum çocuktan nefret ettim resmen dün bunu söyledim eşime senin kızını sevmiyorum dedim o da tahmin ettiğim gibi bağırdı falan dedi gidicem bi daha gelmicem bu eve naparsan yap falan dedi sonra dedimki kızını sevmek zorunda değilim ben getirirsende bişey demem ama sevmiyorum dedim bunu benden istemeye hakkın yok zorla olmuyo falan dedim sonra o gece evde kaldı sabah gitti ablasındadır herhalde zaten iş için oraya gidicekti msj attım evliliğimizi bitirme diye hiç cvp gelmedi eve de gelmez artık sanırımbugünden beri dualar ediyorum nolur bitmesin diye eşimi çok seviyorum o da beni seviyor fakat abartıyo biraz durumu napıcam ben şimdi hiç bilmiyorum nolur yargılamayın beni dualarınıza ihtiyacım var
hadi lan ordan kıskanç şey eşimle aramız çok iyi çok şükür sen kimsin ki yorum yapıyosun işine bak lan sen seviyesizgamze sen böyle daha çok o adamın peşinde koşacaksin senin neredeyse baban yaşında üstelik on yaşında kızı olan bir insanla neden evlendin ben hala oraya takıldım 2 yıl sonra kırk yaşına girecek nasıl bir hayattır bu hiç anlamam kendi yasitlariniz gencecik fıstık gibi çocuklar varken ne işin olur o adamla aşk bir yere kadar ki gördün işte beni çok seviyor deme seven insan böyle yapmaz hem bu daha neki daha çoook şeyler göreceksin Allah şimdiden yardimcin olsun
ben bişey kaybetmedim canım çok seviyo beni eşim sen kendince konuş ordaen büyük sevgi evlat sevgisidir o sevgiyle eşinizin size olan sevgisini yarıştırmayın sakın....kaybedersiniz
hadi lan ordan kıskanç şey eşimle aramız çok iyi çok şükür sen kimsin ki yorum yapıyosun işine bak lan sen seviyesiz
siz daha çoooook tartışırsınız biz eşimle çok mutluyuz artık eşim beni çok seviyo saçma yorum yapanlar kendi dünyanıza bi bakın kıskanç şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?