eve getirme demedimki sevmiyorum anlaşamıyorum dedim eve de getirirsen bişey demem ama sevmediğimi bil ilgi alaka isteme benden dedimeve getirme istemiyorum demişşsiniz.e eşin kızıyla tabii ki görüşecek dışarda mı görüşecek.gerekirse gelip kalacak ki kalıyoda zaten eşinde bunları düşünüp sizden ayrılmayı istemiş olabilir.yani sizi değilde kızını tercih etmiş...
Siz anladığım kadarıyla eşinize daha önce hiç tepki vermemişsiniz alışık değl sizden tepki almaya. Tepkinizi isteklerinizi keşke tüm bunlar yaşanırken ortaya Koysaydınız böyle hassas bir konuda herşeyin patlamasınıı çıkarmak yanlış olmuş sizinde psikolojiniz kötü durumda görünüyorben kendime göre haklıyım evet ama o daha da haklı anlıyorum tabikide ama benimde kırgınlıklarım var evlendik parasızlıktan düğün yapamadık bir gelinlik dahi giyemedim dahası eski evliliğnden olan fotoğrafları hala duruyo kayınvalidemde onları gösterdi bide bana eşim elinden almasa görücektim gelinlikli fotoğrafını hepsini içime attım yuttum hadi huzurumuz bozulmasın diye bir tek laf etmedim millet arkamızdan konuştu ama hep içime ata ata dayanamadım sonunda patladım bende bitek onun kızı bitek onun ailesi var sanki hep onunkileri el üstünde tutuyoruz aslında yinede çok bişey söylemedim ben ona terketmesini anlayamıyorum
e daha ne diceksiniz getirme dememişsiniz de getirirsen bişey demem sevmiyorum aynı şey deilmi yahuu...ben getirirsende bişey demem ama sevmiyorum dedim bunu benden istemeye hakkın yok zorla olmuyo falan dedim sonra o gece evde kaldı sabah gitti
inanılmaz bozuk psikolojim eşim anlamıyo bunu ilgili gibi görünüyoda değil demekkiSiz anladığım kadarıyla eşinize daha önce hiç tepki vermemişsiniz alışık değl sizden tepki almaya. Tepkinizi isteklerinizi keşke tüm bunlar yaşanırken ortaya Koysaydınız böyle hassas bir konuda herşeyin patlamasınıı çıkarmak yanlış olmuş sizinde psikolojiniz kötü durumda görünüyor
özür dilesem kabul edermi acaba gerçekten çok seviyoruz biz birbirimizi eskisi gibi olurmu acaba herşey
Düzelemiyecek bir durum değil bence ama eşini inandırmalısın kızıyla ilgili destek olacağına sinirle ağızdan çıkan sözler olduğunamecbur sustum görüyorum olmadığını napayım bunalmasın diye sustum hep kötü zamanlarımızda hep destek oldum 2 aylık evliyiz ama 1 yıldır beraberliğimiz olduğu için hep yanındaydım beraber yaşadık tüm zorlukları hiçbişey istemedim ondan sadece huzur istedim dediğin gibi tek bi konudan çıkarmak doğru olmadı
Çalışıyor musunuz maddi olarak zora sokmayacaksa bi danışmana gitseniz deriminanılmaz bozuk psikolojim eşim anlamıyo bunu ilgili gibi görünüyoda değil demekki
çalışmıyorum ama gidebilirim eşim bunada karşı çıkar gerçi ilaç kullanmamı istemiyor kendince doğruları varmışÇalışıyor musunuz maddi olarak zora sokmayacaksa bi danışmana gitseniz derim
eski eşinide terketmiş eve hiç gitmemiş o şekilde boşanmışlar ama sevgi saygı yokmuş aralarında eşimin huyu bu galiba evi terketmek gelmicek diye korkuyorumKendi çocuğum eşimle yan yana oturunca hemen gelir aramıza oturur daha neler neler .
Çocuk icin babasının yanında baska birini görmek kolay olmasa gerek . Baslarda böyle degildi diyorsunuz ama belki de aynı evde sizi beraber cok mutlu gördükçe istemsiz olarak kıskandı ve kendince tepki veriyor .
Zamanla düzelecektir ama sabırlı ve alttan alması gereken taraf sizsiniz bence . Aramız iyi olsun diye çok zorlamayın .Cocuk ilerleyen zamanlarda sizin de çabalarınızla normale dönecektir . Biraz onun acısından düşünüp , anlamaya çalısın .
Eşiniz illa ki evine dönecektir , boşanacak bir sey yok bunda ama oturup güzelce konuşmanızda fayda var .
İlaç kullanmanıza gerek yok ii bir psikolog a giderseniz sadece terapi çok iyi gelecektir eminim grip olmak gibi bişey aslında bu da ruhunuz yorgun ve destek alacaksınızçalışmıyorum ama gidebilirim eşim bunada karşı çıkar gerçi ilaç kullanmamı istemiyor kendince doğruları varmış
yok öyle bişey söylemedim telefonu açmıyor 1 kere aradım aramaya yüzümde yok doğrusu utandım bende aslında söyledikten sonra msj atıyorum ama hiç dönmedi özür de diledim artık ne yazıcağımı ne konuşucamı da şaşırdım doğrusuAman ha annesi dolduruyor bu çocuğu gibi laflar çıkmamıştır inşallah ağzından?
Annesi doldursun sen boşalt canım annesini haksız çıkar yani... Sen kıza ne kadar saygılı sevgili olursan zamanla o da öğrenecek annesinin bos konuştuğunu...
Eşine uulaşabiliyor musun? Konuşma eve gel diye diretme sadece yumuşaması için mail ya da msj at uzunca yumusatacak cinsten. Evliligim bitmesin diye değil o adamı sevdiğin kırgın üzgün kalmaması için yapmalisin bunu.
aslında ikimizde gitmeliyiz aramız düzelirse açıcam bu konuyu eşimeİlaç kullanmanıza gerek yok ii bir psikolog a giderseniz sadece terapi çok iyi gelecektir eminim grip olmak gibi bişey aslında bu da ruhunuz yorgun ve destek alacaksınız
Bu korkuyla yaşanmaz .eski eşinide terketmiş eve hiç gitmemiş o şekilde boşanmışlar ama sevgi saygı yokmuş aralarında eşimin huyu bu galiba evi terketmek gelmicek diye korkuyorum
tabiki azalmıcaktı ama o benim çocuğum değilKızı ergenlik döneminde, bu yüzden bu kadar hırçın. Bir şeyi merak ediyorum, acaba kendi çocuğunuz ergenliğe girerken hırçınlaştığında, ona olan sevginiz de azalacak mıydı?
tabiki azalmıcaktı ama o benim çocuğum değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?