evliliğim bitiyor

eve getirme demedimki sevmiyorum anlaşamıyorum dedim eve de getirirsen bişey demem ama sevmediğimi bil ilgi alaka isteme benden dedim

Siz anladığım kadarıyla eşinize daha önce hiç tepki vermemişsiniz alışık değl sizden tepki almaya. Tepkinizi isteklerinizi keşke tüm bunlar yaşanırken ortaya Koysaydınız böyle hassas bir konuda herşeyin patlamasınıı çıkarmak yanlış olmuş sizinde psikolojiniz kötü durumda görünüyor

inanılmaz bozuk psikolojim eşim anlamıyo bunu ilgili gibi görünüyoda değil demekki

özür dilesem kabul edermi acaba gerçekten çok seviyoruz biz birbirimizi eskisi gibi olurmu acaba herşey

Kabul eder diye düşünüyorum. Özür dilemesini bilip sorunlarinizi konusacaksiniz güzel dille. Sirf annesi dolduruyor diye küçük bir çocuğa tavir almak hoş degil zaten

Düzelemiyecek bir durum değil bence ama eşini inandırmalısın kızıyla ilgili destek olacağına sinirle ağızdan çıkan sözler olduğuna

Aman ha annesi dolduruyor bu çocuğu gibi laflar çıkmamıştır inşallah ağzından?
Annesi doldursun sen boşalt canım annesini haksız çıkar yani... Sen kıza ne kadar saygılı sevgili olursan zamanla o da öğrenecek annesinin bos konuştuğunu...

Eşine uulaşabiliyor musun? Konuşma eve gel diye diretme sadece yumuşaması için mail ya da msj at uzunca yumusatacak cinsten. Evliligim bitmesin diye değil o adamı sevdiğin kırgın üzgün kalmaması için yapmalisin bunu.

Kendi çocuğum eşimle yan yana oturunca hemen gelir aramıza oturur daha neler neler .
Çocuk icin babasının yanında baska birini görmek kolay olmasa gerek . Baslarda böyle degildi diyorsunuz ama belki de aynı evde sizi beraber cok mutlu gördükçe istemsiz olarak kıskandı ve kendince tepki veriyor .
Zamanla düzelecektir ama sabırlı ve alttan alması gereken taraf sizsiniz bence . Aramız iyi olsun diye çok zorlamayın .Cocuk ilerleyen zamanlarda sizin de çabalarınızla normale dönecektir . Biraz onun acısından düşünüp , anlamaya çalısın .

Eşiniz illa ki evine dönecektir , boşanacak bir sey yok bunda ama oturup güzelce konuşmanızda fayda var .

eski eşinide terketmiş eve hiç gitmemiş o şekilde boşanmışlar ama sevgi saygı yokmuş aralarında eşimin huyu bu galiba evi terketmek gelmicek diye korkuyorum

çalışmıyorum ama gidebilirim eşim bunada karşı çıkar gerçi ilaç kullanmamı istemiyor kendince doğruları varmış
İlaç kullanmanıza gerek yok ii bir psikolog a giderseniz sadece terapi çok iyi gelecektir eminim grip olmak gibi bişey aslında bu da ruhunuz yorgun ve destek alacaksınız

yok öyle bişey söylemedim telefonu açmıyor 1 kere aradım aramaya yüzümde yok doğrusu utandım bende aslında söyledikten sonra msj atıyorum ama hiç dönmedi özür de diledim artık ne yazıcağımı ne konuşucamı da şaşırdım doğrusu

eski eşinide terketmiş eve hiç gitmemiş o şekilde boşanmışlar ama sevgi saygı yokmuş aralarında eşimin huyu bu galiba evi terketmek gelmicek diye korkuyorum
Bu korkuyla yaşanmaz .
Evliliğiniz saglikli devam etmez ki , sürekli evi terkeder mi , boşanır miyiz diye kendi kendinizi yer bitirirsiniz . En sonunda ya siz resti çekersiniz yada tepkisiz köle haline gelirsiniz .
Bence bu konu da çok önemli ve ciddi şekilde konuşmanız gerekiyor . Evlilik bu cocuk oyuncağı degil ki ?

10 yaşında bir çocuğu nasıl SEVMİYORUM diye hem de babasına söyleyebiliyorsunuz hayret...Çocuk yahu herhalde kıskanacak annesinin yerinde siz varsınız babasının yatağında , o çocuk ne bilsin ailedeki anlaşmazlıkları bilmem neleri ..Sevmiyorum çok sert olmuş ,biri bana dese direkt olabilir o zmn sana güle güle derdim yani .Evlat eşe değişilmez kusura bakmayın..

Kızı ergenlik döneminde, bu yüzden bu kadar hırçın. Bir şeyi merak ediyorum, acaba kendi çocuğunuz ergenliğe girerken hırçınlaştığında, ona olan sevginiz de azalacak mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…