ya canım yaşamayan anlamıyo bunu atıp tutuyolar arkadan öyle tabikide evladını tercih edicek ama ben birimizi seç demedim ona istemiyorumda demedim lanet olsun şu çenem yokmu yalan söyleyemiyorum işteSeni çok iyi anlıyorum arkadaşım yaşamayan bilmez kesinlikle özür dileme özür dilemeden eşinin gönlünü almaya çalış sadece şöyle düşün bir tarafta sen bir tarafta evladı onu bir nevi tercih yapmak zorunda bırakmışsın o da zaten boşanmadan en çok etkilenen çocuklar olduğu için kendini kızına karşı suçlu hissediyor asla sana haklısın benim kızım çekilmez demez. İçinden geçirsen bile bunu eşine veya çocuğa söyleme hatt kimseye söyleme ilgilenmek istemiyorsan sorun çıkarmaya gerek yok ilgilenmezsin olur biter. İşte sen onunla çok ilgilenince babası çocuğu senin üstüne yıkıyor sonra da ilgilenmek istemiyorum deyince eve getirme demiş oluyorsun(!) çünkü çocuk evde babasıyla değil seninle vakit geçiriyor en seni çoook iyi anlıyorum arkadaşım
yok öyle bişey söylemedim telefonu açmıyor 1 kere aradım aramaya yüzümde yok doğrusu utandım bende aslında söyledikten sonra msj atıyorum ama hiç dönmedi özür de diledim artık ne yazıcağımı ne konuşucamı da şaşırdım doğrusu
doğru söylüyosun ilgi gördüm sevgide gördüm ama saygı görmedim ben küçüğüm diye herhalde ama eşim bana saygı göstermeliydi her ne kadar küçük te olsam evet sevmek zorunda değilim ama bu benim sorunum onun hayatında değişen bişey olmucak sonuçtaEvli bi insanla evlenmek bu sonuca katlanmak demek degildir. Görüşünüze saygı duyuyorum lakin ben hep kadın tarafiyim.ve bu kadın kin dolu degill bence sadece saygı görmedi o yazilarda bu gayet net açık. Kimse kimsenin evladini annesini babasini kardesini sevmek zorunda degildir. Hadi o kadının kizi veya oglu yataga girsin de görün bakın erkek neler yapiyor neler.
Yalan söylemeye gerek yok eşinize onun çocuğuyla ilgili fikirlerinizi söylemeyin şimdi sadece ben öyle demek istememiştim deyin. Sinirle söylenmiş bir söz filan deyin eşinizin gönlünü almaya çalışın ama lütfen özür dilemeyin şunu iyi biliyorum ki siz o çocuğu sevmek ve onunla ilgilenmek zorunda değilsiniz. Çocuğu engel olarak görmeyin evliliğinize canınız nasıl istiyorsa öyle davranın çocuk olmasa nasıl yaşayacaksanız öyle yaşayın onu düşmanlaştırırsanız gözünüzde kesinlikle evlilik biter ya da kafası gözü dağılmış bir evlilik olarak devam eder.ya canım yaşamayan anlamıyo bunu atıp tutuyolar arkadan öyle tabikide evladını tercih edicek ama ben birimizi seç demedim ona istemiyorumda demedim lanet olsun şu çenem yokmu yalan söyleyemiyorum işte
hay Allah razı olsun ya beni bi anlayan çıktı sonunda doğru ne işi var çocuğun burda arada bi gelir kalır ama hayatı bana zindan etmeden saygılı olarak kalır ben onun büyüğüyüm sonuçta daha yeni evliyiz biz bizi ayrı yatırıyo ya şımarıklığa bakarmısın psikolojiside gayet iyi anlayabiliyorum o kadar yani çocuk diyoruz ama büyümüşte küçülmüş maşallah benden çok biliyo
burda kimisi bana cephe aldı yargıladı ama gerçekten kötü bi insan değilim ben sizinde dediğiniz gibi beni ve kızını ayrı tutması lazım zaten benimle toparladı kendini yeni bi hayata başladı çok destek oldum ona başladığı yere geri dönmez inşallah benide perişan edicekEsiniz cok ince düşünceli davranamamis, inşallah bundan sonra halledersiniz. Konuşun izah edin net bi sekilde, ve orta yolu bulsun. Zaten bulmak zorunda kiz cocuguda olsa erkekte olsa o cocuk ergenlik cagina erisiyor ayni yatak felan bunlar yanlış egitimler. Toparlamali Esiniz çocuğun sevgisi ayri es sevgisi ayrı olmalı. Dik durun sizi bulmuş kaybederse aklindanda şüphe edin
Nasıl yani herkes senin çocuğunu sevmek zorunda mı?İkinci evliliği olduğunu, bir kız çocuğu babası olduğunu bilmiyor muydunuz? Kandırdı mı sizi eşiniz. Kandırdıysa haklısınız. Yok bilerek evlendiyseniz ne derseniz deyin haksızsınız. Bir insana çocuğunu sevmiyorum denmez, adap denen bişey var. Benim çocuğum yok ama herhangi birinin çocuğumu sevmediğini bilsm, dile getirilmese dahi o insanı hayatımdan çıkarırım. Bu kadar net.
aynen yardım istiyorum ama bazı insanlar at gözlükleriyle baktıkları için hayata neler olabiliceğini insanın hayatı boyunca nelerle karşılaşabiliceğini anlamıyor hemen muhalefet oluyolarKonu sahibinin açıkça hissettiklerini burada ifade etmesinin neresi yanlış anlamadım.
Yanlış davrandığını kabul etmiş, durumu nasıl düzeltebileceği konusunda yardım istiyor.
Konu sahibinin açıkça hissettiklerini burada ifade etmesinin neresi yanlış anlamadım.
Yanlış davrandığını kabul etmiş, durumu nasıl düzeltebileceği konusunda yardım istiyor.
ya canım yaşamayan anlamıyo bunu atıp tutuyolar arkadan öyle tabikide evladını tercih edicek ama ben birimizi seç demedim ona istemiyorumda demedim lanet olsun şu çenem yokmu yalan söyleyemiyorum işte
kız cocuklarının ılk askı babalarıdır.annesını kardesını kıskanır yerı gelır.sen onun gozunde ozur dılıyorum ama uvey annesın suan ıcın ılerde belkı ıyı bı dost,babasının esı olarak gorecek,ya da ablası..bıraz huyuna gıdıp yumusatsaydın cocugun kısılıgını.gorumcenı ara hal hatır sor esını ıste telefona.olmadı aıle buyuklerını kat araya.sevmıyorum deıgınde baktın ısın rengı degısıyor annesı kadar sevemem dıye kıvırsaydın keske ısı.evet kızlar sanırım evliliğim bitiyor nedenini yazıcam fakat nolur beni yargılamayın şuanda birilerinin desteğine çok ihtiyacım var eşimle 2 ay önce evlendik çok mutlu bi yuvamız vardı ama bu eşimin ikinci evliliği ve ilk evliliğinden 10 yaşında bi kızı var benim ilk evliliğim kızıyla başlarda çok iyi anlaşıyoduk uzun bi süredir hiç konuşmuyoruz annesi yüzünden annesi dolduruyo sanırım çocuğu bu yüzden çok hırçın oldu bize geldiğinde hayatımı kabusa çeviriyo beni eşimle bile aynı yatakta yatırmıyo terbiyesizlik hat safhada işte tüm bunlardan dolayı soğudum çocuktan nefret ettim resmen dün bunu söyledim eşime senin kızını sevmiyorum dedim o da tahmin ettiğim gibi bağırdı falan dedi gidicem bi daha gelmicem bu eve naparsan yap falan dedi sonra dedimki kızını sevmek zorunda değilim ben getirirsende bişey demem ama sevmiyorum dedim bunu benden istemeye hakkın yok zorla olmuyo falan dedim sonra o gece evde kaldı sabah gitti ablasındadır herhalde zaten iş için oraya gidicekti msj attım evliliğimizi bitirme diye hiç cvp gelmedi eve de gelmez artık sanırımbugünden beri dualar ediyorum nolur bitmesin diye eşimi çok seviyorum o da beni seviyor fakat abartıyo biraz durumu napıcam ben şimdi hiç bilmiyorum nolur yargılamayın beni dualarınıza ihtiyacım var
haklısınız pat diye söylemem artık hiçbişeyiDogru olanı yaptınız, iciniz rahat olsun miymiy insanlar gibi is cevirmediniz. Bundan boylede kirmadan soyleceginizi soyleyin lakin esinizin anlayacagi dilden
aramak istemiyorum belki haberleri yoktur diye eşim kızabilir zaten niye insanları arayıp üzüyosun diye dedim ya ben pek önemli değilmişim eşim için kıvıramadım bile birden parladı bişey diyemedim bidakız cocuklarının ılk askı babalarıdır.annesını kardesını kıskanır yerı gelır.sen onun gozunde ozur dılıyorum ama uvey annesın suan ıcın ılerde belkı ıyı bı dost,babasının esı olarak gorecek,ya da ablası..bıraz huyuna gıdıp yumusatsaydın cocugun kısılıgını.gorumcenı ara hal hatır sor esını ıste telefona.olmadı aıle buyuklerını kat araya.sevmıyorum deıgınde baktın ısın rengı degısıyor annesı kadar sevemem dıye kıvırsaydın keske ısı.
Çok merak ettim neden 90lımısın diye sordunuz 90lıların kaderi mi bu ben de doksanlıyım arkadaşla çok benzer sorunlarım var da o yüzden soruyorum
bıkac gun gecsın aılene haber vermek ıcın.kızcak bahane mı yok bıde aıleye nıye soyluyosun demedım mı ablamlarda kalcagımı der bıde.gorumcenı ara nabız yokla bence cnm .gecmıs olsunaramak istemiyorum belki haberleri yoktur diye eşim kızabilir zaten niye insanları arayıp üzüyosun diye dedim ya ben pek önemli değilmişim eşim için kıvıramadım bile birden parladı bişey diyemedim bida
ya canım yaşamayan anlamıyo bunu atıp tutuyolar arkadan öyle tabikide evladını tercih edicek ama ben birimizi seç demedim ona istemiyorumda demedim lanet olsun şu çenem yokmu yalan söyleyemiyorum işte
Bizler empati yapmaya çalışarak biz olsak burada ifade ettiğimiz şekilde tutum sergileyeceğimizi sanarak yardımcı olmaya çalışıyoruz. Aslında yaşamadan bilinmez. O çocuk kendi koşulları içinde haklı olabilir. Sen de kendi koşulların içinde haklısın. Senin de söylediğin gibi aranızda uzlaşma sağlamaya çalışması gereken kişi eşin olmalı.aynen yardım istiyorum ama bazı insanlar at gözlükleriyle baktıkları için hayata neler olabiliceğini insanın hayatı boyunca nelerle karşılaşabiliceğini anlamıyor hemen muhalefet oluyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?