evliliğim bitiyor

Neden cogunluluk konu sahibi bayanı suçluyor.
siz kendinizi bi onun yerine koyarmisiniz rica ediyorum. ilk evliligim diyor yeni bi evlilikten bahsediyor, soylermisiniz burada cocugun ne isi var. Burada hata babada ya kızınla hayatına bi süre bekar devam ediceksin, yada bi evlilik oliyor ise bunu ona alistiricak hatta alisamiyorsa baska bi kadının oldugu o eve getirmiyceksin. Kimse kimsenin herseyini sevmek zorunda degil. Gerçekçi olalım o kız çocuğuna anne ve babasından başka kimse zarar vermiyor. Hanim efendi esinizle gayet ciddi yalvarmadan konuşun sizinde Haklarınız var bu hakları ezdirmeyin. Sevginizle onu prens haline getirmeyin ki kendini birsey sanmasin.. daha ılımlı yaklaşın bundan sonra ama taviz vermeden emin olun üzülmessiniz.

Tahmin etmistim. Hakkinizda hayırlısı. Oturup esinizle konuşun. Gerekirse tavrinizdan dolayi Özür dileyin.

Çok merak ettim neden 90lımısın diye sordunuz 90lıların kaderi mi bu ben de doksanlıyım arkadaşla çok benzer sorunlarım var da o yüzden soruyorum

Bosanmazsiniz da kizini sevmiyorum demen buyuk saygisizlik olmus bir daha etme o lafi

Cocuga da biraz zaman ver, alisir zamanla sana 2 ay cok kisa bi sure

benim için önemsiz annesi ilgilensin özel durumlarıyla böyle doldurup doldurup salmasın üstümüze

Sizin için önemsiz demek ki 10 yaşındaki bir çocuk..Size bir şey diyeyim mi demek ki siz de eşiniz için önemsizsiniz üzgünüm ..Bir mesaj bile atma gereği duymuyor baksana Bu kafayla dahaaaaa çoook 3.5 lar atılır ,çok yalvarılır ..

sevmeye mecburmuyum hiç te değilim kimse anlamıyo bunu işte
Eşinizle evlenirken bir çocuğu olduğunu bilmeden mi evlendiniz?
Bu çocuk hiç mi babasını görmeyecekti, babasıyla vakit geçirmeyecekti, beraber kalmayacaktı.. Neden kabul ettiniz ki böyle bir durumda evlenmeyi o zaman?

İyi de evlenirken bilmiyor muydu çocuğun varlığını ,sonradan mı çıktı ..Tamamen okuyun yazdıklarını ,bu kadar kin dolu olabilir mi bir insan ..25 yaşında çocuk değil ,pembe bulutlar yok hayatta dul ve çocuklu bir adamla evleniyorsa geçmişini de kabul edecek var mı kabul etmezse bu oluyor işte ..

yargıla demedik mesajımın başındada yazdım bunu fikir verceksen yaz

yargıla demedik mesajımın başındada yazdım bunu fikir verceksen yaz
Bu üslupla yargılanmamayı beklemek güç..
Fikir veriyorum sana, mesaj da atma, arama da, eşin de çocuğuyla birlikte mutlu mesut devam etsin hayatına, belki o çocuğunu sevecek bir kadın bulur, belki sen de çocukları olmayan bir adam bulursun..

Sorun kesinlikle adamda. Madem idare edemicekti gidip çocuklu bir kadınla evlenseydi. Konu sahibi sen de biraz dik dur bence. Tamam sevmeyebilirsin ama artık o evlilik senin ve bunu çocuğa sabırla göstermeye çalışmadıydın. Nihayetinde çocuktur.

Seni çok iyi anlıyorum arkadaşım yaşamayan bilmez kesinlikle özür dileme özür dilemeden eşinin gönlünü almaya çalış sadece şöyle düşün bir tarafta sen bir tarafta evladı onu bir nevi tercih yapmak zorunda bırakmışsın o da zaten boşanmadan en çok etkilenen çocuklar olduğu için kendini kızına karşı suçlu hissediyor asla sana haklısın benim kızım çekilmez demez. İçinden geçirsen bile bunu eşine veya çocuğa söyleme hatt kimseye söyleme ilgilenmek istemiyorsan sorun çıkarmaya gerek yok ilgilenmezsin olur biter. İşte sen onunla çok ilgilenince babası çocuğu senin üstüne yıkıyor sonra da ilgilenmek istemiyorum deyince eve getirme demiş oluyorsun(!) çünkü çocuk evde babasıyla değil seninle vakit geçiriyor en seni çoook iyi anlıyorum arkadaşım

şşşşşşş yavaş gel tatlım be ...Senin emrine göre yapılmıyor burada yorumlar ...

heee fikir istiyorsan o adam yakında seni boşar böyle giderse ilkini boşamış kendin biliyorsun ,eğer öyle olmak istemiyorsan aklını başına toplayacaksın ,sevmiyorsan bunu bağıra çağıra söylemeyeceksin,politik davranacaksın .

hay Allah razı olsun ya beni bi anlayan çıktı sonunda doğru ne işi var çocuğun burda arada bi gelir kalır ama hayatı bana zindan etmeden saygılı olarak kalır ben onun büyüğüyüm sonuçta daha yeni evliyiz biz bizi ayrı yatırıyo ya şımarıklığa bakarmısın psikolojiside gayet iyi anlayabiliyorum o kadar yani çocuk diyoruz ama büyümüşte küçülmüş maşallah benden çok biliyo

İkinci evliliği olduğunu, bir kız çocuğu babası olduğunu bilmiyor muydunuz? Kandırdı mı sizi eşiniz. Kandırdıysa haklısınız. Yok bilerek evlendiyseniz ne derseniz deyin haksızsınız. Bir insana çocuğunu sevmiyorum denmez, adap denen bişey var. Benim çocuğum yok ama herhangi birinin çocuğumu sevmediğini bilsm, dile getirilmese dahi o insanı hayatımdan çıkarırım. Bu kadar net.

Evli bi insanla evlenmek bu sonuca katlanmak demek degildir. Görüşünüze saygı duyuyorum lakin ben hep kadın tarafiyim.ve bu kadın kin dolu degill bence sadece saygı görmedi o yazilarda bu gayet net açık. Kimse kimsenin evladini annesini babasini kardesini sevmek zorunda degildir. Hadi o kadının kizi veya oglu yataga girsin de görün bakın erkek neler yapiyor neler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…