2. evliliğimde eşim ilk evliliğimden olan bir çocuğa o benim çocuğum değil, onu sevmiyorum dediği anda kendini kapının önünde bulurdu.. Eşiniz insaflıymış, kendi gitmiş..tabiki azalmıcaktı ama o benim çocuğum değil
benim için önemsiz annesi ilgilensin özel durumlarıyla böyle doldurup doldurup salmasın üstümüzeyani ??? Başkasının çocuğu diye önemsiz mi ???
Tahmin etmistim. Hakkinizda hayırlısı. Oturup esinizle konuşun. Gerekirse tavrinizdan dolayi Özür dileyin.
sevmeye mecburmuyum hiç te değilim kimse anlamıyo bunu işte2. evliliğimde eşim ilk evliliğimden olan bir çocuğa o benim çocuğum değil, onu sevmiyorum dediği anda kendini kapının önünde bulurdu.. Eşiniz insaflıymış, kendi gitmiş..
Bosanmazsiniz da kizini sevmiyorum demen buyuk saygisizlik olmus bir daha etme o lafievet kızlar sanırım evliliğim bitiyor nedenini yazıcam fakat nolur beni yargılamayın şuanda birilerinin desteğine çok ihtiyacım var eşimle 2 ay önce evlendik çok mutlu bi yuvamız vardı ama bu eşimin ikinci evliliği ve ilk evliliğinden 10 yaşında bi kızı var benim ilk evliliğim kızıyla başlarda çok iyi anlaşıyoduk uzun bi süredir hiç konuşmuyoruz annesi yüzünden annesi dolduruyo sanırım çocuğu bu yüzden çok hırçın oldu bize geldiğinde hayatımı kabusa çeviriyo beni eşimle bile aynı yatakta yatırmıyo terbiyesizlik hat safhada işte tüm bunlardan dolayı soğudum çocuktan nefret ettim resmen dün bunu söyledim eşime senin kızını sevmiyorum dedim o da tahmin ettiğim gibi bağırdı falan dedi gidicem bi daha gelmicem bu eve naparsan yap falan dedi sonra dedimki kızını sevmek zorunda değilim ben getirirsende bişey demem ama sevmiyorum dedim bunu benden istemeye hakkın yok zorla olmuyo falan dedim sonra o gece evde kaldı sabah gitti ablasındadır herhalde zaten iş için oraya gidicekti msj attım evliliğimizi bitirme diye hiç cvp gelmedi eve de gelmez artık sanırımbugünden beri dualar ediyorum nolur bitmesin diye eşimi çok seviyorum o da beni seviyor fakat abartıyo biraz durumu napıcam ben şimdi hiç bilmiyorum nolur yargılamayın beni dualarınıza ihtiyacım var
benim için önemsiz annesi ilgilensin özel durumlarıyla böyle doldurup doldurup salmasın üstümüze
senin derdin ne canım kaderi herhaldeÇok merak ettim neden 90lımısın diye sordunuz 90lıların kaderi mi bu ben de doksanlıyım arkadaşla çok benzer sorunlarım var da o yüzden soruyorum
Eşinizle evlenirken bir çocuğu olduğunu bilmeden mi evlendiniz?sevmeye mecburmuyum hiç te değilim kimse anlamıyo bunu işte
Neden cogunluluk konu sahibi bayanı suçluyor.
siz kendinizi bi onun yerine koyarmisiniz rica ediyorum. ilk evliligim diyor yeni bi evlilikten bahsediyor, soylermisiniz burada cocugun ne isi var. Burada hata babada ya kızınla hayatına bi süre bekar devam ediceksin, yada bi evlilik oliyor ise bunu ona alistiricak hatta alisamiyorsa baska bi kadının oldugu o eve getirmiyceksin. Kimse kimsenin herseyini sevmek zorunda degil. Gerçekçi olalım o kız çocuğuna anne ve babasından başka kimse zarar vermiyor. Hanim efendi esinizle gayet ciddi yalvarmadan konuşun sizinde Haklarınız var bu hakları ezdirmeyin. Sevginizle onu prens haline getirmeyin ki kendini birsey sanmasin.. daha ılımlı yaklaşın bundan sonra ama taviz vermeden emin olun üzülmessiniz.
yargıla demedik mesajımın başındada yazdım bunu fikir verceksen yazEşinizle evlenirken bir çocuğu olduğunu bilmeden mi evlendiniz?
Bu çocuk hiç mi babasını görmeyecekti, babasıyla vakit geçirmeyecekti, beraber kalmayacaktı.. Neden kabul ettiniz ki böyle bir durumda evlenmeyi o zaman?
yargıla demedik mesajımın başındada yazdım bunu fikir verceksen yaz
Bu üslupla yargılanmamayı beklemek güç..yargıla demedik mesajımın başındada yazdım bunu fikir verceksen yaz
şşşşşşş yavaş gel tatlım be ...Senin emrine göre yapılmıyor burada yorumlar ...
hay Allah razı olsun ya beni bi anlayan çıktı sonunda doğru ne işi var çocuğun burda arada bi gelir kalır ama hayatı bana zindan etmeden saygılı olarak kalır ben onun büyüğüyüm sonuçta daha yeni evliyiz biz bizi ayrı yatırıyo ya şımarıklığa bakarmısın psikolojiside gayet iyi anlayabiliyorum o kadar yani çocuk diyoruz ama büyümüşte küçülmüş maşallah benden çok biliyoNeden cogunluluk konu sahibi bayanı suçluyor.
siz kendinizi bi onun yerine koyarmisiniz rica ediyorum. ilk evliligim diyor yeni bi evlilikten bahsediyor, soylermisiniz burada cocugun ne isi var. Burada hata babada ya kızınla hayatına bi süre bekar devam ediceksin, yada bi evlilik oliyor ise bunu ona alistiricak hatta alisamiyorsa baska bi kadının oldugu o eve getirmiyceksin. Kimse kimsenin herseyini sevmek zorunda degil. Gerçekçi olalım o kız çocuğuna anne ve babasından başka kimse zarar vermiyor. Hanim efendi esinizle gayet ciddi yalvarmadan konuşun sizinde Haklarınız var bu hakları ezdirmeyin. Sevginizle onu prens haline getirmeyin ki kendini birsey sanmasin.. daha ılımlı yaklaşın bundan sonra ama taviz vermeden emin olun üzülmessiniz.
İyi de evlenirken bilmiyor muydu çocuğun varlığını ,sonradan mı çıktı ..Tamamen okuyun yazdıklarını ,bu kadar kin dolu olabilir mi bir insan ..25 yaşında çocuk değil ,pembe bulutlar yok hayatta dul ve çocuklu bir adamla evleniyorsa geçmişini de kabul edecek var mı kabul etmezse bu oluyor işte ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?