evliliğim bitiyor

ama ağlattın beni ya off
bendeeee
benımde gozlerım doldu
aslında ben ısterım ya ben ısterdım gercekten esımınde bır cocugu olsaydı bakardım fılan , insan mınnetını bedelini ödemek istiyor geri.
cok ıyı yetiştirilmiş bir bayan.
acaba başka cocukları olmuşmu? nickinide unuttum ama

aynen ya düşüncelerimi yazmışsın, ben de şimdi çok korkuyorum ölsem kim benim kadar sevebilir kızımı diye, bazen çok şımarıklık yapıyor durmuyor kardeşim annem kızıyorlar bana çok şımartıyorsun diye:) ben kızıma hiç sinirlenemiyorum öyle bir duygu yok bunu da ben den başka bir kadının hissedeceğini sanmıyorum, allah çocuklarımızı sağlıkla başında büyütmeyi nasib etsin hepinize, ben allah korusun eşimden boşansam kızımı yollayamazdım heralde kadın birşey mi diyecek birşey mi yapacak kızımı üzecek diye

öyle diyecegıne ben senın kızını çok sevıyorum ama kızın benı bı turlu kabullenemedı sen aramızda köpru ol benı kabullensın uğrasalım bunu basaralım desen hiçbi sorun cıkmazdı

cute sen eşinin çocuğuna da iyi bir anne olurdun bence anaçlık senin içinde var.

bi komşumuz var kocası ayrıldı gitti başkasıyla evlendi..bu komşumuz en küçük kızını ilkokula gidiyor babaya yoluyordu düzenli aralıklarla..ve kızı eğitiyordu o o....ya (affola ama açık açık kıza söylüyordu) hayatı zehir edeceksin diye..kız gidince yatakodasına onların arasına falan yatıyordu baktı baba işler b...a sarıyor kızı postaladı tekrar annesine..çocuğundan vazgeçtiği için değil tabiki bizim komşunun fesatça çocuğu oraya yolladığını bildiğinden..

benden bahsediyorsunuz sanırım :)
geçen ay bebeğimi kaybettim, tutunamadı.

çok isterdim 1 evladım daha olsun abisi ile büyüsün.

Allah izin verir de yine olursa önce ' abisi sonra kardeşi gelecek'
hamileyken ona da söyledim 'sen benim ilk göz ağrımsın ' diye.

Allah şahit ya abartmıyorum, o benim için çok ama çok değerli ve bunu hiç bir şey değiştiremeyecek.

konu sahibi 2 ay önce evlendim yazmamışmıydı

selam kızlar sizlere sormak istediklerim var eşimle 7 aydır korunmuyoruz bu ay adet olmadım 15 gün geçti sat 13 marttaydı 1 hafta önce evde test yaptım negatifti 3 gün sonra yine yaptım çok ama çok belirsiz bi çizgi gördüm eşime de gösterdim ben göremiyorum dedi onuda negatif olarak kabul ettik 2 gün sonra yine adet olmayınca kanda gebelik testi yaptırdık malesef o da negatif çıktı sabah lavaboda kurulanırken çok az açık renkli kan geldi peçeteye sonra kesildi birinci sorum kan testinde yanılma payı olabilirmi adet günüm geçtikten 12 gün sonra yaptırdık sizce gebelik varsa da çıkmayabilirmi böyle bi ihtimal olucağını sanmıyorum ama umut işte.. ikinci sorum yerleşme kanaması denilen şey adetten öncemi olur yoksa adet geciktikten sonramı olur bu arada bariz hamilelik belirtileri yaşamıyorum sadece göğüslerimdeki damarlar biraz belirgin olmaya başladı bide karnımda şişlik var eğer adet olmazsam tekrar evde test yapmayı düşünüyorum sizce kaç gün beklemeliyim :44:

harikasınız işin aslıda burda ''BENİM EVLADIM'' da ..sizi tebrik ediyorum Allah gönlünüze göre versin........

hadı ınsallah hayırlısıyla olur bebegınız
bizimde başka cocugumuz olmadı gecen sene kaybettım bende.
yaza dogru düşünüyorum.
hayırlısıyla ınsallah dıyelım

kanda çıkardı canım 12 gün geçmiş,

Cocuk daha küçük skli ermez çok. Annesinin yerini alan babasinin sevdigi kadini kiskanmasi kadar dogal birsey yok. Ha kiskanmiyor doldurusa geliyor diyorsaniz o da çok doğal annesinin düşüncelerini ornek aliyordur onunla yasadigi ve annesi oldugu icin. O cocuk kisaca. Ama siz yetiskin bir insansiniz. Bir insana esiniz olmasa bile senin çocuğunu sevmiyorum denir mi? Bur düşünün lütfen. Ki bunu da hayatini paylaştığı insan söylüyor çok aci. Bence esinizin hic bir sucu olmadığını ve çocuğundan da vazgecemeyecegini onun bir parcasi oldugunu kavrayip ozur dileyin guzelce. Bir daha da tekrarlamayin bu gercekten evliliginizde araniza girebilecek bir sey. Alt tarafi cocuk yani tek tuk gelip kaliyor o geldigi gun biraz sabirli olun atlatin o gunu sonra esinizle askinizi yaşarsınız. Babasinin yaninda yatirmiyorsa sizi guzel bir dille anlatarak zamanla asilarsiniz. Doldurusa da gelse kiskansa da cocuk karsisindaki tarli dili iyi niyeti zamanla sevgiye donusturur icinde.

hadı ınsallah hayırlısıyla olur bebegınız
bizimde başka cocugumuz olmadı gecen sene kaybettım bende.
yaza dogru düşünüyorum.
hayırlısıyla ınsallah dıyelım

Aminnn, dilerim Rabbim bize ve isteyen herkese nasip eder.

çok teşekkür ederim, dilerim aynı acıları yeniden yaşamayız...

ilginç gerçekten
aklıma gelen 2 ihtimalde birbirinden çirkin
ilki şu ki : konu sahibesi fake
2. si ise
2 aydır resmi nikahı var
ama zaten birlikte yaşıyorlardı
belkide bir yuva üzerine yuva kurdular

nitekim durum buysa
ben o çocucuğun alnından öperim
:)
daha da etsin
zehir ziyan etsin

yumurtanız catlamamıs kıst olmus olabılır kan testınde cıkardı da burası uygun olmamıs bence sorunuz için ılgılı bolumlere yazarsanız daha çok cevap alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…