bendeeeeama ağlattın beni ya off
aynen ya düşüncelerimi yazmışsın, ben de şimdi çok korkuyorum ölsem kim benim kadar sevebilir kızımı diye, bazen çok şımarıklık yapıyor durmuyor kardeşim annem kızıyorlar bana çok şımartıyorsun diye:) ben kızıma hiç sinirlenemiyorum öyle bir duygu yok bunu da ben den başka bir kadının hissedeceğini sanmıyorum, allah çocuklarımızı sağlıkla başında büyütmeyi nasib etsin hepinize, ben allah korusun eşimden boşansam kızımı yollayamazdım heralde kadın birşey mi diyecek birşey mi yapacak kızımı üzecek diyeçocuklarım olmadan önce ölümden korkmazdım ama şimdi erken ölmekten korkuyorum..konu sahibi gibi bir insanın eline düşerler üzülürler diye gerçekten çok korkuyorum.ya daha 10 yaşında anne-baba boşanması gibi ciddi bir travma yaşamış çocukla bir görüyor kendini.çok üzüldüm.
ama ağlattın beni ya off
bendeeee
benımde gozlerım doldu
aslında ben ısterım ya ben ısterdım gercekten esımınde bır cocugu olsaydı bakardım fılan , insan mınnetını bedelini ödemek istiyor geri.
cok ıyı yetiştirilmiş bir bayan.
acaba başka cocukları olmuşmu? nickinide unuttum ama
bendeeee
benımde gozlerım doldu
aslında ben ısterım ya ben ısterdım gercekten esımınde bır cocugu olsaydı bakardım fılan , insan mınnetını bedelini ödemek istiyor geri.
cok ıyı yetiştirilmiş bir bayan.
acaba başka cocukları olmuşmu? nickinide unuttum ama
harikasınız işin aslıda burda ''BENİM EVLADIM'' da ..sizi tebrik ediyorum Allah gönlünüze göre versin........ben de daha önce evlenmiş ama eşi vefat etmiş bir adamla evlendim. 3 seneyi dolduracak evliliğimiz.
çocuk şuan 6,5 yaşında ve evlendiğim zamandan beri benle yaşıyor.
diyeceksin ki senin ki ile benimki bir mi?
cevap vereyim; baba tarafı bakmış çocuğa ve haliyle bayağı alışmışlar ona ve bana karşı eşimin ailesi hep ön yargılı idi.
günlerce gözyaşı döktüm, eşim hep destek oldu...
benden uzaklaştırmaya tekrar yanlarına almaya çalıştılar çocuk hırçınlaştı bu süreçte.
tabi çocuk kıskandı başlarda ama karşıma alıp aynen şöyle dedim ' seni çok seviyorum, senle arkadaş olalım kırmayalım birbirimizi' hemen yüzü güldü tamam dedi.
kaynanam ne zaman ağzını açsa çocukla ilgili ' sakın karışmayın o benim evladım' dedim.
ilmik ilmik dokudum onu...
kim sorsa senin mi ? diye 'evet benim evladım erken evlendim diyorum '
çocuk hemen sarılıyor o an bacağıma 'annecim' diyor...
şimdi okula gidiyor, aklım çıkıyor bir şey olur ben yanın da yokken diye.
kolay gelmedim buraya 'sabır ve fedakarlık' gösterdim.
ben de çok kırıldım çok laf sokuşturdular ama ne o çocuktan vazgeçtim ne de eşimin boynunu büktüm herkese karşı.
sen çok yanlış yapmışsın.
hadı ınsallah hayırlısıyla olur bebegınızbenden bahsediyorsunuz sanırım :)
geçen ay bebeğimi kaybettim, tutunamadı.
çok isterdim 1 evladım daha olsun abisi ile büyüsün.
Allah izin verir de yine olursa önce ' abisi sonra kardeşi gelecek'
hamileyken ona da söyledim 'sen benim ilk göz ağrımsın ' diye.
Allah şahit ya abartmıyorum, o benim için çok ama çok değerli ve bunu hiç bir şey değiştiremeyecek.
kanda çıkardı canım 12 gün geçmiş,konu sahibi 2 ay önce evlendim yazmamışmıydı
selam kızlar sizlere sormak istediklerim var eşimle 7 aydır korunmuyoruz bu ay adet olmadım 15 gün geçti sat 13 marttaydı 1 hafta önce evde test yaptım negatifti 3 gün sonra yine yaptım çok ama çok belirsiz bi çizgi gördüm eşime de gösterdim ben göremiyorum dedi onuda negatif olarak kabul ettik 2 gün sonra yine adet olmayınca kanda gebelik testi yaptırdık malesef o da negatif çıktı sabah lavaboda kurulanırken çok az açık renkli kan geldi peçeteye sonra kesildi birinci sorum kan testinde yanılma payı olabilirmi adet günüm geçtikten 12 gün sonra yaptırdık sizce gebelik varsa da çıkmayabilirmi böyle bi ihtimal olucağını sanmıyorum ama umut işte.. ikinci sorum yerleşme kanaması denilen şey adetten öncemi olur yoksa adet geciktikten sonramı olur bu arada bariz hamilelik belirtileri yaşamıyorum sadece göğüslerimdeki damarlar biraz belirgin olmaya başladı bide karnımda şişlik var eğer adet olmazsam tekrar evde test yapmayı düşünüyorum sizce kaç gün beklemeliyim :44:
teşekkür ederim Allah'ım sizin de gönlünüze göre versin Amin...harikasınız işin aslıda burda ''BENİM EVLADIM'' da ..sizi tebrik ediyorum Allah gönlünüze göre versin........
hadı ınsallah hayırlısıyla olur bebegınız
bizimde başka cocugumuz olmadı gecen sene kaybettım bende.
yaza dogru düşünüyorum.
hayırlısıyla ınsallah dıyelım
konu sahibi 2 ay önce evlendim yazmamışmıydı
selam kızlar sizlere sormak istediklerim var eşimle 7 aydır korunmuyoruz bu ay adet olmadım 15 gün geçti sat 13 marttaydı 1 hafta önce evde test yaptım negatifti 3 gün sonra yine yaptım çok ama çok belirsiz bi çizgi gördüm eşime de gösterdim ben göremiyorum dedi onuda negatif olarak kabul ettik 2 gün sonra yine adet olmayınca kanda gebelik testi yaptırdık malesef o da negatif çıktı sabah lavaboda kurulanırken çok az açık renkli kan geldi peçeteye sonra kesildi birinci sorum kan testinde yanılma payı olabilirmi adet günüm geçtikten 12 gün sonra yaptırdık sizce gebelik varsa da çıkmayabilirmi böyle bi ihtimal olucağını sanmıyorum ama umut işte.. ikinci sorum yerleşme kanaması denilen şey adetten öncemi olur yoksa adet geciktikten sonramı olur bu arada bariz hamilelik belirtileri yaşamıyorum sadece göğüslerimdeki damarlar biraz belirgin olmaya başladı bide karnımda şişlik var eğer adet olmazsam tekrar evde test yapmayı düşünüyorum sizce kaç gün beklemeliyim :44:
kanda çıkardı canım 12 gün geçmiş,
yumurtanız catlamamıs kıst olmus olabılır kan testınde cıkardı da burası uygun olmamıs bence sorunuz için ılgılı bolumlere yazarsanız daha çok cevap alırsınızkonu sahibi 2 ay önce evlendim yazmamışmıydı
konu sahibi 2 ay önce evlendim yazmamışmıydı
eşimle 2 ay önce evlendik çok mutlu bi yuvamız vardı ...
yumurtanız catlamamıs kıst olmus olabılır kan testınde cıkardı da burası uygun olmamıs bence sorunuz için ılgılı bolumlere yazarsanız daha çok cevap alırsınız
niye güldün:) konu sahibi evlilikten önce mi beraber yaşamışlar o zaman baba daha suçlu evlenmeden mi kızı tanıştırmış yazık çocuğa yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?