ene :) bende ne sacma buraya nıye yazmıs dıorumCanım , o alıntı Egem in sorusu değil. Konu sahibesinin başka bir konusundan alıntı.
ben de heyecandan konu açmadan burdan soruvereyim diye düşündü sandım:)ene :) bende ne sacma buraya nıye yazmıs dıorum
Hayir canim bir uye alinti yapmış konu sahibinin eski bir konusundan. Yani konu bu degil suan. Sen de yorum yapınca ona güldü sanırım ki beni de gulumsettin :)niye güldün:) konu sahibi evlilikten önce mi beraber yaşamışlar o zaman baba daha suçlu evlenmeden mi kızı tanıştırmış yazık çocuğa yaa
öncelikle belki bazı seyelrde haklı olabilirsiniz ama
neden ilk eş suclu? rakip oldugu içinmi.
oda bir baba istediği saatte arayamayacakmı babasını? görmesini isteyemiyecekmi ufaklık?
kocanızın uzaktan baba olmasını asla dogru karsılamıyorum.
eski eşi sucladıgınız noktralar yarın obur gun sızınde basınıza geldıgınde yapacagınız seyler.
burdakı uyeler tanımasın benı dıye mı korkuyor acaba tanıdıkları var heraldeEvet , 2 ay önce evlendim yazmış Egem.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/tecrubeli-bayanlar-lutfen-yardim-edin.714339/ Üyenin bu konusundaki tarihler ise farklı. Profiline göre ise bekar...
off. yinemi yinemi..konu sahibi 2 ay önce evlendim yazmamışmıydı
selam kızlar sizlere sormak istediklerim var eşimle 7 aydır korunmuyoruz bu ay adet olmadım 15 gün geçti sat 13 marttaydı 1 hafta önce evde test yaptım negatifti 3 gün sonra yine yaptım çok ama çok belirsiz bi çizgi gördüm eşime de gösterdim ben göremiyorum dedi onuda negatif olarak kabul ettik 2 gün sonra yine adet olmayınca kanda gebelik testi yaptırdık malesef o da negatif çıktı sabah lavaboda kurulanırken çok az açık renkli kan geldi peçeteye sonra kesildi birinci sorum kan testinde yanılma payı olabilirmi adet günüm geçtikten 12 gün sonra yaptırdık sizce gebelik varsa da çıkmayabilirmi böyle bi ihtimal olucağını sanmıyorum ama umut işte.. ikinci sorum yerleşme kanaması denilen şey adetten öncemi olur yoksa adet geciktikten sonramı olur bu arada bariz hamilelik belirtileri yaşamıyorum sadece göğüslerimdeki damarlar biraz belirgin olmaya başladı bide karnımda şişlik var eğer adet olmazsam tekrar evde test yapmayı düşünüyorum sizce kaç gün beklemeliyim :44:
burdakı uyeler tanımasın benı dıye mı korkuyor acaba tanıdıkları var heralde
hayır benı cokta baglamıyor ama cocugun gec saatte aramasını dert eden arkada sızlerdınız.Eşim asla uzaktan bir baba değil, bunu kesinlikle kabul etmiyorum. Eski eşi İstanbul'lu olduğu için ayrıldıktan sonra ailesinin yanına dönmüş. Her fırsatta arar, gider alır getirir, okul gösterilerine gider, gitmelidir de. Ama kusura bakmayın da, ayrı şehirlerde ancak bu kadar oluyor. Bu eşimin tercihi değil, eşim zaten Bursa'lı. Kızından kaçıyor değil.
Eski eş neden mi suçlu? Rakip mi? Kendisini asla rakip olarak görmem mümkün değil, o kadar sığ düşünceli değilim. Evlenmişler, birşeyler yolunda gitmemiş ayrılmışlar. Kendisi ve de eşim bir arada olmak isteselermiş zaten ayrılmazlarmış, kendisini rakip olarak görmem mümkün değil. Suçlu çünkü, biz eşimle evlenmeden önce , eşim kızını görmek istediğini söylüyordu, aldığı cevap "göstermeyeceğim, icrayla polisle gel al" şeklindeydi. Eşimde üzülüyordu, ufacık çocuğa bunu neden yaşatıyor, çok mu iyi gelecek kızıma kapıda polis icra memuru, ne hissedecek o kız diyordu. Fakat her ne olduysa biz evlendikten sonra "gel kızını al", "ne zaman alacaksın" "görmeye gelmeyecek misin?" şeklinde mesajlar atmaya başladı. Benim için asla sorun olamaz bu, ama eşim eski eşini tanıyor, bu yaptıklarının tamamen huzursuzluk yaratmak için olduğunu biliyor.
Bu arada, babasını istediğini zaman arayabilir, bence sıkıntı yok. Ama inanın karşı tarafın amacının ne olduğunu çok iyi biliyoruz. Benim huzurumu bozabilir mi ASLA, hele ki ufacık bir kızı kullanarak bunu yapması imkansız. Ben eşimi kızıyla ilgilenirken gördükçe, eşimin o anki mutluluğunu gördükçe ben daha huzurlu daha mutlu oluyorum.
Herkes yaşadığını bilir hanımefendi, ortada bir boşanma var olduğu için, hep erkek suçlu değildir. Sanki burada madur eski eş, evlenip yuva kuran erkekte ilgisiz baba imajı çizmeye çalışmayın.
ben de oyle sandım bu konular cok ılgı alanıma gırdıı ıcın de cevap yazmadan duramadım kendımceben de heyecandan konu açmadan burdan soruvereyim diye düşündü sandım:)
ewet hamılemıyım dıye soruyodu o da ordan aklıma geldı benım degeçende bir üyede böyle bişey olmuştu o da tanınmamak için farklı tarihler verdiğini söylemişti.
ewet hamılemıyım dıye soruyodu o da ordan aklıma geldı benım de
evet hatta araştırmadık diye bana ve bikaç arkadaşa fena kızmıştı o günden sonra çok araştırmacı oldum :)
:) pc basında uyduruyolar yada farklı seyler var kendılerıne gore masumane anlatıyolar bızırı aaa sen şu zamanda bunu yazmamısmıydın dıyınce de kızıyolar :) :)evet hatta araştırmadık diye bana ve bikaç arkadaşa fena kızmıştı o günden sonra çok araştırmacı oldum :)
ben olayı anlayamadım ne karışık, konu sahibi evli değil mi??
Allah versın dıyelım :)yok bizim bahsettiğimiz başka bir konu başka bir üye.
bu konuda konu sahibiyle ilgili bilgim yok ama 2 aylık evliyim yazmış 7 aydır bebek istiyormuş bilemedim
eşimi görebilirsem af diliycem kendime göre her ne kadar haklıda olsam ama beni severmi eskisi gibi bilmiyorum kendi ellerimle yıktım herşeyi hata bende yalan söyleyemiyorum napayım
hayır benı cokta baglamıyor ama cocugun gec saatte aramasını dert eden arkada sızlerdınız.
kadın daha onceden gostermıyormus sımdı gosterıyormus bunlar ısın detayı elbette.
ama yanı prosodür bu sekılde olursa olsun cocuktan ayrı kalan kısı uzaktan anne yada baba boyle yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?