evliliğim bitiyor

çok tatlısınız kızlar

@siderplites egemın sorusuna cevap verdıgın ıcın gulmustum sana

niye güldün:) konu sahibi evlilikten önce mi beraber yaşamışlar o zaman baba daha suçlu evlenmeden mi kızı tanıştırmış yazık çocuğa yaa
Hayir canim bir uye alinti yapmış konu sahibinin eski bir konusundan. Yani konu bu degil suan. Sen de yorum yapınca ona güldü sanırım ki beni de gulumsettin :)

Eşim asla uzaktan bir baba değil, bunu kesinlikle kabul etmiyorum. Eski eşi İstanbul'lu olduğu için ayrıldıktan sonra ailesinin yanına dönmüş. Her fırsatta arar, gider alır getirir, okul gösterilerine gider, gitmelidir de. Ama kusura bakmayın da, ayrı şehirlerde ancak bu kadar oluyor. Bu eşimin tercihi değil, eşim zaten Bursa'lı. Kızından kaçıyor değil.

Eski eş neden mi suçlu? Rakip mi? Kendisini asla rakip olarak görmem mümkün değil, o kadar sığ düşünceli değilim. Evlenmişler, birşeyler yolunda gitmemiş ayrılmışlar. Kendisi ve de eşim bir arada olmak isteselermiş zaten ayrılmazlarmış, kendisini rakip olarak görmem mümkün değil. Suçlu çünkü, biz eşimle evlenmeden önce , eşim kızını görmek istediğini söylüyordu, aldığı cevap "göstermeyeceğim, icrayla polisle gel al" şeklindeydi. Eşimde üzülüyordu, ufacık çocuğa bunu neden yaşatıyor, çok mu iyi gelecek kızıma kapıda polis icra memuru, ne hissedecek o kız diyordu. Fakat her ne olduysa biz evlendikten sonra "gel kızını al", "ne zaman alacaksın" "görmeye gelmeyecek misin?" şeklinde mesajlar atmaya başladı. Benim için asla sorun olamaz bu, ama eşim eski eşini tanıyor, bu yaptıklarının tamamen huzursuzluk yaratmak için olduğunu biliyor.

Bu arada, babasını istediğini zaman arayabilir, bence sıkıntı yok. Ama inanın karşı tarafın amacının ne olduğunu çok iyi biliyoruz. Benim huzurumu bozabilir mi ASLA, hele ki ufacık bir kızı kullanarak bunu yapması imkansız. Ben eşimi kızıyla ilgilenirken gördükçe, eşimin o anki mutluluğunu gördükçe ben daha huzurlu daha mutlu oluyorum.

Herkes yaşadığını bilir hanımefendi, ortada bir boşanma var olduğu için, hep erkek suçlu değildir. Sanki burada madur eski eş, evlenip yuva kuran erkekte ilgisiz baba imajı çizmeye çalışmayın.

off. yinemi yinemi..

hayır benı cokta baglamıyor ama cocugun gec saatte aramasını dert eden arkada sızlerdınız.
kadın daha onceden gostermıyormus sımdı gosterıyormus bunlar ısın detayı elbette.
ama yanı prosodür bu sekılde olursa olsun cocuktan ayrı kalan kısı uzaktan anne yada baba boyle yanı

evet hatta araştırmadık diye bana ve bikaç arkadaşa fena kızmıştı o günden sonra çok araştırmacı oldum :)
:) pc basında uyduruyolar yada farklı seyler var kendılerıne gore masumane anlatıyolar bızırı aaa sen şu zamanda bunu yazmamısmıydın dıyınce de kızıyolar :) :)

eşimi görebilirsem af diliycem kendime göre her ne kadar haklıda olsam ama beni severmi eskisi gibi bilmiyorum kendi ellerimle yıktım herşeyi hata bende yalan söyleyemiyorum napayım

Asla özür dileme asla
Aynı sorun bende var
Bir kez özür diledim, sırf gönlü olsun diye
Şimdi ısıtıp ısıtıp önüme koyuyor
Kızım ne yaparsa haklıdır, sen haksız olmayı kabul edeceksin diyor
Sakın gerekirse gitsin inan sonrasında yaşayacağın sorunlar çok büyük
Denge başta kurulsun
Uslubun yanlış olabilir ama o da gözünü açacak, bu konuşmalara gerek kalmadan kızını idare etmeyi bilecek
İnsanlara biraz sert gelebilir bu düşüncem ama yaşanırken kazın ayağı öyle değil
Eski eşler çocukları maşa gibi kullanıyor, huzur kaçırmak için ellerinden ne gelirse yapıyorlar

Yapacak birşey yok, ben eşime dilerse kızının velayetini de alabileceğini söyledim. Ayrıca kızını da seviyorum, hatta benim ailem bile seviyor. Çünkü onun hiç bir suçu yok. Geç saatte aramasını dert etmedim, karşı taraf sırf huzursuzluk yaratmak için bunları yapıyor, biliyoruz dedim. İsterse sabaha karşı arasın, ama içki masalarından fırsat bulup o yaşta ki bir çocuğun uyuması gereken saatte anne sarhoş eve gelip "kızın seninle konuşmak istiyor" diyorsa, açıkçası burada düşünülen şeyin çocuk olduğundan şüphe duyarım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…