evliliğim bitiyor

eve gelirse kendimi affettirmek için herşeyi yapmaya hazırım ama gelirmi bilmem çok kötüyüm çok herkes beni suçluyo neden anlamıyolar

eşimi görebilirsem af diliycem kendime göre her ne kadar haklıda olsam ama beni severmi eskisi gibi bilmiyorum kendi ellerimle yıktım herşeyi hata bende yalan söyleyemiyorum napayım

her doğru her yerde söylenmez cnm
yalan söyleme seviyorum veya sevmiyorum deme sadece kızla pek muhatap olma. bu8 yaşlar gerçekten çok zor benim öz çocuğum bile bazen beni gıcık ediyor

saygısızlık ederse ve çok mecbur kalırsan babasına söyle (şu andan sonra beklemekten başka yapacak bişi yok)

bence hiç karışma zaten gece seni huzursuz etmek için arıyor ne yaparsa yapsın sallama, adam bin sene bekar kalsa dönüp bakmaz boşanırken mücadele etmez evlenince kıymetli olur, salla gitsinn

bugüne kadar tek kötü lafım olmadı o çocuğa annesi bile hırpalar bağırır biliyorum bunu ama iyi davrandım diye iyice tepeme çıktı terbiyesizlik etti neyse çocuktur eder ama eşimin bu kadar mantıksız davranmasını anlayamıyorum ben onun karısıyım benide düşünmeliydi

belli ki eşin de sana iyi davrandığı için sen de onun tepesine çıkıp adamın yüzüne çocuğunu sevmiyorum diyerek terbiyesizlik etmişsin. sen karısısın o ayrı ama diğer taraftaki kanı canı evladı , kendini evladıyla bir tutup da kıyaslama üzülürsün

aynen öyle canım sende yaşamışsın benim yaşadıklarımı evet ben yanlış yaptım hatamı kabul ediyorum bir dahada asla olmaz böyle bişey ama güvenirmi bana artık bilmem

arkadaşım,evlenirken bu adamın çocuğu olduğunu biliyordun o zaman kabuldü de şimdi ne oldu.bazen maalesef anlaşılmaz oluyorsunuz.o küçük bir kız çocuğu üstelik kız çocukları babaya düşkün olur.sen adama kızını istemiyorum diyeceksin adamda o evde kalacak yok öyle bir şey.yıllarca eşinin ailesinden zulüm görüpte eşi için katlanan nice gelinler kadınlar var.analarını babalarını atmıyorlar ne yaparlarsa yapsınlar.değilki evlat atılacak.bin tane kadın bulunur ama evlat asla bunu ancak anne olduğunda anlayabilirsin.yanlış yapmışsın..

eşin dengeyi bulamıyorsa sakın bir çocukta sen yapma sana saygılı olmalı

Allah razı olsun sizden sizde olmasanız iyice yanlız kalırdım

inşallah dediğin gibi olur ben daha yeni evliyim ve çok korkuyorum boşanmaktan
canım benim büyüklerimizin birde şu sözü vardır; yedi kumalı yere git ama asla çocuklu yere gitme diye
sen muhtemelen bunları yani olacakları tahmin ederek evlendin arada bir çocuk var dediğin gibi diğer bayan fişekliyor olabilir sende aksine çocukla arkadaş ol çok iyi davran kıskandır gereken kişileri utansınlar yaptıklarından
o çoçuğa alışmalısın çünkü boşanmadığın takdirce o hep sizinle olacak

Katılıyorum,
eğer ki baba bu tepkiyi vermemiş olsaydı, kızını onu sevmeyen bir üvey anneyle aynı ortama soktuğu için kızacaktık. Adam çocuğuna sahip çıkıyor, üvey anneye ezdirmiyor, evlendiği kadından haklı olarak onu sevmesini bekliyor, sevmeyince uzaklaşıyor, gene de bazı kadınlar adamı suçlu buluyor.. 1 dakikalığına o çocuğun kendi evladınız olduğunu düşünün ve ona göre yorum yapın..

eskiden çok iyiydik beraber eğlenirdik birsürü şey yapardık şimdi noldu anlamıyorum yaklaşmıyo bana çocuk eşimde uzak tutuyo gibi artık niye ben istenmeyen kişi olarak görülüyorum

Keske annesi cocugu dolduruyo olsaydi bile oyle davranaydin ki cocuk seni daha cok sevseydi. Bir kac ufak hediye falan alsaydin da cocuk sana baglanardi. Isin zor , kendini kocanin yerine koy

aynen öyle canım sende yaşamışsın benim yaşadıklarımı evet ben yanlış yaptım hatamı kabul ediyorum bir dahada asla olmaz böyle bişey ama güvenirmi bana artık bilmem

Hala kendini suçlu görüyorsun
Suçlu falan değilsin
İşin bu raddeye gelmesine sebep olan eşin suçlu
Çocuklu bir adamla evlendin diye her türlü terbiyesizliği sineye çekeceksin diye bir şey yok
Bizler zaten o çocukların varlığını biliyoruz ve buna saygılıyız
Ancak aynı saygı bize de gösterilmeli
Çocukların bu durumda zorlandığı aşikar ama bunu senden önce kendi anne ve babası düşünüp çözümlemeli
Biz istediğimiz gibi yaşarız, sen üvey annesin ya çekeceksin ya bitecek mantığı doğru değil
Bu dengeleri eşin kurmalı, ha sen çocuğa kötü davranırsın haklıdır o zaman ancak sen bir haksızlığa uğruyorsan buna izin vermemelisin

yaklaşamadımki bida çocuğa annesi telefonla konuşturmadı bile faceden falanda silmiş bana msj attı benim çocuğumla konuşmucaksın diye ve daha birsürü şey küfür falan çıkmaza girdim iiyice

yaklaşamadımki bida çocuğa annesi telefonla konuşturmadı bile faceden falanda silmiş bana msj attı benim çocuğumla konuşmucaksın diye ve daha birsürü şey küfür falan çıkmaza girdim iiyice
o zaman sen çocuğu bir kenara bırak ve eşini eve getirmenin yollarını ara oturun konuşun bir anlaşma yapın
doğruyu bulmaya çalışın

Bi taraftan öz annesi doldursun küçücük bir çocuğu, diğer yandan siz sevmiyorum diyin ve olan yine minicik bir çocuğa olsun. Çocuğu olan bir adamla evlenirken bunların hepsini hesap etmeniz gerekiyordu.Etrafımızda duyuyoruz çocuğu vardı evlenmedim diyenleri; şayet yapamayacağınızı düşündüğünüz an bu evlilikten vazgeçmeliydiniz. O minik çocuğun hiç bir suçu yok. Ve daha 10 yaşında olduğunu söylemişsiniz, o yaşta ki bir çocuğu tatlı dil ile ikna etmek ve kendinizi sevdirmek n kadar zor olabilir ki? Onu sevmeye ve kendinizi ona sevdirmeye çalışın. Lafta değil gerçekten çalışın, bunun için uğraşın. Annesinin dahi veremeyeceği sevgiyi siz verin ona. Eminim sonuçsuz kalmayacaktır :)

tek sorunumuz bu dengeyi kuramıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…