- 9 Mart 2023
- 17
- -10
- 1
- 31
- Konu Sahibi anya taylor
Kızlar 7 senelik evliyim bir de evladım var nereden başlasan bilemiyorum her ay başka bir olayı var benim kocamın ilk sene benden gizlediği evlendikten sonra öğrendiğim yüklü miktarda borcunu öğrendim üzüldüm çok sevdiğim için düğün takılarımı parmağımdaki alyansıma kadar verdim ödedi borcunu daha sonra sosyal medyasından kızlarla konuşmalarını yakaladım yeni doğum yapmıştım affettim bu arada eşimin evlendiğimiz günden beri cinsel isteksizliği var 3 ayda bir birlikte oluruz bunun için önce annemin büyü yaptığını ondan isteksiz olduğunu söyledi daha sonra ben maalesef küçükken bir istismara maruz kaldım akrabam yüzünden o akraba ile neden görüşmediğimi sorduğunda yaşadığımı onunla paylaşmıştım daha sonra ben istismara uğradığım için bana yaklaşamadağını bu yüzden isteksiz olduğunu söyledi bana zarar veriyor gibi hissediyormuş ben zaten isteksizliğine hiç takılmamıştım onu o kadar seviyordum ki benim için önemli bile değildi yeterli mi sandınız hayır yetmedi dahası da oldu bir gün evim dağınık diye beni terketti bu süreçte sosyal medyasına bir sürü kız ekleyip konuşmuş aylarca evine gelmedi sonra pişman oldu geri döndü son dedim son kez deneyeceğim evine geldi telefonuna şifre koymuş sinir krizi geçirdim evde sonra kaldırdı ama yetmedi bu gün bana öyle bir laf etti ki… çalışanlarını aslında kadınları takip etmesini istemediğimi söyledim özellikle bir kız gözüme çok battı aslında çirkince ama instagramında açmadığı yeri kalmamış bir de faceapp sağolsun tabiki çık takipten dedim çıkmadı şaka ile karışık sonraki gün tekrar söyledim ben istesem işten bile kovman lazım dedim (ihsan adında akrabamız kadın çalışanı yüzünden evliliği bozuluyordu kadın çalışanı da yalancı yapışkan bir kadın eşi ısrar etmesine rağmen çıkartmadı işten çok sıkıntılar yaşadı o dönem kocam kesin aralarında ilişki var o yüzden çıkartmıyor işten demişti) dedi ki ben ihsanı şimdi anlıyorum. kafamdan aşağı kaynar sular döküldü çok uzun yazdım ama bunlar yaşadıklarımın yarısı bile değil elimde avucumda hiçbir şey yok ne param ne altınım her şeyimi verdim ayrılsam nasıl ayakta duracağım bilmiyorum neden böyle yapıyor kahroluyorum