- 13 Kasım 2015
- 247
- 112
- 103
- Konu Sahibi Hopeandwhite
-
Eşinizden bir cacık olmaz. Size hareket ederlerken öylece izliyor mu?Şöyle Bi durum telefonlar susmuyor, sürekli eşimi çağırıyorlar ve o da gidiyor. Benim görüşmememle çözüm olmadı yani. Ve eşim haftasonları kurduğu kendi ailesiyle değil, onlarla birlikte. Evde huzur yok. Uzakta daha mutluyduk. Bir de görüşmemek çözüm olmuyor çünkü eşime böyle evlilik olur mu baskısı yapılıyor yani hem istenmiyorum hem de görüşmüyoruz bitir diyorlar kısaca bu.
konu eşimden eşimden Bi şey olup olmayacağı değil, ben sizden eşime eleştiri istemedim. Aile hastalık derecesinde paylaşamıyorsa malesef ne yapsan durduramıyorsun. Ben sadece tayinle ilgili çözüm istedim o da sizde yok.Eşinizden bir cacık olmaz. Size hareket ederlerken öylece izliyor mu?
Bu kadar ailesine düşkünse tayin aldırmakta istemeyecektir eşiniz.
Görümcem normal değil kayınvalidem de onu destekliyor eşim bu durumda Bi şey yapamıyor. Karşılarında durdu görüşmediği de oldu ama bazı şeyler olmuyorsa olmuyor.Malesef askeriyede ha deyince tayin olamiyorsunuz. Bunun için sağlam bir sağlık sebebiniz olmalı.
Mesela ailenizden biri ağır bir hastalık sebebiyle bir sehirde tedavi görüyor olmalı. Ona bakacak sizden baska kimse olmamalı. Veya çocuğunuz özel eğitim görüyor olmalı. Bunları da ispatlamak durumundasınız.
İkinci secenek de sağlam bir torpil.
Ben bir asker eşi olarak bu kadarını biliyorum. Yanlış da olabilir tabi.
Konuya gelecek olursam derdiniz tayin değil bence. Eşinizin sizi ezdirmemesi gerek. Elinizden tutup ben bu kadınla evliyim. Herkes haddini bilsin minvalinde bir tavır sergilemesi gerekiyor. Sizin eşinizin malesef umrunda değil gibi.
Sizin mesleğiniz ne bilmiyorum ama muhtemelen siz eşinize tabi olursunuz ki zaten belli dönemlerde eş durumları vs oluyo.Eşim asker. Sonunda tayinimiz ailesinin olduğu yere çıktı. Tercih dışı geldi. 7 senedir evliyiz. Balık baştan kokar evet ve 7 senedir mücadeleyle geçti. Eşimin ailesi beni istemiyor başından beri. Kısaca anlatayım görümcem abisini asla biriyle paylaşamazmış, kayınvalidem oğlumu elimden aldın sözleri VS. Hep alttan aldım ama artık hakaretler küfürler olunca görüşmem kararı aldım. Anlatsam kitap rekor kırar. Neyse durum şu eşi asker olup ta tayinini belirli sebeplerle aldıran oldu mu? Buraya geldik her şey daha kötü durumda. Bana bu konu da yardımcı olur musunuz?
Kızacaksanız belli ama yine de eşiniz masum değil eşine en kiymetlisine hakaret ediyor ve eşiniz yine hafta sonu oraya gidip üstüne böyle evlilik mi olur diye sizi darliyor sa kusura bakmayin ama önce suç eşinizde o görümce olucagin çenesini kapaticakti size hakaret etmeye ne haklari var tayin konusuna gelince kolay kolay olmaz saglam bir sebebiniz olmadanGörümcem normal değil kayınvalidem de onu destekliyor eşim bu durumda Bi şey yapamıyor. Karşılarında durdu görüşmediği de oldu ama bazı şeyler olmuyorsa olmuyor.
Eşim görüşmelerinin sonunda hep sorun çıktığı için benim görüşmememe Bi şey demiyor. Ama siz de bilirsiniz ki bu şekilde evlilik Bi yere kadar sürer. Uzakta rahatken şu an da hep huzursusuz. Bir evladı aile arayınca gel deyince ve sebep gösterince ne kadar hayır diyebilir.Sizin mesleğiniz ne bilmiyorum ama muhtemelen siz eşinize tabi olursunuz ki zaten belli dönemlerde eş durumları vs oluyo.
Valla mesafe olarak yakinsaniz az da olsa görmek durumunda kalırsınız eşiniz ne düşünüyo
konu eşimden eşimden Bi şey olup olmayacağı değil, ben sizden eşime eleştiri istemedim. Aile hastalık derecesinde paylaşamıyorsa malesef ne yapsan durduramıyorsun. Ben sadece tayinle ilgili çözüm istedim o da sizde yok.
Eşim zamanında dövdü görümcem ama Bi insan hastaya değişmez. Bilerek hergün arayıp msj atarak huzursuz ediyor vazgeçmiyor normal değil normal insan yapmaz zatenKızacaksanız belli ama yine de eşiniz masum değil eşine en kiymetlisine hakaret ediyor ve eşiniz yine hafta sonu oraya gidip üstüne böyle evlilik mi olur diye sizi darliyor sa kusura bakmayin ama önce suç eşinizde o görümce olucagin çenesini kapaticakti size hakaret etmeye ne haklari var tayin konusuna gelince kolay kolay olmaz saglam bir sebebiniz olmadan
Şu an askeriye hala karışık biliyorsanız ve birçok insana tercih dışı geldi.Tercih dışı demişsin ama değil malesef
Esin senden habersiz değiştirmiş olmali iş yerinde nerden biliyorum bizde tercih yaparken eşimin 2 arkadaşı eşinden habersiz değiştirdi.
Üstelik eve getirip birlikte tercih yapıp sonra iş yerinde değiştirdiler.
Eşim bunu bana söylediğinde üzüldüm
Hatta bana ben senin rızan olmadan bir şey yapmıyorum demisti
Allah Allah nasil insanlar bunlar aklim almiyor gercekten peki ne yapmayi düşünüyorsunuz tayin isteme en az kaç seneden sonra boyle cok cok zorEşim zamanında dövdü görümcem ama Bi insan hastaya değişmez. Bilerek hergün arayıp msj atarak huzursuz ediyor vazgeçmiyor normal değil normal insan yapmaz zaten
En az 4 sene malesef zaten o yüzden sürmeyecek bu evlilik anlattıkları gibi torpil de yok. Sağlık sebebi de yok çaresiz kaldık böyleAllah Allah nasil insanlar bunlar aklim almiyor gercekten peki ne yapmayi düşünüyorsunuz tayin isteme en az kaç seneden sonra boyle cok cok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?