Evliliğim bitmek üzere...eşi asker olanlar Bi bakabilir mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Un
Zaten o kadar akıllılar ki eşim yokken laf sayıyorlar. Sonra da demedik diyorlar. Sorun şu ki senelerdir savaştım Bi süre sonra sinir sistemin bozuluyor ve artık gücün kalmıyor.

Allah yardımcınız olsun.o gorumcenin de inşallah kendi gibi bi görümcesi olsun.

Evlendi ve eşini de çocuğun ailesiyle görüştürmüyor ve telefondan annesini babasını kız kardeşlerini dahi engelletmiş.
Eşinizin ailesi aile de görümcenin kocasının ailesi aile değil mi?
Demek ki istemeyen görüşmezmiş.

Yani eşiniz " Benim karımı istemeyen beni de silsin" deseydi bunların hiçbiri yaşanmazdı.

Eşinizin ailesi aile de görümcenin kocasının ailesi aile değil mi?
Demek ki istemeyen görüşmezmiş.

Yani eşiniz " Benim karımı istemeyen beni de silsin" deseydi bunların hiçbiri yaşanmazdı.
Yok ben anlatamıyorum ailesini silen yarın eşini de hemen siler. Aile silinmez siz kocanız için ailenizi silerseniz bu sizin seçiminiz. Orda asıl anlaşılması gereken kızın gerçekten normal olmadığı.

Eşim burda olduğu için hiç mutlu değil çünkü hem onları hem bizi mutlu etmeye çalışıyor. Artık cimer e yazsam çare olur mu diye düşünüyorum ama sanmıyorum umudum da yok.
Asla olmaz zaten tsk da işlerin nasıl ilerlediğini sizde biliyorsunuz aslınsa alışmaya çalışın çare yok

Yok ben anlatamıyorum ailesini silen yarın eşini de hemen siler. Aile silinmez siz kocanız için ailenizi silerseniz bu sizin seçiminiz. Orda asıl anlaşılması gereken kızın gerçekten normal olmadığı.
Bakın burada hiçbirimiz kocanız ailesini silsin demiyoruz.

Ufak bir blöf yaa. Karıma değer vermeyen beni yok saysın. Bu kadar..

Sizin aileniz eşinize bu şekilde davransa siz mutlu olabilecek misiniz? Eşinizi yok saymaları sizi yok saymaları anlamına gelmez mi?
Anne babanız öz torunlarını sırf babaları yüzünden sevmiyorlarsa " aman ne yapayım annem babam işte atsan atılmaz satsan satılmaz " mı diyeceksiniz?
Bu durum zorunuza gitmez mi?

Benim çocuğumu kabullenmeyen beni de kabullenemesin.

Keşke hiç tercih etmeseydiniz eşinizin ailesinin bulunduğu ili
Açık açık seçim yapmasını isteyeceksiniz çıkış yolu yok

Görümceniz kadar sizin eşiniz ve görümcenizin eşi de normal değil.

Eşiniz ailesini silmesin ama beni görmek istiyorsanız karıma saygı duymak zorundasınız da diyemiyor mu? Diyemiyor da hala onların mutlu olmasını sağlıyorsa yapacak hicbirseyiniz yok tabi.

Boş yere denmiyormuş sadece eşle degil ailesi ile de evleniyorsun diye. Ya bırakın rahat etsinler, evlenmişler gitmişler. Bunların evlatlarının, kardeşlerinin mutluluğunu istedigine pek emin olamıyorum. Sırf kendilerini tatmin etmek için yapıyorlar herhalde. Gerçekten mutluluğunuzu isteseler yeterki çocugum mutlu olsun da gerisi önemli degil derlerdi ama bunlar çocuklarının hayatını mahvetmekten zevk alıyorlar gibi.. Nefret ediyorum öyle ailelerden.

Aynı durumu ben de yaşadım tek Bi farkla benimki ablası idi. Sürekli telefon edip bize gelin, bize gelin ısrarları. İlk zamanlar hoşuma gitti ailem başka şehirde dedim sahipleniyorlar beni ama işin içine girince öyle değilmiş. Sonrasında ben de gitmemeye başladım, yani arayı açarak gitmeye başladım, ama durum iyice çıkmaza girdi. Neden mi güleryüzlü evden çıkıp gelince surat beş karış eve gelmeye başladı. Sonrasında görümcemşn ağzından duyduklarımın aynısını malum insandan duymaya başladım. Dert tek bu sefer vay gelin gelmiyor, çok özür diliyorum çok afedersiniz, babası memlketen gelince karşıma dikiliğ afedersiniz "benim kızlarım kerane mi işletiyor, ne demek gitmiyorsun" dedi. Kayınvalide destekledi "benim kızlarım kendini mi satıyor, neden gitmiyorsun" dedi. Ne mi oldu sonum belliydi gerçi de çocuklarını doldurup, canavar gibi üstüme saldılar, uykudan uyandırılırıp ta hakaret edildiğimi bilirim. Demem o ki gitmemen onların eline koz vermen olucak.En güzeli eşini tanırsın al karşına güzelce konuş. İnşşahh anlar

Bence o tayin istem dışı o ailenin yanına çıkmamış bile olabilir. Yani, eşiniz bilerek, isteyerek tayinini ailesinin yaşadığı yere istemiş olabilir.Sizin yaşadığınız huzursuzluk umurundaysa, bunu davranışlarından anlarsınız zaten. Başka şehire gitmek sorununuzu çözecekse, askeriyede var mı emin değilim ama, becayiş yaparak yer değiştirebilirsiniz. Bunu eşinizin istemesi ve becayişi kabul edecek, aynı statüde birini bulması gerekiyor. Allah evinize, ailenize huzur versin inşallah.

Zaten durum bu siz yazdıklarımı okumamışsınız eşim görümcem dahi dövdü diyorum ailesine tavır da aldı. Olmuyorsa olmuyor anladınız mı şimdi.

Yani tercih dışı olarak zıtt diye adamın ailesinin bulunduğu ile tayin çıkmış
Pek olası değil gibi
Zaten adam ayrı evi olduğunun farkında bile değil bence aile oradan direktifi vermiş bizim yanımızı yazacaksın diye
Oda yazmış eşi de kızmasın diye açıktan atama ile gelmiş diyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…