- 13 Kasım 2015
- 247
- 112
- 103
- Konu Sahibi Hopeandwhite
-
Zaten o kadar akıllılar ki eşim yokken laf sayıyorlar. Sonra da demedik diyorlar. Sorun şu ki senelerdir savaştım Bi süre sonra sinir sistemin bozuluyor ve artık gücün kalmıyor.Eşim nereye ben oraya dersin, eşiniz gidiyorsa siz de gidin böylelikle sizi istemeyip onu istemek gibi bir durumları olmayacaktır. Eşinizi çağırdılar mesela siz de gittiniz size laf falan sokarlarsa eşiniz de duyar. Böyle ayrı gayrı olmaz bence. Eşiniz gelme , istemiyorlar falan derse biz aileyiz, evde tek duramam deyinbence .
Kaldık böyle desenize. Allah yardım etsin bana artık ne diyim. Sabrediyorum ama sonu huzur olacaksa da bitsin elden Bi şey gelmez.Benim eşimde asker konuyu ona okudum ne yazıkki öyle bir tayin olmaz diyor üzgünüm
Ses kaydı alsanizUn
Zaten o kadar akıllılar ki eşim yokken laf sayıyorlar. Sonra da demedik diyorlar. Sorun şu ki senelerdir savaştım Bi süre sonra sinir sistemin bozuluyor ve artık gücün kalmıyor.
Evlendi ve eşini de çocuğun ailesiyle görüştürmüyor ve telefondan annesini babasını kız kardeşlerini dahi engelletmiş.Allah yardımcınız olsun.o gorumcenin de inşallah kendi gibi bi görümcesi olsun.
İşte sonra akıl ettik şeytan değiliz ki yedik yedik lafları niye yapmadık dedik.Ses kaydı alsaniz
Eşiniz ne diyor bu durumaKaldık böyle desenize. Allah yardım etsin bana artık ne diyim. Sabrediyorum ama sonu huzur olacaksa da bitsin elden Bi şey gelmez.
Eşinizin ailesi aile de görümcenin kocasının ailesi aile değil mi?Evlendi ve eşini de çocuğun ailesiyle görüştürmüyor ve telefondan annesini babasını kız kardeşlerini dahi engelletmiş.
Yok ben anlatamıyorum ailesini silen yarın eşini de hemen siler. Aile silinmez siz kocanız için ailenizi silerseniz bu sizin seçiminiz. Orda asıl anlaşılması gereken kızın gerçekten normal olmadığı.Eşinizin ailesi aile de görümcenin kocasının ailesi aile değil mi?
Demek ki istemeyen görüşmezmiş.
Yani eşiniz " Benim karımı istemeyen beni de silsin" deseydi bunların hiçbiri yaşanmazdı.
Eşim burda olduğu için hiç mutlu değil çünkü hem onları hem bizi mutlu etmeye çalışıyor. Artık cimer e yazsam çare olur mu diye düşünüyorum ama sanmıyorum umudum da yok.Eşiniz ne diyor bu duruma
Asla olmaz zaten tsk da işlerin nasıl ilerlediğini sizde biliyorsunuz aslınsa alışmaya çalışın çare yokEşim burda olduğu için hiç mutlu değil çünkü hem onları hem bizi mutlu etmeye çalışıyor. Artık cimer e yazsam çare olur mu diye düşünüyorum ama sanmıyorum umudum da yok.
Bakın burada hiçbirimiz kocanız ailesini silsin demiyoruz.Yok ben anlatamıyorum ailesini silen yarın eşini de hemen siler. Aile silinmez siz kocanız için ailenizi silerseniz bu sizin seçiminiz. Orda asıl anlaşılması gereken kızın gerçekten normal olmadığı.
Keşke hiç tercih etmeseydiniz eşinizin ailesinin bulunduğu iliŞöyle Bi durum telefonlar susmuyor, sürekli eşimi çağırıyorlar ve o da gidiyor. Benim görüşmememle çözüm olmadı yani. Ve eşim haftasonları kurduğu kendi ailesiyle değil, onlarla birlikte. Evde huzur yok. Uzakta daha mutluyduk. Bir de görüşmemek çözüm olmuyor çünkü eşime böyle evlilik olur mu baskısı yapılıyor yani hem istenmiyorum hem de görüşmüyoruz bitir diyorlar kısaca bu.
Görümceniz kadar sizin eşiniz ve görümcenizin eşi de normal değil.Yok ben anlatamıyorum ailesini silen yarın eşini de hemen siler. Aile silinmez siz kocanız için ailenizi silerseniz bu sizin seçiminiz. Orda asıl anlaşılması gereken kızın gerçekten normal olmadığı.
Tam şeytanmışEvlendi ve eşini de çocuğun ailesiyle görüştürmüyor ve telefondan annesini babasını kız kardeşlerini dahi engelletmiş.
Aynı durumu ben de yaşadım tek Bi farkla benimki ablası idi. Sürekli telefon edip bize gelin, bize gelin ısrarları. İlk zamanlar hoşuma gitti ailem başka şehirde dedim sahipleniyorlar beni ama işin içine girince öyle değilmiş. Sonrasında ben de gitmemeye başladım, yani arayı açarak gitmeye başladım, ama durum iyice çıkmaza girdi. Neden mi güleryüzlü evden çıkıp gelince surat beş karış eve gelmeye başladı. Sonrasında görümcemşn ağzından duyduklarımın aynısını malum insandan duymaya başladım. Dert tek bu sefer vay gelin gelmiyor, çok özür diliyorum çok afedersiniz, babası memlketen gelince karşıma dikiliğ afedersiniz "benim kızlarım kerane mi işletiyor, ne demek gitmiyorsun" dedi. Kayınvalide destekledi "benim kızlarım kendini mi satıyor, neden gitmiyorsun" dedi. Ne mi oldu sonum belliydi gerçi de çocuklarını doldurup, canavar gibi üstüme saldılar, uykudan uyandırılırıp ta hakaret edildiğimi bilirim. Demem o ki gitmemen onların eline koz vermen olucak.En güzeli eşini tanırsın al karşına güzelce konuş. İnşşahh anlarŞöyle Bi durum telefonlar susmuyor, sürekli eşimi çağırıyorlar ve o da gidiyor. Benim görüşmememle çözüm olmadı yani. Ve eşim haftasonları kurduğu kendi ailesiyle değil, onlarla birlikte. Evde huzur yok. Uzakta daha mutluyduk. Bir de görüşmemek çözüm olmuyor çünkü eşime böyle evlilik olur mu baskısı yapılıyor yani hem istenmiyorum hem de görüşmüyoruz bitir diyorlar kısaca bu.
Zaten durum bu siz yazdıklarımı okumamışsınız eşim görümcem dahi dövdü diyorum ailesine tavır da aldı. Olmuyorsa olmuyor anladınız mı şimdi.Bakın burada hiçbirimiz kocanız ailesini silsin demiyoruz.
Ufak bir blöf yaa. Karıma değer vermeyen beni yok saysın. Bu kadar..
Sizin aileniz eşinize bu şekilde davransa siz mutlu olabilecek misiniz? Eşinizi yok saymaları sizi yok saymaları anlamına gelmez mi?
Anne babanız öz torunlarını sırf babaları yüzünden sevmiyorlarsa " aman ne yapayım annem babam işte atsan atılmaz satsan satılmaz " mı diyeceksiniz?
Bu durum zorunuza gitmez mi?
Benim çocuğumu kabullenmeyen beni de kabullenemesin.
Yani tercih dışı olarak zıtt diye adamın ailesinin bulunduğu ile tayin çıkmışTercih dışı demişsin ama değil malesef
Esin senden habersiz değiştirmiş olmali iş yerinde nerden biliyorum bizde tercih yaparken eşimin 2 arkadaşı eşinden habersiz değiştirdi.
Üstelik eve getirip birlikte tercih yapıp sonra iş yerinde değiştirdiler.
Eşim bunu bana söylediğinde üzüldüm
Hatta bana ben senin rızan olmadan bir şey yapmıyorum demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?