• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim bitmek üzere...

Kartalice35

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
214
19
318
Merhabalar 1,5 yıllık evliyim. Eşimle severek evlendik. Dominant egosu yüksek ukalanın teki, evlendikten sonra anladım ben bi hata yapsam kıyametler kopuyo masaları deviriyo her kavgada boşanmayı dile getiriyor, insanların içinde rezillik çıkardı kaç kere. O bişey yaptığında ben fazla tepki gösterdiğimde yine suçlu ben oluyorum. Bende sinirli dominant bi insanım ama onun kadar değil sinirlenince canavara dönüşüyor Geçen yıl çalıştığım işten dolayı psikolojim bozuldu işi bıraktım fiziksel ve ruhsal çöküntüdeydim dayanamadım çok zamansız bıraktın çalışmayan biriyle evlencek olsam evlenirdim dedi bi günde seninde bi ihtiyacın varmı diye sormadı parasız kaldım aç kaldım bi kavgada benim paramla yemek yiyosun dedi.6-7 aydır basit mevzulardan sık sık kavga ediyoruz kıvılcım büyüyor alev topuna dönüşüyor ben gururlu bi insanım o istiyo kavgadan sonra küsmeyeyim oldu yüzünü bile göresim gelmiyor güvenim falan kalmadı psikologa gittik ağır depresyondasın dedi bana duydu oda tavsiyeler verdi ben uymaya çalışıyorum o tam tersi. Karısı yerine koymuyor iyice saygsızlaştı sen kimsin seni şuraya gömerim gibi laflar ediyor bana doğru düzgün yardım etmiyor yaptığım fedakarlıkları görmüyor ben her hizmetini göreyim o otursun oyun oynasın. Bende düzgün biyerde çalışıyorum ayrıca şuan 3 aydır. Ailem başka şehirde henüz anlatmadım annem tansiyon hastası üzmek istemiyorum babam duysa gelip direk kestirip atar geri dönüşü olmaz tekrar psikoloğa gidelim diyo bide sen tavsiyelere uyumuyosun ki psikolog napsın evliliği bitirmek çok kolay ama ne için mücadele etceğimi bilmiyorum etmek gelmiyor içimden bana yaptıklarını yediremiyorum saygısızlığa asla tahammülüm yok sevgisi mevgisi hikaye boşanırsam bütün hayatım alt üst olcak işim var kursum var birsürü bağlantım var ailem başka şehirde çünkü gidersem. kalırsam bu adamı çekcek gücüm yok zaten evliliğin bana göre olmadığını anladım bi kaç ay önce napcağımı bilmiyorum ha içkisi kumarı borcu gece çıkması hovardalığı yok iyiyken iyi bi insan. Çok iyi biyerden iş haberi bekliyorum oda ocakta belli olacak onuda kaybetmek istemiyorum olma ihtimali yüksek ailemin yanına gidersem bütün kariyer hayatım suyun dibini boylayacak tek başıma eve çıkmama müsade etmez ailem sonra pişmanlık duyarmıyım tekrar yardım alıp denesemiydik dermiyim bilmiyorum güvenim gittiği için çocukta yapmadım güvenemiyorum babasını teyzesini ortağını genç yaşta kaybetmiş o yüzden onu alttan alcalmışım onun psikolojiside iyi değilmiş bitek o ölüm görmedi hayatta

Son düzenleme:
Bu adama fedakarlık da yapılmaz, evliliği sürdürmek için gayret de edilmez, çocuk da verilmez.

Bazı laflar, hareketlerden daha ağırdır, milletin içinde masa devirmesini filan geçtim hadi öfke sorunu var, tedavisini olur desek, bir insan "Benim param" türküsü ile lokmalarınızı sayıp bir de utanmadan bunu dillendirebiliyorsa, buna evlilik-aile demek imkansız. Bu psikolojik bir durum değil, karakter ile ilintili bir terbiyesizlik.

Valla cekilecek gibi degil cocuk filan olmadan yol yakinken daha kolay ayrilmak boyle bi insanla omur gecmez kendinizi yeterince asagilatip hor gormesine izin vermissiniz artik benden bu kadar demenin zamani gelmis

Ailen neden yalnız yaşamanı istemiyor ? Koskoca kadınsın , dinleyecek misin onları ? İki ay küserler sonra dayanamaz barisirlar ,evlatsin sen ,kedi yavrusu değil .. kariyerine odaklan ,ömrünün sonuna kadar sana bakmayacaklar yada istediğin hayatı veremeyecekler. .net ol ,ben burda yaşamaya devam edeceğim ,de .. sırf yaşadığın yeri terketmemek için o adama mecbur olma ..

Bu ne yaa babasi bilmem nesi oldu diye nedir bu tavirlar,psikolojisi sarsilmissa gitsin bir zahmet terapistte!kusura bakmada bu adam cekilecek bir adam degil ne kadar sabrediceksin?diyelimki ayrilmaya karar verdin sen kendi evinde yasamaya devam etsen o cikip gitse illa ailenin yanina niye donesin?kocaman kadinsin ailen ne diyebilir ki,isin var maddi olarak kimseye bagimli degilsin daha ne olsun?

sen kocaman kadınsın nasıl ailen başka eve çıkmana müsade etmez??
sebep???
boşan ve o şehirde bir hayat kur kendine kariyerin için.
kendine güvensiz olduğundan ailen seni güçsüz sanıyır eşin de eziyor olduğu bu.

Ay psikoloğa hep hastanın hasta ettikleri gider derler. Kocanızın gitmesi lazım doktora. Sorunun kaynağı o. Kocanız iyileşmedikçe sizde iyileşemezsiniz. Hadsiz. Onun parasını yiyormuşsunuz. Yahu evlilik ne demek? Hiç mi değerlerden, vefadan, merhametten, sahiplik duygusundan haberi yok? Senin benim mi varmış evlilikte? Allah sabır versin size

çok zamansız bıraktın çalışmayan biriyle evlencek olsam evlenirdim

benim paramla yemek yiyosun

sen kimsin seni şuraya gömerim

tekrar psikoloğa gidelim

Şu sözlerin ardına psikolog önerisi biraz ilginç.....Ne istediğini bilmeyen bir adam?

Bir saatinizi bile harcamayın bu adam için.Kim küserse ,üzülürse üzülsün.Bırakın kendi pisliğinde boğulsun.

öncelikle, boşanmak isteseniz, anlaşmalı olur mu?
size sorun çıkarır mı?
sorun çıkarmayacaksa, hemen ayrı eve çıkıp açın davanızı boşanın.
"maaşınız ne kadar, yaşadığınız yer neresi tek maaşla geçinir misiniz?" bilmiyorum ama,
"benim paramla yemek yiyorsun" diyen bir adamla yaşamaktansa, kuru ekmek yer, soğuk bir evde oturursunuz.
bunca yaşadığınızı ailenizden gizleyebildiniz.
eğer sorun çıkarmadan boşanacaksa, onu da gizler, kendinize yeni bir hayat kurabilirsiniz..

Kendi ayaklarının üzerinde durabilecek maddi gücün varsa bu adamı çekme. İşinin olduğu şehirde bir ev tutarsın ailenden izin mi alcaksın bunun için yetişkin bir kadınsın.

Tek başıma şuan geçinemem maddi gücüm yok büyük şehirde yaşıyorum diğer işi alırsam geçinebilirim oda kesin değil garantide değil ev arkadaşıylada yaşamak çok zor 2 ay lazım bana dünkü kavgadan sonra eşimin kuzeni ablam gibidir bizde kal dedi bugün de arkadaşımda kalcam ama nereye kadar dün kuzenini eve bıraktı ben balkondaydım yukarı gelmedi defoldu eve gitti

ne şam ın şekeri ne arabın yüzü..
ailenin olduğu yerde iş yok mu?
yoksada zaten ocakta işin olursa gelir bir düzen kurarsın.

psıkologa gıdılecekse kcan olacak okuz tek basına gtsın o duzelırse sende duzelırsın, cocuk yapma bence bekle. bsansan aılen senın bulındugun sehıre tasınmaz mı ? O guzel ısı kacırmamıs olursun yada kendıne ayrı ev tut aılen yazın memlekette kısın senınle kalsa olmaz mı hıc bı sekılde kabul etmezler mı?

Merhabalar 1,5 yıllık evliyim. Eşimle severek evlendik. Dominant egosu yüksek ukalanın teki, evlendikten sonra anladım ben bi hata yapsam kıyametler kopuyo masaları deviriyo her kavgada boşanmayı dile getiriyor, insanların içinde rezillik çıkardı kaç kere. O bişey yaptığında ben fazla tepki gösterdiğimde yine suçlu ben oluyorum. Bende sinirli dominant bi insanım ama onun kadar değil sinirlenince canavara dönüşüyor Geçen yıl çalıştığım işten dolayı psikolojim bozuldu işi bıraktım fiziksel ve ruhsal çöküntüdeydim dayanamadım çok zamansız bıraktın çalışmayan biriyle evlencek olsam evlenirdim dedi bi günde seninde bi ihtiyacın varmı diye sormadı parasız kaldım aç kaldım bi kavgada benim paramla yemek yiyosun dedi.6-7 aydır basit mevzulardan sık sık kavga ediyoruz kıvılcım büyüyor alev topuna dönüşüyor ben gururlu bi insanım o istiyo kavgadan sonra küsmeyeyim oldu yüzünü bile göresim gelmiyor güvenim falan kalmadı psikologa gittik ağır depresyondasın dedi bana duydu oda tavsiyeler verdi ben uymaya çalışıyorum o tam tersi. Karısı yerine koymuyor iyice saygsızlaştı sen kimsin seni şuraya gömerim gibi laflar ediyor bana doğru düzgün yardım etmiyor yaptığım fedakarlıkları görmüyor ben her hizmetini göreyim o otursun oyun oynasın. Bende düzgün biyerde çalışıyorum ayrıca şuan 3 aydır. Ailem başka şehirde henüz anlatmadım annem tansiyon hastası üzmek istemiyorum babam duysa gelip direk kestirip atar geri dönüşü olmaz tekrar psikoloğa gidelim diyo bide sen tavsiyelere uyumuyosun ki psikolog napsın evliliği bitirmek çok kolay ama ne için mücadele etceğimi bilmiyorum etmek gelmiyor içimden bana yaptıklarını yediremiyorum saygısızlığa asla tahammülüm yok sevgisi mevgisi hikaye boşanırsam bütün hayatım alt üst olcak işim var kursum var birsürü bağlantım var ailem başka şehirde çünkü gidersem. kalırsam bu adamı çekcek gücüm yok zaten evliliğin bana göre olmadığını anladım bi kaç ay önce napcağımı bilmiyorum ha içkisi kumarı borcu gece çıkması hovardalığı yok iyiyken iyi bi insan. Çok iyi biyerden iş haberi bekliyorum oda ocakta belli olacak onuda kaybetmek istemiyorum olma ihtimali yüksek ailemin yanına gidersem bütün kariyer hayatım suyun dibini boylayacak tek başıma eve çıkmama müsade etmez ailem sonra pişmanlık duyarmıyım tekrar yardım alıp denesemiydik dermiyim bilmiyorum güvenim gittiği için çocukta yapmadım güvenemiyorum babasını teyzesini ortağını genç yaşta kaybetmiş o yüzden onu alttan alcalmışım onun psikolojiside iyi değilmiş bitek o ölüm görmedi hayatta
Olmuyorsa olmuyordur asla uzatmaları oynama derim zararın neresinden dönersen kar odur aileler alışır insan oğlu bu dünyada nelere hangi acılara alışmıyor ki gelmiş geçmiş olsun hiiiiç üzülme herşeyde mutlaka bir hayır vardır sevgiler

Back
X