Evliliğim bitsin diye uğraşiyorum...Boşanmak çozüm mu

eşim gezmeyi pek sevmez benim zoruyla yapıyor herşeyi...
düğünlerden hoşlanmaz çünkü astim bronşit hastasi neymiş düğünlerde parfüm kokulardan havasizliktan boğuluyorum diyo..
dans edemedik kaldi.. kavgada ettim bahane arama diye.. bahane aramiyorum diyo.. düğüne gitmemek için hastalığnı kullaniyor. Allah başka der vermesin yani.
4 senedir evliyim ilk başlarda çok güzel giden evlilğim vardi. çocuk doğdu herşey tersten döndü bunun için konu açmadim benimle ayni derde muzrap olan çook insan var. dahada kötülerde var.
bunun için Allaha Çok şükrediyorum eşimin kötü özelliğine degil hep iyi özelliklerine bakiyorum bu şekilde devam

Önceki konularınıza şöyle bir baktım. Öfke kontrolü olmayan ve sizi döven eşiniz sosyal medyada iş yerinden bir kadını incelemiş. Sizi kaba saba buluyor, biraz nazik ol diyor. Çünkü çevresinde çok fazla kadın var ve bir kadının nasıl davranması gerektiğini biliyor, size göre. İş yerindeki bu kadınlardan biri de eski sevgilisi. Sizi boşamakla tehdit ediyor sık sık.
Cevap gayet açık ve siz hala nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini soruyorsunuz. Bu kadar aciz olmayın Allah aşkına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…