- 5 Haziran 2018
- 827
- 1.055
- 28
bu kadar problemi çıkaran bir insanı dügüne götürse bir dert götürmese bin dert.Ben eski konularınıza da baktım ve hatırladım sizi siz şu bayramda kaynanasının evinde otururken 3 konu birden açan yok kaynım beni yemeğe masaya çağırmadı yok şeker tutmadı, eşinize de eltimin v yakasına baktı çocuğu alırken birkaç kere baktı diye takıntı yapan insansınız.
Oturup bayram günü eşinizin bakışlarını takip edip eltinizi gözetlemekle yaftalamıştınız!! güvenmiyorum demiştiniz hatta ama eltinize sulanacak kadar bile ileri gideceğini düşünmüştünüz daha önce de eski sevgilisinden kıskanmalar falan ciddi derecede güven sorununuz var 1.5 sene önceki konuya gelene kadar!
ama ortada ne sosyal medyada aldatma var ne biriyle görüşme var.. neye dayanarak bu kadar güvensizsiniz eşinize ya da özgüveniniz mi eksik? bu kadar eşinize hayatı zindan edeceğinize boşanın o zaman!
Ben eski konularınıza da baktım ve hatırladım sizi siz şu bayramda kaynanasının evinde otururken 3 konu birden açan yok kaynım beni yemeğe masaya çağırmadı yok şeker tutmadı, eşinize de eltimin v yakasına baktı çocuğu alırken birkaç kere baktı diye takıntı yapan insansınız.
Oturup bayram günü eşinizin bakışlarını takip edip eltinizi gözetlemekle yaftalamıştınız!! güvenmiyorum demiştiniz hatta ama eltinize sulanacak kadar bile ileri gideceğini düşünmüştünüz daha önce de eski sevgilisinden kıskanmalar falan ciddi derecede güven sorununuz var 1.5 sene önceki konuya gelene kadar!
ama ortada ne sosyal medyada aldatma var ne biriyle görüşme var.. neye dayanarak bu kadar güvensizsiniz eşinize ya da özgüveniniz mi eksik? bu kadar eşinize hayatı zindan edeceğinize boşanın o zaman!
ben nasıl kaliyorumBüyük konuşmak gibi olacak ama benimle düğüne,gezmeye vs. gitmek istemeyen adamla evli kalmam ben.
Boşanın demem,aradan ne kadar zaman geçmiş,elbet üzerine iyi günleriniz de olmuştur,inşallah unutursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?