Evliliğim bitsin diye uğraşiyorum...Boşanmak çozüm mu

Bir insanı emin olmadığın bir şeyden dolayı yıllarca suçlamak hele ki bu kişi ömür boyu yaşamak için güven beslemek zorunda olduğun birine yapmak...
Yazık günah.
Merhametli ol biraz. Aldatildiysan da kavga çıkararak bu durumdan emin olamazsin

Birkaç üye de yazmış. Ben de aynı şeyi düşünüyorum.
1. Eşiniz eşiyle arasının kötü olduğunu soyleyerek iş yerinden flortlestigi biri olabilir. Bu çok yüksek ihtimal çünkü iş yerine de gitmenizi istemiyormuş.

2. Sizden utanıyor olabilir. Kilo , boy, tarz vs.

Bir bit yenigi olduğu kesin bence.
Fakat boşanmak gibi bir seçeneğiniz yoksa bu işi daha fazla kurcalamayın.

Ben eski konularınıza da baktım ve hatırladım sizi siz şu bayramda kaynanasının evinde otururken 3 konu birden açan yok kaynım beni yemeğe masaya çağırmadı yok şeker tutmadı, eşinize de eltimin v yakasına baktı çocuğu alırken birkaç kere baktı diye takıntı yapan insansınız.

Oturup bayram günü eşinizin bakışlarını takip edip eltinizi gözetlemekle yaftalamıştınız!! güvenmiyorum demiştiniz hatta ama eltinize sulanacak kadar bile ileri gideceğini düşünmüştünüz daha önce de eski sevgilisinden kıskanmalar falan ciddi derecede güven sorununuz var 1.5 sene önceki konuya gelene kadar!

ama ortada ne sosyal medyada aldatma var ne biriyle görüşme var.. neye dayanarak bu kadar güvensizsiniz eşinize ya da özgüveniniz mi eksik? bu kadar eşinize hayatı zindan edeceğinize boşanın o zaman!

bu kadar problemi çıkaran bir insanı dügüne götürse bir dert götürmese bin dert.
kusura bakmayın eşiniz size açıklama yapmamakta çok haklı.

Adam çelişkili davranıyor. Yani insanın aklına şu geliyor: saklayacak bir şeyi olmasaydı güzelce derdi sebebi şu şu diye. Siz de haliyle tatmin edici bir cevap beklediniz, alamayınca da içinizi kemirdi bu durum.

Aklıma bir ihtimal, konuşmıyım da huzurumuz bozulmasın, kavga falan etmeyelim diye mi düşündüğü geldi aslında. Küçük bir ihtimal de olsa, bu da var. Aman Ali Rıza bey ağzımızın tadı bozulmasın, misali. Ama resmen sizi şüpheden delirtiyor. Zamanla da saplantı haline gelmiş. Hiç sağlıklı değil. Korkarım ileride daha şiddetli bir şekilde patlak verir.

Eşiniz bir hata yapıp gitmiş düğüne de 5 dk içinde gelmezsen sevgilisiyle gitti derim ne demek hayretler içinde okudum. Hamilelikten dicem 1.5 sene geçmiş hala aynı yerdesiniz.

Bosanma sansım yok diyorsunuz o zaman konuyu acmayın.birbirinize saygıyı kaybetmeyin

Boşanma şansın yoksa kurcalama 1.5 sene olmuş. Bayramda açtığınız konuları da hatırlıyorum ve yine diyorum boşanma şansınız yoksa kurcalamayın.

Yani şimdi.. Sankı orada görmenizi, duymanızı hissetmenizi istemedigı bır sey vardı.
Bence siz konuyu daha fazla uzatmayın derım..
Demek ki olaylar sızın anlamak ıstedıgınız gıbı gercekleşmesın dıye anlatmal istememiştir.

Yav benim de eşimle aramda böyle bir şey olmuştu ben takınmamıştım sü an benim de içime kurt düşürdünüz neden bana gel diye ısrar edip sonra gelme diye ısrar etti diye dusunuyorum

Bencd gitmenizi hic istememis bu yuzden 1800 kere sormus haftalarca
Gitmicem dediginiz an da icini rahatlatmak icin sen gitmezsen bende gitmem demis ama sonra da ayip olur gitmem lazim demis
Yani erkekler bazen boyle seyler yaparlar direk gelme diyemecegi icin
Belki icmistir, belki arkadaslari sizden daha farklidir
Mesela benim esimin arkadaslarinin hanimlari carsafli, hepsi haremlik selamlik oturuyor ilk bulusmalar da beni goturmek istemedi ama anlasabildigimizi gorunce devam ettik oyle bisey olabilir dugunde sizi aldatacagini dusunmuyorum :)
Ayrica 1 koca yil gercekten bunu sorun mu ettiniz

Sanirim esi ufakta olsa yalan da olsa ikna edici bisey soylese konu coktaan kapanacakti. Hamileyken sizi yaninda goturmek istememis olabilir diye dusundum. Is arkadaslari hamile oldugunuzu biliyordur degil mi? Cock dogunca geldiler mi gorduler mi ne bilryim esiniz sosyal medyadan fito falan paylasiyor mu cocugunuzla. Benim aklima burdan biseyler geldi..
Ama yine de cozum basit ya unutacaksiniz ya da ayrilin. Bu kadar mutsuz oluyorsaniz baska care yok.

Evet ilginc ve bi kadinin merak edicegi cinsten .
Ama.nebiliyim 1 sene boyunca uzatip sinir bozulacak kadar degil gibi.
Yani bunun disinda baska hicmi tartismadiniz bu sure boyunca bunla yatip kalktin anlayamadim .

Valla konu sahibi eğer bunlar doğruysa, böyle biriyle düğüne değil bakkala bile gitmek istemem ben..
Lütfen önce özeleştiri yapın.

Aklıma evlenen kızdan hoşlanıyor olabileceği geldi sadece

Büyük konuşmak gibi olacak ama benimle düğüne,gezmeye vs. gitmek istemeyen adamla evli kalmam ben.
Boşanın demem,aradan ne kadar zaman geçmiş,elbet üzerine iyi günleriniz de olmuştur,inşallah unutursunuz.
ben nasıl kaliyorum

Cok garip bi konu.Dun yasanmis olsa adam tam parcalamalik derim gel gelme diye oynamis ama zaman asimi diye bi sey var bir yil gecmis o evlenenlerin belki cocugu olmustur sen de ki ofke de tuhaf geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…