Evliliğim bitsin diye uğraşiyorum...Boşanmak çozüm mu

e ne olduğunu kimse bilemez eşinizden başka. biz de medyum değiliz. boşanacaksanız boşanın, boşanmayacakcanız konuyu kapatın. 1,5 sene uzatılacak bi mesele değil.

Esime diyorum ki elbet bir nedeni var.
Hayatta sebepsiz ne var ki soyle kurtul ondan sonra asla acmiycam bu konuyu diyorum.
Bağiriyor cagiriyor kendini deliliğe vuruyor söyluyecek birseyim yok diyor konuyu kapatiyor.

Esime diyorum ki elbet bir nedeni var.
Hayatta sebepsiz ne var ki soyle kurtul ondan sonra asla acmiycam bu konuyu diyorum.
Bağiriyor cagiriyor kendini deliliğe vuruyor söyluyecek birseyim yok diyor konuyu kapatiyor.

e gelmenizi istememiş yani budur işte sebebi. ne olacak düğüne sevgilisini mi getirecekti de?

Yaşanan bu olayla ilgili yorum yapmayacağım çünkü geçmiş gitmiş. Eşinizi ve sizi tanımadan, evlilik dinamiklerinizi bilmeden yapacağımız her yorum sadece tahmin boyutunda kalır.
Size tavsiyem şu olabilir. Eşinizi bu olaydan bağımsız düşündüğünüzde seviyor musunuz? Evliliğiniz sizin açınızdan olumlu ve tatminkar mı?
Cevabınız evetse geçmişi unutmaya unutamıyorsanız da gündeme getirmemeye çalışın.
Üçüncü şahısların düğünü yüzünden kendi aile birliğinizi yıkmaya değer mi?
Etraflıca düşünün.
Biz kadınların genelde yaptığı yanlış bu.
Bir türlü unutamıyoruz.
Her kavgada eski defterleri açıyoruz.
Olay olduğunda sağlam tepki gösterip bazı şeyleri bitirmediyseniz artık konuyu ısıtıp ısıtıp ortaya getirmenizin size ne faydası var?

:)
Bana kalsa cokdan bosanmistim ama doguluyuz ve gelinlikle girdin kefenle cikarsin mantigi hakim.
İsim gucum olsa diplomam oksa dinlemem de ahh ahhhh
O zaman gerçekten unutmaya çalışacaksınız arkadaşım.
Kendinize de bebeğinize de eşinize yazık etmeyin hayatı.

benim aklıma şu da geldi... kimi erkekler iş yerinde ev hayatı ile ilgili atıp tutarlar. sizi hiç iş yerine de sokmadığına göre. temas kurmanızı istemiyor. abuk sabuk ataerkil hikayeler anlatan bir tip olabilir, siz ordayken kimliği ifşa olur diye düşünüyor olabilir.
inşallah ihtimal dahilinde değildir ama ordaki kızlarla samimiyeti farklı olabilir. biri size birşey fitneler diye korkuyor olabilir. ama yüzleşmeden öğrenemezsiniz. o bölgede bir iş uydurun kendinize gelmişken sürpiz yapmak istedim deyin. biraz rahatı kaçsın anlarsınız gerçeği

siz oraya geldiğinizde kızamaz size. sonuçta eşisiniz yani. kızıyorsa kesin var bir bit yeniği

Tam olarak bu eksik ne olabilir beni arkadaslariyla ayni ortama sokmak istemiyor ama neden.
Oysa ne cok severdim artik hic bir sey hissetmiyorum
Daha once sordum tekrar soruyorum? Esin seni begeniyor mu? Dile getirir mi hic mesela? Senden utaniyo olabilir mi baskalarinin yaninda?

Ben nedense okurken gelinin esinizin eski sevgilisi olabilir mi diye düşündüm neden öyle düşündüm bilmiyorum
Fakat geçmiş geçmişte kalır siz bu olayı daha fazla düşünüp kendinizi üzmeyin.

Daha once sordum tekrar soruyorum? Esin seni begeniyor mu? Dile getirir mi hic mesela? Senden utaniyo olabilir mi baskalarinin yaninda?

Begenir.
I konuda bi rahatsizlik yok bnde o konuda guvenirim kndime eşimin oyle bir dusuncesi olma ihtimali yok

Ben nedense okurken gelinin esinizin eski sevgilisi olabilir mi diye düşündüm neden öyle düşündüm bilmiyorum
Fakat geçmiş geçmişte kalır siz bu olayı daha fazla düşünüp kendinizi üzmeyin.

Bende düsundum.
Hala da dusunuyorum ;(

bence ofiste flörtleştiği biri olabilir. böyle ortama da seninle giderse o minik flörtleri bitecekti.

Madem kafanızda bu kadar soru işareti var eşinizin iş yerine gidin. Baskın yapar gibi değil de geçiyordum bi uğrayım dedim gibi.
Bakalım tepkisi nasıl olucak?

Zaten canimi sikan o yüzde yuz bit yeniği var.
Ama onun disinda daha once şahit oldugum yada acaba diyebileceğim bir durum da olmadi bilmiorum bilmiorum kafam cok karisik bende travma yaratti atlatamiyorum

Merhabalar. Ben 10 aylık evliyim. Bir ailenin yuvasının yikilmasini kimse istemez. Öncelikle sakin olun. Şahit olmadığıniz birşey için esinizi suclamayin. Biraz baskın bir karakteriniz var. Büyük ihtimalle esinizde öyle. Kafada bitirmiş gibisin. Boyle yapma çocuğun var. Güzellikle sakince konuşmak en iyisi. Evlilik terapistler var. Onlardan yardim isteyebilirsiniz.

Senin ne isin var ne demek yahu

Boyle bir cumle kuran kocaya asil benim seninle ne isim var der kapiya koyarim ben

Fazla abartmışsınız bence. Bu o kadar büyütülecek bir konu değil.Sonuçta bu adam etrafından evli olduğunu saklamıyordur herhalde. Siz gidince mi evli olduğu açığa çıkacak. Siz de madem gitmek istiyordunuz kalkıp hazırlansaydınız. Aileni ararım sevgilisiyle gitti ifadesi de olmayan birşey olduğu için bildiğiniz için iftira oluyor. Eşiniz aynısını söylese ne hissederdiniz? Biz bayanlar olarak daha hevesliyiz eşimizle gitmeye, erkekler öyle değil. Benim eşim de bazen sıkılırsın falan der, ama ben sıkılsam da giderim

Esinize yazik. Ben onun yerinde olsam konunun ne oldugundan bagimsiz olarak 1,5 senedir ayni seyi sunduren,surekli imada bulunan ve laf sokan bir kadindan acilen bosanirdim.

ben konunuzu hatırlıyorum, hala çözemediniz belli ki bu konuyu, bunun dışında eşinizin hiç tuhaf davranışı ne biliyim sizi şüphelendirecek bi hali tavrı var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…