e ne olduğunu kimse bilemez eşinizden başka. biz de medyum değiliz. boşanacaksanız boşanın, boşanmayacakcanız konuyu kapatın. 1,5 sene uzatılacak bi mesele değil.
peki hiç işyerine gitmediniz mi? belki gitseniz içiniz rahat eder. yem atın bakalım ziyarete gelicem diye. tepkiden anlarsınız.Tam olarak bu eksik ne olabilir beni arkadaslariyla ayni ortama sokmak istemiyor ama neden.
Oysa ne cok severdim artik hic bir sey hissetmiyorum
Esime diyorum ki elbet bir nedeni var.
Hayatta sebepsiz ne var ki soyle kurtul ondan sonra asla acmiycam bu konuyu diyorum.
Bağiriyor cagiriyor kendini deliliğe vuruyor söyluyecek birseyim yok diyor konuyu kapatiyor.
peki hiç işyerine gitmediniz mi? belki gitseniz içiniz rahat eder. yem atın bakalım ziyarete gelicem diye. tepkiden anlarsınız.
aaaa o zaman haklı olabilirsiniz. ani baskın şart oldu..O da yri bir konu sanki isyerine de gitmemi istemiyor
Gecenlerde onun is yerinde halledecgimiz bir sey vardi oraya goturmedi baska yere goturdu
O zaman gerçekten unutmaya çalışacaksınız arkadaşım.:)
Bana kalsa cokdan bosanmistim ama doguluyuz ve gelinlikle girdin kefenle cikarsin mantigi hakim.
İsim gucum olsa diplomam oksa dinlemem de ahh ahhhh
Daha once sordum tekrar soruyorum? Esin seni begeniyor mu? Dile getirir mi hic mesela? Senden utaniyo olabilir mi baskalarinin yaninda?Tam olarak bu eksik ne olabilir beni arkadaslariyla ayni ortama sokmak istemiyor ama neden.
Oysa ne cok severdim artik hic bir sey hissetmiyorum
Daha once sordum tekrar soruyorum? Esin seni begeniyor mu? Dile getirir mi hic mesela? Senden utaniyo olabilir mi baskalarinin yaninda?
Ben nedense okurken gelinin esinizin eski sevgilisi olabilir mi diye düşündüm neden öyle düşündüm bilmiyorum
Fakat geçmiş geçmişte kalır siz bu olayı daha fazla düşünüp kendinizi üzmeyin.
Zaten canimi sikan o yüzde yuz bit yeniği var.
Ama onun disinda daha once şahit oldugum yada acaba diyebileceğim bir durum da olmadi bilmiorum bilmiorum kafam cok karisik bende travma yaratti atlatamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?