- 25 Şubat 2022
- 76
- 7
- 8
- 29
- Konu Sahibi Sonbahar000
Altın yargıtay kararı ile kadının değil. Karar takılen takıların , takı olanları kadının para ve çeyrek gram vesair takı olarak kullanılamayacak olanlar için erkek. Ortada bir zorlama yok. Tehdit unsuru yok. Kadın isteğiyle vermiş mahkeme de bu sebeble altınları alma şansı düşük. Keza zaten ortak ihtiyaç taşınır bir mala kullanmış. Taşınır malıda satmış. Üzerinden de zaman geçmiş. Alabilmesi biraz zor.
Ben sizi yargılamadım farkındaysanız bir daha okuyun. Bence şuan fazlasıyla hassassınız. Yargıladığım kişi çevreniz. Çünkü bunu genelde biz kendimize değil, çevre telkinleri nedeniyle kendimizi ikna ederiz. Evlilik oturur. Derlerki bize boşanılmaz, düzelir, dövmüyor ona şükret , çocuğnu olsun düzelir inanırız. Ama sizin için söylüyorum kendinizi yıpratmak sadece size zarar verir. O sebeble evlilik için sıkıntı denilen şey, ölüm ekonomik zorluklar, alışkanlıklar veya dışardan gelen sıkıntılara karşı kenetlenmektir. Ama bunun harici konulan kişinin kendi problemlerinden kaynaklı konular tek taraflı ödünlerle devam eder. Yıpranan sadece siz olursunuz malesef. 6284 sayılı kanun ile imkanınız var, aile baskısı vesair ile kendinizi üzmeyin. Ama sıkıntılı olduğunu düşündüğünüz şu ortamda eksiyi artıyı tartmak mantiken karar vermek daha iyi olur.
Altın yargıtay kararı ile kadının değil. Karar takılen takıların , takı olanları kadının para ve çeyrek gram vesair takı olarak kullanılamayacak olanlar için erkek. Ortada bir zorlama yok. Tehdit unsuru yok. Kadın isteğiyle vermiş mahkeme de bu sebeble altınları alma şansı düşük. Keza zaten ortak ihtiyaç taşınır bir mala kullanmış. Taşınır malıda satmış. Üzerinden de zaman geçmiş. Alabilmesi biraz zor.
Ben sizi yargılamadım farkındaysanız bir daha okuyun. Bence şuan fazlasıyla hassassınız. Yargıladığım kişi çevreniz. Çünkü bunu genelde biz kendimize değil, çevre telkinleri nedeniyle kendimizi ikna ederiz. Evlilik oturur. Derlerki bize boşanılmaz, düzelir, dövmüyor ona şükret , çocuğnu olsun düzelir inanırız. Ama sizin için söylüyorum kendinizi yıpratmak sadece size zarar verir. O sebeble evlilik için sıkıntı denilen şey, ölüm ekonomik zorluklar, alışkanlıklar veya dışardan gelen sıkıntılara karşı kenetlenmektir. Ama bunun harici konulan kişinin kendi problemlerinden kaynaklı konular tek taraflı ödünlerle devam eder. Yıpranan sadece siz olursunuz malesef. 6284 sayılı kanun ile imkanınız var, aile baskısı vesair ile kendinizi üzmeyin. Ama sıkıntılı olduğunu düşündüğünüz şu ortamda eksiyi artıyı tartmak mantiken karar vermek daha iyi olurevlim
Aynende öyle bu evlilik beni artık çok korkutuyor taniyamiyorum eşimieşiniz sizden mal kaçırmış resmen... bu durumda eşinizin aklında boşanma olduğunu düşündüm, bankaya yatırsa boşandığınızda yarısı sizin olacaktı tanıdık kuyumcu tanıdığının kasasına bu sebeple koymuş,resmen kaçırmış üstelik sizin altınlarınızı da yalan dolanla almış . çok üzgünüm ama korkunç bir kocanız var.