canım bekle bıraz daha zamana bırak belkı kendınde gordugu hataları duzeltmeye calısacaktır allahtan hakkına hayırlısını ıste
canım çok uzun zamandır bekliyorum aslında herşey daha kötüye gidiyor,ailesi yüzünden evliiğimizi harcadı,beni düşman gibi görüyor, ailesi ile iyi geçinmemi daha doğrusu hakaretlerine,saldırılarına göz yummamı şart koşuyor,hamilelğimde yaşadığım şiddet yüzünden bebeğim sakat doğdu bu herşeyi daha da kötüleştirdi,"boşanalım yeniden evlenirsin sağlıklı çocukların olur" dediğimde o da olacak diyor,evlendiğimiz günden beri ailesi yakamızda ve eşim bana hiç sahip çıkmadı,konuşmak,mesafe koymak,tavır almak,boyun eğmek, hepsini denedim ama artık bebeğimi düşünmek zorundayım,ruh ve akıl sağlığımdan endişe ediyorum
inanamıyorum
hamileyken esin sana sidddet uyguladı
ve de bebegın sakat mı dogdu??
sen neden beklemek istiosun ki anlamıyorum
bence daha hamileliginde dayak yediginde koymalıydın kapının önüne..
Şu anda eşimle hala aynı çatı altında yaşıyoruz ama evliliğimiz çeşitli sebeplerden çok önce bitti,ben resmen boşanmak istiyorum ancak eşim bebeğimiz çok küçük olduğu için biraz daha beklememiz gerektiğini söylüyor,birbirimizi daha fazla kırmadan bir an önce yolları ayırıp kendi düzenimizi kurmak mı yoksa sürdürmeye çalışıp beklemek mi daha doğru bilmiyorum, siz olsanız ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?