Evliliğim bitti,boşanmalı mıyım?beklemeli miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ah canim ya.gercekten zor seyler yasamissin.esini seviyomusun?oda onemli.esinle ailesi yokken araniz nasil?biraz daha dusun bence cunku bebek bakmak kolay degil.bosanmakta oyle.eger surekli bir dayak olayi varsa bisey diyemem tabi.

yine biz kadinlar birseyler icin ödün veriyoruz ama erkekler takmiyorlar bile hicbir düzelme olmuyor birde es eger anneye düskünse is dahada zorlasiyor

Bol bol dua et canim, baska ne diyebilirim bilemiyorum.

kocanin ailesinden uzaklasabilseniz onlara uzak bir yere tasinsaniz isler düzelir gibime geliyor sonucta o da kendini baski altinda hissediyor.

Ama kocan bu kafayla giderse ailesinden uzaklasamazsiniz da.

Kocanin sorunlari farkedip cözmek icin caba sarfetmesi gerek tek tarafli cok zor.

kocan da hic elini tasin altina koyacak gibi görünmüyor.

Ama onlardan uzaklasabilirseniz uzaklara tasinabilirseniz bence evliliginiz icin bir ümit olabilir.

merhaba pirayecim
mesajını martta göndermişsin merak edip son sayfaya baktım acaba durum ne diye aradan aylar geçmiş çünkü ve sen hala duruyorsun değişen birşey yok demişsin. eşim eğer kendi ailesini senden ve bebeğinden daha değerli gördüğünü söylediyse gerekirse onları seçeceğini söylediyse iş bitmiştir. sana değer vermeyenin yanında asla durma emeğinin sevgini heba etme. çocuğunun sakatlık derecesi ne bilmiyorum ama Allah şifa versin eğer ona bakabilecek gücün varsa uzatma bu işi derim psikolojin bile bozulur . sevmek yetmiyor bazen senin ruh sağlığın daha önemli..
ayrıca hani çocuğumuz için annesi babası aynı çatı altında olsun deriz ya hiç katılmıyorum eğer o çatı altında sürekli geçimsizlik varsa çocuk daha çok bunalabilir. kendimden örnek ben kendi anne babamın bir an önce boşanmalarını istiyordum ve de bunu onlara söylemiştim nitekim şimdi herşey kopuk babam iş için başka yerde zaten..

aslinda ilk yazinizi okudugumda evliliginizi kurtarmak icin cabalayin hemen bitirmeyin yazacaktim ama daha sonraki yazdiklarinizi okuyunca bence en kisa zamanda bu evliligi bitirmelisiniz diyorum.tabii bu benim dusuncem.ustelik isinizde varmis egitimciymissiniz.bence ayrilin.Allah yyardimciniz olsun:Saruboceq: insallah bundan sonra mutlu olursunuz

çok üzüldüm yaşadıklarınıza bende boşanıyorum anlıyorum size benim derdim sizden az ama benimkide çok eşim boşanmak istemiyo maddi yardımda yapmıyo babam bakıyo bize yani diyeceğim baba bi yere kadar annenin yerini kim tutar bende düşünüyorum intiharı ama kızıma kim bakar benim yerimi kim tutar biz bu yanlşı yaparsak ömür boyu yavrularımız çeker cezasını bencedayanmak lazım boşanmazsanız oda bir felaketedönüşür

bence beklemelisin..eşin belliki boşanmak istemiyor..

bosanmak isteyenlerin,bosanmak uzere olanlarin ya da bosanan arkadaslarin evlerinin icini kimse bilemz tabiki.ayril desen olmaz ayrilma desen olmaz en dogrusunu siz bilirsiniz ama yasanilan psikolojik ve fiziksel siddet nedeniyle sorunlu dogan masum bi melek var ortada ve baba gerekirse esini ve kendi cani kani olan cocugunu deil de ailesini secebilecegini soyluyor.sonuc olarak arkadasim dayansan,duzelmesi icin beklesen bile esin sen ve cocugunuz icin yine duyarsiz olucak.konu uzun zaman once acilmis umarim hersey hayirlisiyla sonuclanmistir.Allah yardimciniz olsun

boşanmak istemez tabii ki çünkü bebeği belki göremeyecek bile çok küçük olduğu için...
mahkeme de 7 yaşın akadar şartsız koşulsuz sana verecek çocuğu...

Bir yıldan fazla olmuş, o kadar çok şey değişti ki

Son mesajımdan sonra çocuğum ve kendim için psikolojik destek almaya başladım,boşanma kesinleşmişti benim açımdan, ayrıntıları konuşur olmuştuk

Kızımın ameliyatından 2 ay önce sürpriz bir haber aldık,annesi yeniden boşanıyordu

Sebep mal anlaşmazlığıydı,adam ortak mülklerinden birini satıp damadına iş kurmak istemiş,ben ölünce diğer evi kızımla paylaşırsınız demiş,yani sokağa düşmemek için boşanmak zorunda kaldı

O herkesten herşeyden değerli olan,uğrunda kendi öz evladını üveye çevirdiği,torununu gelininin karnında öldürttüğü eşiyle kızı onu sokağa atmasın diye boşandı bir anda

O dakikadan sonra herşey değişti eşimin gözünde,benden defalarca özür diledi,pırlanta koyelerim,yüzüklerim oldu bi anda

Kızımın ameliyatından sonra tayin isteyip annemlerin ve kayınvalidemin de olduğu memleketimiz izmire geldik

Krediyle küçük bir ev aldık hatta

Şimdi ailemin yakınında,nispeten huzurlu bir hayatım var

Kayınvalidemin sesi kesildi,eskisi gibi değil çünkü eşim çok mesafeli davranıyor

Arada bir geliyor evimize,arada biz gidiyoruz hala ama...

Aması var işte...

Hiçbir yara kapanmıyor aslında,kızım hala gözümün önünde dünyadan habersiz bir melek,güle oynaya büyüyor
Biz de dışardan orta karar bir aileyiz,kavgasız gürültüsüz
Ama kafamda hala eskiler dönüyor
Ben boşanmalıydım zamanında
Kızıma hamileyken kaçıp kurtulmalıydım
Eşimin şimdi annesine kızgın olduğu için bizi ezdirmediğini biliyorum,ama beni sevseydi o zaman da korur kollardı,yapmadı...
En küçük sürtüşmede yeniden dönüyorum o günlere
Hala iyi değilim yani
Ama boşanmadım,o çok zor zamanlarımda beni dinleyen,yorum yapan arkadaşlarıma tekrar teşekkürler

Canım, çok ama çok zor şeyler yaşamışsın ve eşine kızgın olman çok normal. Pek çok şey yoluna girmiş ama sen seni sevdiği için değil annesine kızdığı için değiştiğini düşünüyorsun. Annesinin gerçek yüzünü gördü, kızgınlığı da bu yüzden, böyle bir anne yüzünden sana yapığı eziyetler yüzünden kızgın. Bebeğin nasıl oldu şimdi, sen nasılsın? Önemli olan sensin canım.

Yeni okudum yazdıklarınızı,çok zor şeyler yaşamışsınız...çok üzüldüm, ama son msjı ızı okuyunca birazda olsa su serpildiğiyüreğime,en azından o yoğun stres altından çıkmışsınız...yüve rabbim meleğinizide sizide korusun..

Bebeginiz nasil sakat yani dr mu dedi bu sebebten sakat dogdu diye cok cok uzuldum bir evlat anne icin ne demektir o kadar iyi biliyorumki Allah sifa versin bebisinize

inanamıyorum hamıleyken uyguladıgı sıddetten bebegının bırısı olmus dıgerıde sakat dogmus yazık degılmı o yavruya yemın ederım gozyaslarıma boguldum cok kotu oldum bebegını sakat bırakmıs senin esin insan olmaz en acilinden boşanmalısın bu adamdan nefret ettım ALLAH Belasını versın okadar çok sınırlendım kı anlatamam...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…