Pirayecim boyle bir aile emin ol bosanirsan, yavrun engelli oldugu icin istemeyeceklerdir.bence blof ve bosanmaman icin ortaya konulmus bir laf cocugu almak, kacirmak, gostermemek. emin ol seni istemeyen cocugunu da istemiyor.
Bu arada sen ezik değilsin hiçbir kadın ezik değildir sadece bebeğinin babasız kalmasını istememişsin Kızınla eşin tabiki görüşür ama eşinin ailesinden bebeğini uzak tutmayı sağlamalısın varmıdır acaba bunun hukuksal bir yönü filan sorup soruştursan Davayı açtığında bunuda eklesen ne bileyim kızın için çok üzülüyorum...Unutma Tanrı seni tüm kadınları özel yarattı bir kadın istediği herşeyi yapabilir yeter ki bilinçli ve cesareli olsun..Bir psikolog tan da yardım al daha sonra Herşey Gönlünce Olsun...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım yaşadıklarına inan çok üzüldüm yalnız değilksin bunu bil arkanda birsürü kadın var eğer insanlarda birazcık insanlık kalmışsa sana yardım etmeliyiz hem cinsşmize hem o bebeğe burda bi iinsan intiharı düşünüyo 2 hayat yok oluyo arkadailar bayanlar zsize sesleniyorum gelin bir araya gelip bu hayatın kurtulması için maddi manevi destek olalım lütfen bizde anneyiz bizimde ewlattlarımız var lütfen destek olalım lütfen canım kardeşim çok iyi anlıyorum seni ve bebğin sakat doğmuş eşini anlayamıyorum sewmesede çeker gider ama bu olanlara neden göz yummuş ah o ailesi yaptıkları yanlarına karmı kalacak ki neden bu kötülük herkes ettiğini çekeceğinden şüphesi olmasın canım bunu unutma bende hamileyim eşim asker ailesiyle kalıyorum ve çok zor günler yaşadım ama aebeğime bişey olmasın diye ağlamıyorum bile üzmmeemeye çalışıyorum kendimi sende bebeğin için lütfen mutlu olmaya çalış özel msn adresin varsa canım bana mesaj at maddi manevi destekçinim unutma senin için çok dua edicem ve bebeğin için allaha emenet ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?