sizin yerinizde olsam bebeğimin ikiz eşini düşüdüğümde darp raporunu alıp polise giderdim.
ben bir anne değilim ama bir annenin; evladının o halde olmasına sebep olan insanla hala nasıl aynı çatı altında durduğuna aklım almıyor.
hiç mi büyüğünüz yok sizin. anneniz, babanız, teyzeniz, amcanız..
bunlar başınıza gelirken nerdeydi herkes?
diyorsunuz ya beni bulurlar diye.
tedbir kararı çıkarın, mahkemeye verin yanınıza yaklaştırmayın.
hala çocuğum için dursa mıyım diyorsunuz ya;
karnınızdayken düşürtemedi şimdi baksın çaresine diye mi????
yok ben yazdıkça hırslanıyorum.
çok özür dilerim ama siz de suçlusun bunlardan dolayı.
siz ki bir öğretmensiniz, eğitimli bir kadınsınız; nasıl izin verirsiniz bunlara, nasıl kendinizi bu kadar ezdirirsiniz??
neyse; diyecek çooookk şey var ama haddim değil işte..
canım çok uzun zamandır bekliyorum aslında herşey daha kötüye gidiyor,ailesi yüzünden evliiğimizi harcadı,beni düşman gibi görüyor, ailesi ile iyi geçinmemi daha doğrusu hakaretlerine,saldırılarına göz yummamı şart koşuyor,hamilelğimde yaşadığım şiddet yüzünden bebeğim sakat doğdu bu herşeyi daha da kötüleştirdi,"boşanalım yeniden evlenirsin sağlıklı çocukların olur" dediğimde o da olacak diyor,evlendiğimiz günden beri ailesi yakamızda ve eşim bana hiç sahip çıkmadı,konuşmak,mesafe koymak,tavır almak,boyun eğmek, hepsini denedim ama artık bebeğimi düşünmek zorundayım,ruh ve akıl sağlığımdan endişe ediyorum
canım çok uzun zamandır bekliyorum aslında herşey daha kötüye gidiyor,ailesi yüzünden evliiğimizi harcadı,beni düşman gibi görüyor, ailesi ile iyi geçinmemi daha doğrusu hakaretlerine,saldırılarına göz yummamı şart koşuyor,hamilelğimde yaşadığım şiddet yüzünden bebeğim sakat doğdu bu herşeyi daha da kötüleştirdi,"boşanalım yeniden evlenirsin sağlıklı çocukların olur" dediğimde o da olacak diyor,evlendiğimiz günden beri ailesi yakamızda ve eşim bana hiç sahip çıkmadı,konuşmak,mesafe koymak,tavır almak,boyun eğmek, hepsini denedim ama artık bebeğimi düşünmek zorundayım,ruh ve akıl sağlığımdan endişe ediyorum
bişey daha ekliyeyim kayınvalidem benden çok farklı sebeplerle-aşk için- eşimin babasını terketmiş ve yeniden evlenmiş,eşimi babası almadığı için yanında alıkoymuş,maddi bağımsızlığı olan güçlü bir kadın,ama şimdiki eşi ve evliliği için oğlundan vazgeçmiş,onun ezilmesine göz yummuş ve sonuç babasız olduğu için ezik büyümüş yetişkin olsa da kendi eşi ve çocuğuna sahip çıkamayan bir öksüz olan eşim....35 yaşından sonra değişir mi bilmem ama hala bekliyor dayanıyor olmamın tek nedeni babasız büyümenin sonuçlarını bizzat görmüş biri olarak kızımı da aynı akibete atmak istememem,elbette artık kemiğe dayandı herşey, boşanma kurtuluş benim için ama ya sonrası? boşanırsam ben kurtulucam kızım babasız büyüycek,boşanmazsam ben deliricem kızım da deli bir anneyle büyüycek,ne yapayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?