Evliliğim... bosanma asamasindayim

Eğer seviyorsan yılların sana helak olmuş gibi gelmez:) bana görece seninki sağlıklı bir yorum değil ama ben sana diyor muyum hiç:) lütfen saygı çerçevesinde komuşalım
niye ve nasıl sevilir böyle bir işkenceci ki? Kıymetli insanlarsınız hepiniz de bu adamlar haketmek için bir şey yapmadan niye çekiyorsunuz ki onları? Çekip vursa yarın (yaşlanana kadar geçecek o sürede) ardından da kızınızı vursa anan gibi olacaksın anan seni de zehirledi diye ki bunlar yaşanmış şeyler yine de son nefesinde diyebilir misiniz seviyorum ben diye. Değerinizin farkına varın canım benim. O sizi sizin onu sevdiğiniz gibi sevse zaten böyle yapmazdı. Kendinizi ona adayıp en güzel yıllarınızı beklentiyle hep kırılan umutla niye?

Kesinlike kaç kurtul canım bu ne böle hasta bu adam takıntılı yada görüşceksen tedavi olsun mutlaka ben dıyım değişmez de bu hastalık cunku bu atlatması zor allah kolaylık versin

Iyi bu adam seni eve kilitlemedi bacım resmen hasta takıntılı bencede hiç şans verme bu neya bide seninde hatan oldu diyomus küçücük çocuktan kiskanma enişte gelince eve gelme resmen paranoyak dönme kendine eziyet etme bu adamla ömür geçmez zorlama

canım böylelerini boşamazsan köpek olur yarın adın kadın cınayetlerine karısır. boşarken bile cok dıkkat etmelısınn kişi kendınden bılır ısııı kendı ele aleme ö gözle bakıyor kı senıde ıtham edıyor.

böyle adamla değil evli kalmak 3 5 kuzen akraba bulup dövdürüp sevap işleyebılırsın....kendıne gel...gencecık ınsansın........

Dedemde böyleydi tabi bizimki 80 yasinda ve alzeimer başlamıştı kardeşimin sünnetine bir gece vardı bizdelerdi babamda işten çıkmıştı o gece duydu bunu anneanneme senin yüzünden sen erkeklerle kiristirmasan damadı işten cikarmazlardi dedi aynı odada yattık resmen kadını biz uyuyo zannedip boğmaya kalktı tabi ben çığlık çığlığa ortalık ayağa kalktı elinden zor aldık kadını o sünnet nasıl oldu bilmiyoruz o gün anahtarları ceketinin astarini söküp içine dikmiş kendi yirtmis annemlerede annen ceketimi yirtti eve adam aliyo kac kişi girip cikiyo diyomus yazık ki anneannem bu adama 70 yil katlandı çok dayak yedi bide görseniz yerinden zor kalkan kadın o işi nasıl yapsın o yaşta dersiniz gittik aldık geldik gene gitti kalmadı bizde doktora götürdük ilaçları beni zehirliyosunuz diye icmedi yaşadık biliyoruz o gece kendi evlerinde olsalar belkide öldürmüştü kadini

Oha o ne beresmen manyak

cnm benim yazdıklarını okurken bi an benim yaşadıklarım geldi aklıma aynı şeyleri bende yaşadım onunda benimde 2 cı evlilliğimzdi hayatımı mahvetti benim iftira onda hakaret onda telefonum çalsa hoparlorü açıcam o dinlicek ne konuşuyorsam markete gitsek adam sana baktı diydu düğüne gittik adam selam vermiş ona vay efendim tabi bakıştınız selam verdi kardeşimin 6 yaşındaki oğlunu bile sevemezdim en kötüsüde ne biliyormusun ablamın oğlu vardı onunla bile aranızda bişey var dedi bana biz şu an boşanıyoruz ilk mahkemem oldu numramı değiştirdim barodan avukat tutmuştum erkekti avukat numarmı bulmuş ya bana mesaj atıyor sen mahkemede neden o avukata güldün ben avukatı bıraktım dedim başka avukat verdiler dedim tabi diyor avukata vermedin diyemi bıraktı seni offffff anlatsam daha neler neler yaşadığımı eniştelerimle bile dedi neymiş efendim baldız baldan tatlı numaralarını silmişti rehberimden konuşmayacaksın onlarla balkona çamaşır bile onunla sardım yanımda dururdu daha neler neler yaşadım allahım çok yıprandım ben çöktüm

Zaten sizofrenin hakaret olup olmadigi yapilan testlerde anlasilir ben hakaret iftira atmiyorum kendisi gercekten sizofreni hastası kendi agziyla tedaviyi kabul etmedigini soyledi dersin..
Bizde savunma dilekcesine oyle yazdik bu bir hakaret degildir aklinda olmamis biseyi kurma verilen cevaplara inanmama sosyal hayati kisitlama ailesine bile gittikten sonra sorguya cekme normal bi insan davranisi degildir diye

Allah yardimcimiz olsun canim yeri geldi bana neymis annemlerdeyken teyzemdeyken kapi calinca acmicakmisim ya erkek gelirseymis boyle bisey olabilir mi ya ayni seyleri yasamisiz yeri geldi banada hoparloru ac dinlicem dedigi zamanlar oldu hatta ben evdeyken o isteyken bir kere duymadik diye dinlicem dedi

Adam paranoyada zirve yapmış, klinik vaka tam!
Yani senin yazdıklarına hiçbir insan evladı katlanamaz. Ben çocuk oldum, ergen oldum, annem babam bile bu denli kontrol kurmadı üzerimde.
Bana kalırsa dönme, dönersen seni eve kitler bu adam valla. Bir kitap okumuştum, oradaki adam da aşk koymuştu bunun adını, kadını evden dışarı çıkarmıyordu. Kadın da durumun içindeyken olayın çarpıklığını göremiyor, el mahkum kabulleniyordu. Hep bahaneler buluyordu kendince, tamam biraz kontrolcü ama beni seviyor, güzel hediyeler alıyor diye kendini kandırıyordu. Bunu sen yapma işte, bunun hiçbir bahanesi yok. Eksiklik, yanlışlık sende değil, kendini eksik hisseden o. Kendi eksik olduğu için, seni kısıtlayarak aynı seviyeye getiriyor kendince.

Evet ben normalde cok sakin ve sessiz bi insandim bana yaptiklri dedigi sozler beni oyle bi duruma getirdi ki artik be olsa bagirmaya basladim tabi esimde herkese bana bagiriyo demeye basladi kimse inanamadi sessiz o bagirmaz falan dediler artik ben benlikten cikmaya basladim

Arkana bakmadan kaç. Böyle hayat mı geçer. Eşin kafadan rahatsız onun psikolog hatta psikiyatri ye gitmesi lazım. Sakın dönme. Hayatını yaşa

maddeleri okudukça kendi yaşadıklarım geldi aklıma
ben de ayrıyım 1 senedir,mahkemem devam ediyo
sakın diyim geri dönme kurtulmuşsun ne güzel,ben iyice içime kapanmıştım onun baskıları yüzünden etraftaki herkes sapıktı ona göre, adım atarken bile 3 kere düşünüyodum!!!
şimdi o kadar rahat ve özgürüm ki, markete bile ona sormadan giremiyodum kıyametler kopuyodu adım namussuz olup çıkıyodu.
özgürlük kadar güzel birşey yok bu hayatta
allah bir an önce kurtulmayı nasip etsin canım
Ayrılma cesareti gösterdiğin için seni çok çok tebrik ediyorum

aynen cnm birgün beni bi arkadaşım aramış ama bende kayıtlı değildi nosu ikiminze dakilası yoktu gitti hemen aldı kontor ara dedi kendi telinden hoporleri ç dedi açtım arayan arkadaşşımış ama kim ararsa arasın oda dinlicek aynaya baksam niye bakıyosun kaşımı bıyığımı alsam alma saklardı cımbızı aynayı mutfağa giderdim direk karşısında cam var haliyle göz bu yani öyle dikkat ederdimki cama hiç bakmazdım ne var kim var orda direk oraya bakıyosn neler yaşadım ün gece bana bi mesajlar atmış ama nasıl o kadar iğrençki o... f... neler neler kimle yatarsan yat artık ve ben hala onun soyadını taşıyorum nasıl öyle düşünür inanki yazarken hala ağlıyorum canım yanıyor facesinin duvarına yazmış benimle ilgili şeyler bunlar hep dün oldu yazmışkı ablasının oğluyla kemerden aşagi konuşan şerefsiz yazmı adımıda yazmış dur diyor bu daj-ha başlangıç resminide koyucam buraya herkes okudu gördü tabi akrabalarım aradı beni gördünmü senin deli neler yazmış senin için rezil edicem seni diyor burdan gideceksin evlerimiz birbirimize o kadar yakınki en kötüsüde bu işte iğrendim ondan benden ne istiyor hala ama hasta işte boşver diyolar normal değil o normal olsa öyle şeyler yazarmı

Siz buna kıskançlık demişsiniz ama bu kesinlikle hastalık. Kesinlikle. Eşinizin tedavi olması gerekiyor. Eğer tedavi olmayı kabul ederse bir şans daha verin. Kabul etmezse de emin ol düzelmez hayatı zindan etmeye devam eder sana

ağlıycam bagırarak yaşadıklarının bi çoğunu yasadım
beni aldatıon mu dısında
ama ole arastırır ki hep bi dumen arar ben de (aldatma arama degıil mi bu ama kesinlikle aldatma dusunmez sorsan oledir)
aynı soruları bin kere sormalar ben artık duvarlara kafa atıyrm
psikolojimi bitiridim

Peki siz evlimisiniz hala

Cok zor oldu evliligin en basindan beri boyleydi ama cesaret edemedim mantigim olmaz diyodu ama hep dedim sabir gosterirsem belki hersey halledilir ama benimde bi bam telim var ve yeter dedim simdi 2 aydir ayniyim ayni senin gibiyim mesela markete gittgimde lokantada erkekle konustugumda afalliyorum telle cok ilgileniyorum bu siteye giriyorum sosyal hesaplarima giriyorum birden diyorum aman gorcek yanlis anlicak sonradan artik yok diyip rahatliyorum ozlemisim teli elimde tutmayi istedigim oyunlari oynamayi istedigim tvyi izlemeyi bazi insanlara komik gelcek ama yasamayan bilemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…