Evliliğim... bosanma asamasindayim

Değişmez eşiniz bu saatten sonra. Bir kaç gün her şey güzel gider. Sonra yine eskiye döner maalesef. Hatta daha kötü olur. Şu anda yaşadıklarınızı başınıza kakar durur. Allah hakkınızda hayırlısını versin.

eşiniz resmen hasta.ya yardım alsın bir daha deneyin ya da boşanabilyorsanız boşann.yinede iyi düşünün.

Sen evli değilmissin ki bu anlatııkların esir hayatı yaşadığını gösterdi bana.
Kötü tabir gibi görünücek ama resmen köle hayatı bu kadar müdahale etmiş sindirmiş seni.
Bu adamdan hayır gelmez

tedavi olmasini iste ve asla asla tedavi olmadan sans falan verme. cunku ciddi psikolojik problemli gibi gorunuyo esin.
Canim benim esimde ayni babamin evine geldifimde duzelicem soz psikatriye gidicem dedi 1 kere gitti ikinciye bahanelwe yok ilaclar yan etki yapti bilmem ne aman sonuc gidicem der ama ordada bahaneler baslar

Canim benim esimde ayni babamin evine geldifimde duzelicem soz psikatriye gidicem dedi 1 kere gitti ikinciye bahanelwe yok ilaclar yan etki yapti bilmem ne aman sonuc gidicem der ama ordada bahaneler baslar
Dogru zaten isinden dolayi gidemicegini soyledi ben teklifimi yaptim daha sonra davayi actim is isten gecince evlilik terapistine gidelim dedi ama bize evlilik terapisti degil psikiyattri lazim oldugunu dusunuyorum zaten terapiste gitsem eminim ordada soyledigim kelimelere cumlelere takilicak

Eşin hiç normal değil. Kıskançlıkta değil bu hastalık derecesinde. Sakın barışmayı falan düşünme böyle bi adamla hayat geçmez. Anladığım kadarıyla çocuk falan da yok. Arkana bile bakmadan uzaklaş. Sakın pişmanım laflarına da kanma eve döndüğün günün ertesi günü yine aynı adam olacak.

Acaba kendisi yolda yada tvde hiçbir kadına bakmıyor muymuş

insan yedisinde neyse yetmişinde de odur. acı ama gerçek. bu adam böyleyse, hep böyle devam edecektir. kısa bir süre düzelmiş olarak gösterecek kendini,ama yine herhangi bir olayda patlak verecek ve eski bastırmış olduğu benliğini dışa çıkartacak..
siz evliliğiniz boyunca yaşadığınız artı eksi olumlu olumsuz herşeyi düşünün. hangisi ağırlık kazanıyorsa bu artı eksilerden, ona göre net bir karar verin.
herşeyin hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…