Evliliğim... bosanma asamasindayim

Ispatli hakaret ve iftira var iste. Avukatiniza soyleyin davaya eklesin, yeni dava acsin.

yanlış yonlendirmeyin ya
adam hasta duzelcği felan yok
sonu kotu Allah korusun

kesinlikle yaşamayan bilmez canım. psikolojik baskı derinden çökertiyo insanı.. o kadar empoze etmişler ki bize düşüncelerini, normalleştirmişiz biz de ayak uydurmaya çalışmışız tuhaf bi şekilde. biz biz olmaktan çıkmışız. zamanla anlıyo insan.
her geçen gün daha iyi olacaksın,gerçekten kurtulduğuna şükretmelisin. asla arkana bakma kararından vazgeçme acabaların olmasın. düzelir miydi diye düşünme bile. biz hastalıklı insanlarla beraberdik ve onlara birlikte yaşamaya devam etseydik hasta olmaya mahkumduk. çünkü onlar kabul etmiyolar yaptıklarının yanlış olduğunu,sadece onların düşüncesi doğru,onlardan başka kimse bilmez.
ben ayrıldıktan sonra ablasına söyledim valla,senin kardeşin hasta. ben iyiliği için söylüyorum tedavi ettirin onu dedim ama kabullenmez kimse o ayrı.. biz canımızı kurtaralım da varsın gerisini kendileri düşünsün.

Fırındakilerin sana bakışını, marketteki çocuğun önünden geçişini mi kastediyor acaba herşeyi unutmaya razıyım derken.
ole ole bu kafalar
bnm ki de kardeşimin kınasında erkek girmicekti
son anda damat girdi son bi oyun ıcın
o sırada elbisemin ustunde ceket yokmus bunu es gecmiş
ki kıyametler koptu bunu aldatma saydı
delirirsin bi dinlesen delirir

Peki siz evlimisiniz hala
suan ayrıyız
ama bnm durum bıraz daha farklı bi donem absorte oldum pasiff ağla ağla ağla
başka bişi yapmıodum
sonra ben cok acaip yıprandım cok kınlendim
bildigin deliden bi tık geriyim
bana en ufak ole imada bulunuo ya
vuruodum kırıodum
araba kullanıo mesela hiç abartmıom umrumda değil bana ole bişi dedi mi
sac baş yumruk dalıyrm
en son burnunu kırdım
ben delirdim yani
suan eski yaptıklarını bana yapamaz
ama sonraları da ben en ufak kıskanclığını kaldıramaz hale geldim saldırıyrm
ayrıyız ama bosanmadık henuz ama yurumuo işte
bana yaptıgı haksızlıklar cıkmıo ıcımden

Peki siz evlimisiniz hala
geri bastıu yani ama ben delirdikten sonra
daha sonra bu kadar psikopatlık yapamadı artcılar sadece
ama korkudan yani bence içinin değiştiğini sanmıom
defalarca ben sana cok haksızlık yaptım dio
ama hala telefonumu ters koymam (ekran yukarda değil onu kıllandırabilio)
yani içinden gelen mantıksız bişi var

sonunda delirtmiş seni ya
biz de biraz daha kalsak öle olurduk eminim

yani diyeceğim o ki
onun yanında artık rahat edemiosun her hareketini bişeye yordugu için
bi ortama girmek istemiosun
birine takar die
die die
uzaklasıosun soğuosun
giden senin zamanından omrunden gözündeki ısıktan gidio

sonunda delirtmiş seni ya
biz de biraz daha kalsak öle olurduk eminim
aynen aynen ole olacaksınız sağlıklı insanın buna dayanma sansı yok
şimdi dusununce basşımdan gecenleri
ne salak saçma seyler yasadım diorum
ole delirion işte
normal insan ısımı sokakta adam dovmek ole bişi soluo ki gözüm donuo

Cok dogru yeri geldi ailemin yanina bile gidemedim simdi gitsem onlarada takar diye cok korktum herkesten kendimi cektim simdi biraz zorlancaz ama insallah zamanla düzelcez eski ben olmayi cok istiyorum

Cok dogru yeri geldi ailemin yanina bile gidemedim simdi gitsem onlarada takar diye cok korktum herkesten kendimi cektim simdi biraz zorlancaz ama insallah zamanla düzelcez eski ben olmayi cok istiyorum
canım kendin için birşeyler yap bundan sonra
alışverişe çık,arkadaşlarınla gez,güzel zaman geçir açılırsın çok iyi gelcek emin ol

birini çok seviosan onu benliğinden uzaklaştırmıycaksın
eski beni cok ozleyınce işte hersey bitio
kendi olmayı ozletmiycen insana
kendinle esin arasında secim yaptırtmıycan
o zaman kaybedion asıl karsındakini

Benim esimde kıskanç tı ilk zamanlar, neredeyse anlattigin kadar vardı suan beş sene oldu çok düzelmiş sayılmaz ama bi parça daha iyi senin kadar değil yinede tabiki, diyecek bişey yok bencede hastalıklı bir durum ayrilman en iyisi sanırım Allah yardimcin olsun çok zor. Bide bişey sormak istedim eşini severek mi evlendin ?

Evet severek evlendim

İsabetli karar bosanmak farz bu ne yahu

Ohaa hepimiz az çok kıskanç insanlarız hepimizin eşi nişanlısı kıskanıyor ama seninki kıskançlığı aşmış ayrı bir boyuta geçmiş canım bütün ömür böyle nasıl geçer?

Bak hakaret olsun ya da laf olsun diye söylemiyorum, gerçekten ama gerçekten eşinin psikolojik sorunları var tedavi olması lazım psikiyatriye gitmesi lazım. Hatta belki bir süre hastanede yatirirlar.

Hani sizofrenler olur ya herkesin kendini öldürmek istediğini falan düşünürler bu da öyle bi şey sanırım. Belki de şizofrenik bir rahatsızlığı vardır. Bu kadar senaryo yazıp bunlara kendini inandirdigina göre.

Boşanıp bosanmamak sana kalmış ama geri dönsen bile mutlaka doktora gitmesini sağla. Hatta bunu şart koş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…