Evliliğim bozuldu, yuvam dağıldı

Bi yanlış anlama yüzünden güzelim evliliğinizi bozmayın bence...Ailesinin ekmeğinede yağ sürüyosunuz..
Manzarayı düşünsenize zaten dedikoduları duymuş siz üzerinizde gömleksiz adam sinir krizi geçirmiştir heralde.
Kendimi düşünüyorumda öyle bi anda ne tepki veririm bilemiyorum..
Gurur yapıyo heralde oda..
O sizin için ailesini karşısına almış kendisini doğuran büyüten insanlara sırt çevirmiş.
Bence sizde bir kez olsun gururu bırakına konuşun onunla..
Yine terslerse o zaman bişey diyemem..
Ama o gitmiyosa bir kez olsun siz gidin..

Film gibi bu arada olanlar. İnanasım gelmedi bi an ama doğruysa ya diye yazmak istedim..

gerçekten film gibi hepside sizi bulmuş.
bence eğer sevgi saygı varsa gururu bir kenara bırakıp bütün samimiyetinizle arayın ve buluşup konuşun.herşeyi anlatıp hatalı olduğunuz yerlerin altını çizip ben bunları düzeltmek istiyorum diyip ondan şans isteyin sizi seviyorsa hem size şans verir hem evliliğinize...

bir haftadır ne aradı ne sordu. bazı arkadaşlarımdan haberini alıyorum. hiç birşey yokmuş gibi hayatına devam ediyormuş. yakında beni mahkemeyede verir diye düşünüyorum. ama kocamı seviyorum. şimdi size göre gerçekten ben mi aramalıyım onu yani?
arayımda ne deyim? onun araması gerekmez mi hem?

Yasananlar gercekten cok üzücü.

Fakat siz kendinizi esinizin yerine koyun. Siz öyle bir durumda esinizi o vaziyette görseniz ne düsünürsünüz?

Sahsen k.bakmayin ben esimi o vaziyette görsem bende ortaligi dagitip gercekten öyle olmus zannederdim.

Güven diyorsunuz ya hani, nekadar güvenirseniz güvenin. Isterseniz esinize kefil olun. Yinede insanoglunun ne yapicagini bilemiyor insan ve süpheye düsüyor.

100% güveniyorum esime diyenlere de inanmiyorum, herzaman herkesin icinde süphe vardir.

Bence siz gurur yapmayin arayin sonucta esiniz ve yanlis anlasilma olmus.

öncelikle yanlis anlamayin ama bir ateist ile herhangi bir dine mensup insanin evliliginin yürümesi bana göre imkansiz, siz yine 3 yildir evlisiniz..

asil konu, esiniz size istedigi kadar güvensin hadi dedikodulara aldiris etmesin, olur olurda insan o dedikodu cikan insanla o durumda yakalamasi ve bunun yanlis anlasilma olduguna inanmasini beklemek olurmu. yani esiniz gercek olanlari bilse bile, gözleriyle gördügü halde gerceklere inanmayacaktir.
ki sizde esiniz hakkinda dedikodu cikmis veya cikmamis, o sekilde yakalamis olsaydiniz gercekler size anlatilsa bile güvenseniz bile inanmazdiniz.
Tanriya/Allah'a inanmayan bir insan, baska bir insana niye inansin onuda bilmiyorum

bilmiyorum suan ne diyecegim bilemiyorum zaten evliliginiz bana göre temelde yanlisti.
temeli saglam olmayan bir evlilikle öfften püfften sebeplerle catirdamasi kadar dogal birsey olamaz.

Evlilik dini inançlar üzerine değil, iki kişinin arasındaki maneviyat üzerine kurulur !!! Bir kere bunu bir bilelim..

Konu sahibi; üst üste gelen olaylar sonucu + eşinizin ailesinin, eşinize yakınlaşttığı ve muhtemelen (söylediğinize göre) sizden uzaklaştırma çabalarının çok yakın olduğu bu tarihlerde bu kadar talihsiz olayı üst üste yaşamanız eşinizde ister istemez soru işaretleri oluşturmuştur..

Ayrılabilirsiniz isterseniz, buradaki sorun bu değil.. Fakat olanları eşinize izah etmelisiniz.. Çünkü olası bir ayrılık durumunda eşiniz, bu olaylar konusunda kendini haklı görecek, ve ayrılık sebebi olarak etrafındakilere bunu anlatacaktır..

Eğer bu şekilde anılmak istemiyorsanız, barışmak istemiyorsanız bile eşinizle konuşmanız gereken şeyler var..

(konunun inandırıcılığı tartışılır evet.. yine de tersi çıkma ihtimaline karşın ortada bir yardım çağrısı var..)

Son düzenleme:
Farklı sebeblerden dolayı ayrılmayı kafasına koymuş olan eşinizin ; saçma bir kılıfı olmuş müdür bey iftirası.

Aslında olması gereken , bir zamanlar yapabileceğini düşündüğü evliliğin artık sizinle yürümediğini kendi dili ile açıklayıp , ayrılma kararı alabilmesiydi.

Yapmamış; kolay ve ucuz olan yolu seçmiş.

insan ne kadar canı yansa da müdürünün yanında gömleğini çıkarır mı:26:

ben de arkadaşa oturmaya gitmiştim.kapının yanında oturuyordum.arkadaş çay getirirken diğer bir arkadaş elini çarptı ve o çay tepeden aşağı üstüme boşaldı.arkadaşlarım kadın olduğu halde üstümü çıkartmak aklıma gelmedi.:50:

böyle bir durumu siz eşinizle yaşasanız emin olun siz de ortalığı karıştırırdınız:34:

yaşadığım gerçekleri elimden geldiğince eksiksiz anlatmaya çalıştım burada. ama kendi açımdan degerlendirerek yazmışta olabilirim bazılarını. hiç birinde bana göre ne abartı nede uydurma var. keşke böyle yaşanmasaydı herşey. bu sitede bena yardımcı olup beni düşünen ve yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim. kendi düşüncenize göre yardımcı olmaya çalışmışsınız sağolun.

yorumlarınıza cevap vermemenin sizlere sayğısızlık olduğunu düşünüyorum. tekrar teşekkür ederim.

Sakuura....= eşimin yerine kendinizi koymuşsunuz. ona olan olaylardan dolayı hak vermişsiniz. adım atılması gerekiyorsa bu adımı benim atmamı söylemişsiniz. teşekkür ederim. en uygun zamanda onu arıcam. umarım herşey gönlümce olur.

asya16....= yol göstermeniz ve yardımcı olmaya çalışmanız için çok teşekkür ederim. sizin dediğiniz gibi aramadan önce nasıl konuşmam gerektiğini neleri konuşmam gerektiğini kafamda iyice toparlayıp enine boyuna konuşcam. artık olursa olur olmazsa...

HasoGulo...= arkadaşım teşekkür ederim. empati yapıyorum zaten. haklısın. bende eşimi o şekilde görsem bende yanlış anlardım belki ama bi söz hakkı tanırdım. inanırım yada inanmam ama bi dinlerdim. gömleğimdeki kanıtı göstermeme bile imkan tanımadı. bi dinleseydi. gömleğe bi baksaydı. hemen saldırmasaydı bolabilirdi. belki bu duruma o gün düşmezdik belki şuana kadar herşey düzelirdi. güven konusuna gelince bugüne kadar güvenini kıracak hiç bişey yapmamıştım. bana güvendiğini biliyodum. buna emindim. son zamanlarda ailesinin yapmış oldukları yüzünden bu durumlara geldik. benim nasıl bir insan olduğumu biliyodu tanıyarak evlendik birbirimizi. ayrıca benim ona nasıl aşık olduğumu en iyi bilen kişide o. tabiki gurur yapmıcam onunla barışmak istiyorum ve bu saçma sapan şeyleri unutmak istiyorum arıcam. umarım olumlu sonuçlanır.

ssercecik....= yorum için sağol. ataist olduğumu bilerek evlendi benimle. inançla ilğili problemlerimiz evlenmeden önce yaşandı. ailesi karşı çıkınca ben evlenmekten vaz geçmiştim aslında ama o ısrar etti. o istedi. evliliğimiz süresince ikimiz adına inanmamam hiç problem olmamıştı. kocam müslüman ama evde namaz kıldığını bile son zamanlar hariç görmemiştim. cuma günleri ayda yılda bi camiye giderdi. ramazanda bile nadiren oruç tutardı. ve benim ibadet etmiyo olmamla hiç ilgilenmedi. bana bu konuda saygılıdır. allaha inanmıyor olmamla eşime inanmayacagım düşüncesini nasıl bir dogrudenklem olarak görüyosunuz bunu anlayamadım açıkçası.

Damsel.....= çok teşekkür ederim. evlilik hakkındaki görüşün içinde ayrıca teşekkür ederim. düşüncelerime tercüman oldun. diger söylediklerinde çok mantıklı. artık benden vaz geçmiş bile olsa doğruları ayrıntısıyla karşısında yüreklice konuşcam. benim hakkımda hala şüphe kalırsa yapacak hiç bir şey yok.

Egem.....= teşekkür ederim yorumun için. beni gömleğimi çıkardığım için suçlu buluyosun. üstüne çay döküldüğünde ne yaptın? yanmaya devam mı ettin? yada çay o kadar sıcak değilmiydi? inan bana canım çok kötü yandı. ve yanımdaki adam benim hakkımda hiç bir kötü düşünceye girmeyecek bi büyüğüm. kızı gibi görür beni. bi de gömleği çıkardığımda altımda zıbın vardı. bilmiyorum düşünmeden yaptım belki ama bence o durumca o anki verdiğim karar doğruydu. böyle sonuçlanacağını bilseydim. yansamda donsamda çıkarmazdım üstümü.

yaşadıklarım hiç kimsenin başına gelmez umarım çünkü ben kaç gündür çok üzülüyorum.

Aslında eşinizi pek haklı bulduğum söylenemez. Ailesiyle değişen tavrı falan olmayacak şeyler..
Ama güzel bi evlilik diyorsunuz. Böyle bitmesi üzücü olur..
Evliliğimiz güzeldi diyen pek insan yok burda..
İnşallah düzelir aranız bi şans verirsiniz birbirinize..

Canınız ne kadar yanar ise yansın o adamın yanında yaptığınız zaten yanlış o adamın orada siz gömleğinizi çıkarırken durması ap ayrı yanlış resmen iftira denilen olgulara yağ sürmüşsünüz.

Siz eşinizi o kadar laftan sonra o şekilde görseydiniz acaba "Can havli işte" dermiydiniz ?

ben babamın yanında dahi olsam çıkarmam gömleğimi,değil ki müdürün yanında çıkarmak ne kadar mantıklı.gömleği çıkarınca yanman geçtimi,asıl yakan içindeki zıbındır zaten.benim üstüme kaynar çay döküldü,içime kağıt havlu koydum.

zaten arada yalan da olsa dedikodu varmış.eşinin o durumda görünce tepki vermesi gayet olağan.sen de olsan aynı tepkiyi verirdin:34:

Evlilikler dini inaçlar üzerine kurulmuyor ama ortak paylaşımlar olmak zorunda..

Farklı aıle yapıları yetiştirme tarzları farklı kültürler..Evliliklerin başlarında sorun olmuyor ama sonrasında oluyor..

Nitekim kk dakı derdım var konularına bakarsanız coğu bunun üzerine..

Eşiniz sizi cok svmiş aşık olmuş gözü hiçbirşei görmemiş evlemiş..

Evlendiktan sonra zaman gecınce aılesininde etkisiyle size karışmaya başlamış..

Ben böyle erkeklere cok kızıyorum..Madem ailen kapalı dindar ..Sende öyle bir kız bul..Yok öyle birini bulamadıgında

Buldugun kişiyi değiştirmeye kalkma.Erkeklerde mantık bu evlenelim sonra ben bunu değiştiririm.

Siz değişmemekte haklı olabılırsınız...Ama bende şu sozlerınıze takıldım.Müdürmden kıskanmamalı yaşı buyuk.

Bu devirde 50 yaşındakı erkekler 30 luk hatta 20 lık kızları alıyor...

Yaş konusu soz konusu dahı olamaz.Eşiniz kıskanması normal sızı o halde gorunce..Bu durumda sız haksınız..

Bır sekilde eşinizle konuşmalı ortak nokta bulmalısınız..Yada ben boyleyım değişmem diyorsanızda yolunuza devam etmelısınız

bence bu haber fake :S ayni böyle bir film var...hadi diyelim gercekse müdür yanda nie soyunuyosunki sen..hemen lavoboya kosamadinmi..bu kadar aksilik inandirici deil acikcasi

burda denenen o kadar senaryo oldu ki ..sanki buda onlardan biri gibi geliyo..
eğer konu gerçekse çay döküldü diye kimse soyunmaz dökülen yeri tenine değmesin diye elinle kaldırıp tuvalete koşarsın
helede erkeğin yanında ne soyunuyosun.. görende demlikle döküldü zanneder...
cidden hiç inandırıcı gelmedi..

keşke iş yerinde dedikodular çıkmaya başladığında işini değiştirseydin. ben evliliğimi tehlikeye atacak herşeyden uzak durmaya çalışırım. bence işini değiştir, o iş yerinde çalışmaya devam ettiğin sürece eşin hep şüphe içerisinde olacaktır. umarım barışırsınız...

Back
X