- 16 Şubat 2009
- 34.883
- 123.237
- 1.123
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #4.041
Yok canım 2 günü var daha işte o yüzden böyle duygu dalgalanması açlık hissediyorumGectimi gunun
Yapayım canım bende hemen gelsinEger gectiyse maydonoz kiraz sapi limon kaynat ic cok ise yariyor ben gecen hafta ucgun ictim iki gun once hastalandim hem vudunda odemin azalmasina bence yardimci oluyor
Çok güzel menun afiyet olsun canimmİyi akşamlar kızlar bugünki menüm kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta,yeşillik,peynir ,çiğ kuruyemiş 1 tane kuru incir ,2 minik kivi akşam dünden kalma kuru fasulye,yeşillik ve yoğurt
Benim ogle kahvaltisi berbatti
Aksam kara bugdayli pirasa yemegi salata yogurt 3lt su 35dk yuruyus
seninde güzel canım menün yürüyüşte süper olmuşBenim ogle kahvaltisi berbatti
Aksam kara bugdayli pirasa yemegi salata yogurt 3lt su 35dk yuruyus
Evet canım, ben de öyle biliyorum.Of kızlar reglim geldi Birşey sorucam bu adetin 3. Günü testi için benim doktora Salı günü gitmem gerekiyor değil mi çünkü hormon testim var
Tamam canım yarın işe gitmeden tartılırım
İyi yapmışsın canım tebriklerEvet canım, ben de öyle biliyorum.
Dün akşam mümkün olduğunca az yedim herşeyden 1 çatal şeklinde. Yarın tartı günü kızlar...
Afiyet olsun canımBugünkü menüm,
Sabah:2 dilim peynir 4 zeytin 1 dilim ekmek
Öğlen: ciha keten tohumu üzüm çekirdeği zerdeçal ve tarçınlı yoğurt
Akşam Izgara tavuk ve piyaz
Bugünki menüm kahvaltım peynir ,yarım haşlanmış yumurta,yeşillik,zeytin ve kuruyemiş akşam ise fırında köfte-patates ve yoğurt
Sağol canım uzun zamandır patates yemiyordum bugün yedim ekmek yemediğim için sanırım patatese sardımAfiyet olsun çok güzel olmuş.
Kesinlikle canım artık kaderimiz olmasınEki Görüntüle 1973557
Bu bizim kaderimiz olmasın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?