- 4 Ocak 2015
- 2.203
- 2.405
- 158
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #4.081
Tamam pazartesi tartildim yani bugünHadi bakalım canım ptesi günleri tartı günümüz
Canım hedefin ayda 2-3 kg olsun biliyorum hemen vermek istiyorsun ama az olsun bizim olsunTamam pazartesi tartildim yani bugün
Maalesef 97hala
İşte benimde aynı sorun herkes zayıfladın diyince ohoopa yemek yiyorum homili gırtlak bıktım artık yeterNeyse sıfır kacamakla devam dün gene gevsedim herkes dedi nasıl zayıfladın bu kadar çok güzel oldun vs gevsedim malesef
Yerken güzel geliyor lezzetli geliyorBöyle olunca sinirden bayilasim geliyor yerken bayilsaydim ya :)))
Süpersin canım afiyet olsunSabah kahvaltısı iki dilim peynir, bir dilim yumurtalı ekmek cay akşama palamut balığı ve közlenmiş kırmızı biber ile patlıcan salatasi yeşil çay kahve yürüyüş planlarım arasinda
Nasıl ya 1 haftada 3,3 kilo mu verdin sırrını bizimle paylaşır mısın ne yedin içtin? Ya hiç bi şey yemezsem ancak o kadar gider benden. Spor yaptın mı?CAnm ben 65 tim şu an 61,7 oldum :)
Sen bakso sandoz u araştırdın mı? Probiyotik bende acayip işe yaradı diyetisyen vermişti bi bak derim.77 kg yaaa( cuma gunu 76,5 ciktiydim iki gun vc sorunu oldu boyle oldu..
Canım dediğini reçetesiz veriyorlar mıSen bakso sandoz u araştırdın mı? Probiyotik bende acayip işe yaradı diyetisyen vermişti bi bak derim.
Yaa niye böyle 1 hafta yeme yeme ancak 1 kg gitsin 2 gün ye hooop 1 kilo geri gelsin protesto ediyorum bu hayatıKilom berbat hafta sonu kahvaltilardaydik hep çocuklar eglensin diye piknik gibi yerlere gittik lavaş fırın pide derken kilom almış yürümüş tum gün dışarda yersem olacağı bu cuma 83.8 idim şuan 85.8
Hoşgeldin canım nasıl geçti hafta sonu tartıldın mıŞimdi gelebildim :)
Biz hiçbir zaman yiyip yiyip kilo almayanlardan olamayacağız hiçbir Zaman bizim kaderimiz buYaa niye böyle 1 hafta yeme yeme ancak 1 kg gitsin 2 gün ye hooop 1 kilo geri gelsin protesto ediyorum bu hayatı
Hoşgeldin canım nasıl geçti hafta sonu tartıldın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?