- 9 Şubat 2016
- 3.570
- 3.126
- 133
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #4.121
Yok canım 2 haftada verdim haftanın 4 günü spora gidiyorum ama ben. Yediklerime de dikkat ediyorum böyle verdim ama daha 4 kilo varNasıl ya 1 haftada 3,3 kilo mu verdin sırrını bizimle paylaşır mısın ne yedin içtin? Ya hiç bi şey yemezsem ancak o kadar gider benden. Spor yaptın mı?
Ama o yediğin kilo değil canım sabah aç karına tartıştığında gerçek kilon odur. Gün içerisinde ne yerden gramına göre ağırlığında artar. Ondan dolayı yediklerinde birgünde kilo almazsın yediğin şeylerin ağırlığı tartıya yansır :) morel bozmak YokYaa niye böyle 1 hafta yeme yeme ancak 1 kg gitsin 2 gün ye hooop 1 kilo geri gelsin protesto ediyorum bu hayatı
Yok ya gün içinde tartılmaktan bahsetmiyorum zaten. 2 gün sonra rutin aç sabah tartılmaktan bahsediyorum. Gerçekten kilo çok kolay alıyorum hemen yağ yapıyor.Ama o yediğin kilo değil canım sabah aç karına tartıştığında gerçek kilon odur. Gün içerisinde ne yerden gramına göre ağırlığında artar. Ondan dolayı yediklerinde birgünde kilo almazsın yediğin şeylerin ağırlığı tartıya yansır :) morel bozmak Yok
canım benim başlangıç kilom 65 tiEki Görüntüle 1973803
@burhan tatlım güzel haberlerini bekliyoruz.
Geriye dönüp baktığımda kasım ayından beri bir arpa boyu yol gitmemiş oldum aldığım kilolarla.
O zaman dikkat edicez hele ki bizim gibi yediği yağa dönüşen kişilersek bu bizim kaderimiz yiyip yiyip kilo almayanları ölene dek kıskanicezzzzzYok ya gün içinde tartılmaktan bahsetmiyorum zaten. 2 gün sonra rutin aç sabah tartılmaktan bahsediyorum. Gerçekten kilo çok kolay alıyorum hemen yağ yapıyor.
Canım geçen hafta başladığımız kiloyu başlangıç kilosu olarak aldım tabloda.canım benim başlangıç kilom 65 ti
Hosbuldum canım evet kimse destek vermedi maalesef bende buraya geldim hem birbirimize destek oluruz hemde kilo veririz diyeHoşgeldin aramızayeni günlüklere bakıyorum gerçekten kimse destek çıkmıyor... Kimse kilo vermek istemiyor herhalde. Ekliyorum seni de listeye pazrtesi günleri kilo bildiriyoruz. Mümkünse günülük yediklerimizi ve sporumuzu yazıyoruz.
Hosbuldum canımHos geldin canim burda birbirimizi motive ederek bu kg lardan kutulacagiz bizi birbirimizi en iyi bizler anlariz ..
Yaa kizlar bu hafta tokezleme haftamiz oldu kendi adima söylüyorum ins bugunden itibaren kacamaklari en az seviyeye indirecegimm
Afiyet olsun canımBugün yediklerim
Sabah 8.30
1haşlanmış yumurta
1dilim ekmek
2dilim peynir
3 zeytin
1bardak tek şekerli çay
13.30 1 nescafe 2si birarada
16.00
5ks pilav
Tavuk
Salata
Spor 3mil leslie
2lt su
İyi yapmışsın canım evet artık verdiğin bu para bu sefer son olsun bende bıktım milletin laf sokmasındansabah:1 muz 10 badem 1 bardak tarçınlı süt
Öğlen: körili mantarlı tavuk sote
Akşam: karnıbahar yoğurt
Menüm bu şekilde. 2 hafta sıfır kaçamak ile devam edicem. Bugün diyetisyene gittim paketim bitti 10 seanslık daha aldım bu zayıflamak için verdiğim son para olacak. Yetti artık.
Sağol canım benimTabrikler canım
Anladım canım yeterki iş olsun canımCuma günü çok yoğun geçti, sürekli banka işleri ile uğraşmam gerekti. giremedim canım.
Yarın sabahdan tartıldın canım gitti mi misafirlerin benimde yarın doktorda randevum var bakalımHerkese merhaba,
Bugün tartı günümüz ancak ben tartılmayı unuttum, çok üzgünüm
Evde yatılı misafşir var. Sabah kalktım , kahvaltı hazırladım, kahvaltı sonrası mutfağı toparladım. Bir yandan da hazırlandım işe gitmrek için ve o telaş içinde tartılmayı unuttum :)
Süpersin canım bende senin gibiyim işte bazen gidemiyorum sporda devamlılık önemli sen bunu yapıyorsan tebriklerKIzlar ben belediyenin spor salonuna gidiyorum aylık 20 tl tam hafta 40 tl hergün gidiyorum çok faydasını gördüm ki zaten ben sporsuz asla zayıflamayan biriyim.. 1,30 saat sürüyor zaten spor seansı sabah gidiyorum işlerimi kalamıyor hem güne daha dinç oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?