- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #4.101
Hoşgeldin aramızaHosbuldum canım
Boy 160
Kilo 97
Hedef 60
Vilma 37 canım nerdesin
Evet probiyotik toz ister yoğurt mayalarken kat ister yoğurt va da içeceğinin içine kat. Aktivyanın falan iideki probiyotiklerin toz hali.Canım dediğini reçetesiz veriyorlar mı
Her gece bunun hayali ile uyuyorum biliyo musun. Sanki 70 kiloya düşünce bütün hayatım değişecek. Sen ne iş yapıyorsun bu arada önceden tanışmıştık muhtemelen ama hatırlamıyorum, hangi şehirdesin, evli misin çocuk var mı?
Olsun yarın sabah yazarsın.Ben unuttum malesef
Hergün tartılan ben, misafir olunca unuttum
Olsun yarın sabah yazarsın.
Biz hiçbir zaman yiyip yiyip kilo almayanlardan olamayacağız hiçbir Zaman bizim kaderimiz bu
Hosbuldum canım
Boy 160
Kilo 97
Hedef 60
Of canım ya ne yaptın artık bugünden itibaren telafi et bende öyle 38 beden oluyordu dün 40 bedene zor girdimhepsi benim suçum
-500 gr kızlarbunada şükür
CAnm ben 65 tim şu an 61,7 oldum :)
Kızlar bende bugün evdeyim güya uyuyacaktım uyuyamadım bende bugün giysi dolabımı toplayayım diyorum sonrada eşim bolca Pazar'dan yeşillik almış onları yıkayıp beze sarıp dolaba Atıcam iyi oluyor tavsiye ederim
Eki Görüntüle 1973557
Bu bizim kaderimiz olmasın....
Ay şok olmuştum ama geçen hafta 63 müş kilon şimdi oldu.CAnm ben 65 tim şu an 61,7 oldum :)
Ben tartılmadım bakalım kaç çıkacak bende öyleyim niye böyleyim bu aralar hiç bilmiyorum çok mutsuz umutsuzum
Ben maalesef düğünlere yetişemedim bugün son düğün ama yazın görümcemin düğünü var orda işte artık rahat etmek istediğimi giymek istiyorum.
Reglim dun bitti canim ben bi gun vc ye cikmayim yarim ve bir kg fark ediyor sadece yarim kg gitmis gözüküyor ama cuma gunu hatta 76 yi gördüm dus aldim ciktim tartildim 76.5 ciktim onu saydim bugunde 76,5 yada 76 bekliyordum vc yuzunden öyle oldumCanım reglin yakın mı birde dün çok mu yürüdün ödemde vardır
Evet canım düşük olur bence hazır alma kendin yapabilirsin mercimek unu
Hos geldin canim burda birbirimizi motive ederek bu kg lardan kutulacagiz bizi birbirimizi en iyi bizler anlariz ..Ben konu acmistim ama orada pek motive olamadım buraya gelsem olurmu ki beni de aranıza alır mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?