Evliliğim için 35 kilo

Hosbuldum canım
Boy 160
Kilo 97
Hedef 60
Hoşgeldin aramıza yeni günlüklere bakıyorum gerçekten kimse destek çıkmıyor... Kimse kilo vermek istemiyor herhalde. Ekliyorum seni de listeye pazrtesi günleri kilo bildiriyoruz. Mümkünse günülük yediklerimizi ve sporumuzu yazıyoruz.

Bende hep bunu hayal ediyorum.
Kilo verince insanın özgüveni artıyor gerçekten.
Bizim şirkette bir arkadaş 45 kilo verdi, kızın yürüyüşü bile değişti. Güveni arttı , çokda hak veriyorum. Muhteşem bir başarıydı onunkisi :)

Ben yönetici asistanıyım diye bilirim, aslınd abu aralar çok fazla işe bakmak zorunda kalıyorum. Patron işten ayrılanın yerine eleman alamıyor. Bütün işleri dağıtıyor geride kalanlara, bakalım sonumuz ne olacak.

İzmir'de yaşıyorum.

Of canım ya ne yaptın artık bugünden itibaren telafi et bende öyle 38 beden oluyordu dün 40 bedene zor girdim hepsi benim suçum

Bu sefer bırakmayacağız. Hedefe ulaşana kadar durmak yok.

1 Ocak 2018 de fıstık gibi olacağız.

Burada başiarı hikayelerimizi ve öncesi/sonrası fotoğraflarımızı paylaşacağız.

Kolay gelsin canım
Giysi dolabı düzeltmek zevkli olur :)

Ben tartılmadım bakalım kaç çıkacak bende öyleyim niye böyleyim bu aralar hiç bilmiyorum çok mutsuz umutsuzum

Yaz yaklaşıyor ve ben hala fark edilir bir kilo veremedim , onun gerginliği var
Kıyafetler içinde sıkışmaktan, rahat edememekten bıktım
Nefes bile rahat alamıyorum
Bir davete gittiğimizde , arkadaşlarla dışarda yemek yediğimizde herkes kadar yesem bile bana bakıp beni ayıplıyorlar gibi geliyor
Herkes zayıf ,ben tombiş tombiş dolanıyorum

Bu nedenlerle bende pek iyi bir modda değilim, senin gibi

Tüm bunalrdan kurtulmak için vereceğiz bu kiloları

Canım reglin yakın mı birde dün çok mu yürüdün ödemde vardır
Reglim dun bitti canim ben bi gun vc ye cikmayim yarim ve bir kg fark ediyor sadece yarim kg gitmis gözüküyor ama cuma gunu hatta 76 yi gördüm dus aldim ciktim tartildim 76.5 ciktim onu saydim bugunde 76,5 yada 76 bekliyordum vc yuzunden öyle oldum kedikedi84 canim bendede bi ilac var toz ama surekli kullanmak istemiyorum duzene kendi halinde girsin istiyorum benim rn az bir gun veya ikigun vc ye cikmiyorum oda hemen kg olarak yansiyor ama benim kadin hastaligim yüzünden bu endometriozis hastalık yuzunden bu dogum yapana kadar böyle surer belki ömür boyu surer katlanacagim..

Ben konu acmistim ama orada pek motive olamadım buraya gelsem olurmu ki beni de aranıza alır mısınız
Hos geldin canim burda birbirimizi motive ederek bu kg lardan kutulacagiz bizi birbirimizi en iyi bizler anlariz ..

Yaa kizlar bu hafta tokezleme haftamiz oldu kendi adima söylüyorum ins bugunden itibaren kacamaklari en az seviyeye indirecegimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…