- 9 Şubat 2016
- 3.570
- 3.126
- 133
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #4.141
Elimden geldiğince aksatmıyorum 2 haftadır düzenli gidiyorum fark gördüm yani inşallah aksatmamSüpersin canım bende senin gibiyim işte bazen gidemiyorum sporda devamlılık önemli sen bunu yapıyorsan tebrikler
İnşallah darısı bizim başımıza canım maşallahElimden geldiğince aksatmıyorum 2 haftadır düzenli gidiyorum fark gördüm yani inşallah aksatmam
Iyi akşamlar canım geçmiş olsunKızlar nerdesiniz iyi akşamlar herkese yarın belki uğrayamam çünkü bütün gün hastanede olucam kendinize iyi bakın
Cok harika bir menun hayatim bize tam orneklisinsabah:1 muz 10 badem 1 bardak tarçınlı süt
Öğlen: körili mantarlı tavuk sote
Akşam: karnıbahar yoğurt
Menüm bu şekilde. 2 hafta sıfır kaçamak ile devam edicem. Bugün diyetisyene gittim paketim bitti 10 seanslık daha aldım bu zayıflamak için verdiğim son para olacak. Yetti artık.
İns guzel sonuclarin cikar bizede haber verBugün ki menüm kHvaltıda :klasik Karatay akşam yine klasik Karatay kahvaltısı yarın doktora gideceğim için böyle geçiştirdim
Kiz bugun o durum bendede var su ic kuzu su elma ne ye su ic kandirKızlar nazar oldum sanırım sanki midemde bir karadelik var herşeyi yiyesim var müthiş istahim açıldı biri beni durdursun yaz geliyor ya(
Valla benimde yarın günüm var pidecide yapalım dedi ev sahibi gitmiycem yememek için günleride iptal ediyorum katilmiycam kışa kadar biraz kilo vereyim hep saboteKizlar carsamba oturmam var bende hazirlik yapacam hem temizlik ne ugrayamazsam haberiniz olsun canlar
Aynenn carsamba uc aylarin baslangici persembede kandilmis persembe de allah izin verirse oruc tutuyum diyorymm borcumda var 4 gun onuda tutabilsemmValla benimde yarın günüm var pidecide yapalım dedi ev sahibi gitmiycem yememek için günleride iptal ediyorum katilmiycam kışa kadar biraz kilo vereyim hep sabote
Aynenn carsamba uc aylarin baslangici persembede kandilmis persembe de allah izin verirse oruc tutuyum diyorymm borcumda var 4 gun onuda tutabilsemmValla benimde yarın günüm var pidecide yapalım dedi ev sahibi gitmiycem yememek için günleride iptal ediyorum katilmiycam kışa kadar biraz kilo vereyim hep sabote
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?