Evliliğim için 35 kilo

Cok harika bir menun hayatim bize tam orneklisin

Valla benimde yarın günüm var pidecide yapalım dedi ev sahibi gitmiycem yememek için günleride iptal ediyorum katilmiycam kışa kadar biraz kilo vereyim hep sabote
Aynenn carsamba uc aylarin baslangici persembede kandilmis persembe de allah izin verirse oruc tutuyum diyorymm borcumda var 4 gun onuda tutabilsemm

Valla benimde yarın günüm var pidecide yapalım dedi ev sahibi gitmiycem yememek için günleride iptal ediyorum katilmiycam kışa kadar biraz kilo vereyim hep sabote
Aynenn carsamba uc aylarin baslangici persembede kandilmis persembe de allah izin verirse oruc tutuyum diyorymm borcumda var 4 gun onuda tutabilsemm

Ay kızlar misafir geldi akşam pat diye bende karnabahar yapmıştım dedim isterseniz buyurun yiyelim yok dediler yemek söyledik dışarıdan ben karnabaharımı yedim bi de pasta getirmişler sağolsunlar, yiyebildiklerini yediler yiyemediklerini eve geri paket yapıp gönderdim biri Bebek iki çocuk ay Muhabbette edemedik. Oturdum yere oğlanla oynadım bütün gece. Çocuk işi zor zanaat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…