Evliliğim için 35 kilo

Merhaba arkadaşlar,

Dün hastanede geçti, bir ara giriş yapayım dedim ama yazacak halim yoktu .
umarım bu kışın son gribini yaşıyorum.

Dün yediklerim çok karışık:

Sabah : 1 dlm ekmek, peynir
Öğle : Serum :)
Akşam : Şehriye çorbası ( limonlu karabiberli,, tavuk suyuna ) 2 koca kase içtim
Gün içinde yudum yudum kefir içtim ,

Burdayim kedi kedicim bugun misafirlerim vardi onlari agirladim ve cok kötü bas agrisi boyun agrisi çekiyorum o yuzden bugun giremedim dunde temizlikti hazirlikka ugrastim

Burdayim kedi kedicim bugun misafirlerim vardi onlari agirladim ve cok kötü bas agrisi boyun agrisi çekiyorum o yuzden bugun giremedim dunde temizlikti hazirlikka ugrastim
Ay doğru söylemiştin unutmuşum. Dinlen güzelce, arkadaşlarla falan görüşmek güzel de evde olunca çok iş oluyor yemeği temizliği gittikten sonra ortalık toplaması.

Kızlar ne yapıyorsunuz bende bugün sosyete pazarına gittim gitmez olaydım ya millet 34 beden giyiyor minik minik tişörtler sormayın acayip moralim sıfırlandı

Gelelim bugün yediklerime onurlu ve gururlu olarak tamı tamına listeme uydum.
Sabah: mercimek çorbası
Öğlen: Kabak yemeği+chia lı yoğurt
Akşam: Kıymalı yumurta+1 dilim ekmek

Süpersin canım sporda yapmışsın bende inşallah yarın bugün hiç canım istemedi akşama kadar pazardaydım sonra arkadaşa gittim şimdi de eşimi bekliyorum avm gideceğiz

Gelelim bugün yediklerime onurlu ve gururlu olarak tamı tamına listeme uydum.
Sabah: mercimek çorbası
Öğlen: Kabak yemeği+chia lı yoğurt
Akşam: Kıymalı yumurta+1 dilim ekmek
Süpersin afiyet olsun canım motiven hep böyle olsun inşallah nazar değmesin

Kızlar ne yapıyorsunuz bende bugün sosyete pazarına gittim gitmez olaydım ya millet 34 beden giyiyor minik minik tişörtler sormayın acayip moralim sıfırlandı
Hala pazardan alışveriş yapamıyorum 79 da başlayabilirim heralde...

Kızlar motivem yerlerde ne olucak benim bu halim of insanlar ile konuşmak Bile istemiyorum o kadar kötüyüm dün doktorumda aynısını defi ne oldu sana diye toparlanamıyorum

Hala pazardan alışveriş yapamıyorum 79 da başlayabilirim heralde...
En kısa zamanda yapacaksın sen ben buna inanıyorum canım az kaldı senin devam asla asla etrafında ki insanların çok zayıfladın yeter bırak Bile deseler kulaklarını tıkamalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…