- 16 Şubat 2009
- 34.883
- 123.237
- 1.123
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #4.201
Yok canım ne sorunu olucak ki
Günaydın canımGunaydinlar güzeller
Yok Can'ım olur mu öyle şey istediğin yere katıl. Tek amacımız motive olmak.
GünaydınGünaydın kızlar 3 aylarınız mübarek olsun
Ay geçmiş olsun dikkat et kendine dinlen güzelce.Dün yediklerim çok karışık:
Sabah : 1 dlm ekmek, peynir
Öğle : Serum :)
Akşam : Şehriye çorbası ( limonlu karabiberli,, tavuk suyuna ) 2 koca kase içtim
Gün içinde yudum yudum kefir içtim ,
Ay geçmiş olsun dikkat et kendine dinlen güzelce.
Ay doğru söylemiştin unutmuşum. Dinlen güzelce, arkadaşlarla falan görüşmek güzel de evde olunca çok iş oluyor yemeği temizliği gittikten sonra ortalık toplaması.Burdayim kedi kedicim bugun misafirlerim vardi onlari agirladim ve cok kötü bas agrisi boyun agrisi çekiyorum o yuzden bugun giremedim dunde temizlikti hazirlikka ugrastim
Süpersin canım sporda yapmışsın bende inşallah yarın bugün hiç canım istemedi akşama kadar pazardaydım sonra arkadaşa gittim şimdi de eşimi bekliyorum avm gideceğizISILDURU BitmeyenUmidim nerelerdesiniz. Ben spora gittim geldim 1 saat yürüdüm çünkü zumba kişi sayısından iptal oldu yanımda mayo da götürmemiştim ilk günden yüklenmiyim diye yürüdüm bende.
Süpersin afiyet olsun canım motiven hep böyle olsun inşallah nazar değmesinGelelim bugün yediklerime onurlu ve gururlu olarak tamı tamına listeme uydum.
Sabah: mercimek çorbası
Öğlen: Kabak yemeği+chia lı yoğurt
Akşam: Kıymalı yumurta+1 dilim ekmek
Hala pazardan alışveriş yapamıyorumKızlar ne yapıyorsunuz bende bugün sosyete pazarına gittim gitmez olaydım ya millet 34 beden giyiyorminik minik tişörtler sormayın acayip moralim sıfırlandı
En kısa zamanda yapacaksın sen ben buna inanıyorum canım az kaldı senin devam asla asla etrafında ki insanların çok zayıfladın yeter bırak Bile deseler kulaklarını tıkamalısınHala pazardan alışveriş yapamıyorum79 da başlayabilirim heralde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?