- 2 Şubat 2010
- 9.338
- 43.837
- 748
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #4.381
Ya kızlar sizde de kilo verirken rahatsız edici bir his oluyor mu? Bi garip, sabah uyandığımda mesela böyle etlerim acıyomuş gibi ama tam olarak öyle değil halsiz gibi garip bişey hafiflemek rahatlık veriyo da kendimi bi garip hissediyorum... Acıkıyorum ondan mıdır nedir.[/QUOT
Valla canım ben iki öğün yiyorum ama tıka basa yiyorum Karatay teyze öyle diyor doyana kadar şuan mesela catliycam ne yediğime gelince sabah Karatay kahvaltısı doyana kadar akşam yumurtalı ıspanak kavurması yoğurt çok büyük bir tabak ama birde az çorba oda ıspanaklı etli bir corbaydi bir avucta çerez bence o kadar aç kalma ki vücudun tepki vermesin yada çok spor az yemekten
Süpersin canım hadi bakalımSabah zumba+45 dk yüzme şimdi de eşim eve gelmeyecekmiş arkadaşlarıyla maç izleyecekmiş bende akşam zumba seansına kaçayım barisabah çok eğlendim
Yediklerimi de yazayım
Sabah:2dilim hindi füme 1 yumurta maydanoz
Öğlen Izgara et salata
Akşam: Haşlanmış tavuk salata
Yeşil çay
Canım spor yapıyorsun ya vücudun artık uyanıyor Benimde öyle oluyor normalYa kızlar sizde de kilo verirken rahatsız edici bir his oluyor mu? Bi garip, sabah uyandığımda mesela böyle etlerim acıyomuş gibi ama tam olarak öyle değil halsiz gibi garip bişey hafiflemek rahatlık veriyo da kendimi bi garip hissediyorum... Acıkıyorum ondan mıdır nedir.
Aferin kız süper böyle devamSabah zumba+45 dk yüzme şimdi de eşim eve gelmeyecekmiş arkadaşlarıyla maç izleyecekmiş bende akşam zumba seansına kaçayım barisabah çok eğlendim
Yediklerimi de yazayım
Sabah:2dilim hindi füme 1 yumurta maydanoz
Öğlen Izgara et salata
Akşam: Haşlanmış tavuk salata
Yeşil çay
Kız kime yazdın bunu ?Tebrikler güzel kilo vermişsiniz önerilerinizde çok güzel bizler Zaten dediklerinizi yapıyoruz
Aboov erkekmiş ya bu
Ben Zaten anlamıştım reklam ve erkek olduğunu makaraya sarayım dedim enselenmişAboov erkekmiş ya bu
Süpersin canımİkinci kez zumbaya giden kedikedi arkadaşımızın verdiği gazla ikinci kez yürüyüş yaptım bugün toplam 2saat 15 dk yürüdüm maşallah
Kız senin kime yazdığını anlamadım sen diyince o mesajı hatırladım aklımdan çıkmış o kadar kaideye almamışim ki adamı :))))Niye soruyorsun o zaman
Afiyet olsun da akşam menün neredeMenumden bahsetmismiydim neyse oyoeysede tekrar yazayım sabah Karatay kahvaltısı üç ceviz
Kız senin kime yazdığını anlamadım sen diyince o mesajı hatırladım aklımdan çıkmış o kadar kaideye almamışim ki adamı :))))
Kedikediye yazdığım mesajın içinde gündüz yazmışımAfiyet olsun da akşam menün nerede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?