Evliliğim için 35 kilo

İkinci kez zumbaya giden kedikedi arkadaşımızın verdiği gazla ikinci kez yürüyüş yaptım bugün toplam 2saat 15 dk yürüdüm maşallah
O enerji içimizde var işte kilo verme azmi...dün pertim çıktı dedim ben yarın iptal olucam heralde ama kalktım şimdi de yüzmeye gidiyorum iyiyim. Uykum da düzene girmeye başladı galiba 11 lere kadar uyuyan ben sabah 7:30 da dikildim ayağa

Aynı saatte kalkmisiz canım azmimiz daim olsun dün yeni bir karar aldım hala çok kilolu olduğumu 6 li rakamları gormeden durmamaya karar verdim 15 yıldır görmedim 6 lari ,On yıldır da 7 leri görmedim ne kadar sürerse sursun devam etmeye karar verdim

İşte sporun ve kilo vermenin faydaları harikasın canım benim nazar değmesin popişini kaşı maşallah

Çok güzel olucaz biz. Şu an hedefim 83 diyorum ama 79 a taktım kafayı.

Zayıflamış fotolarimizida paylasiriz artık özelden tombisleri gördük nasılsa
Vereyim tüm kiloları özel fotoğrafçı tutup resimler çektireyim onları gönderirim gerçi ben yüzüm hariç boy fotosu koyuyodum en sevmediğim mavi tshirtumle bak şimdi geldi aklıma 85 tede çekeyim de koyayım her 5 kiloda 1

Mlyt biraz kendinden bahsetsene, napıyorsun nerde yaşıyorsun evli misin bekar mısın? Kaç yaşındasın? Çocuk var mı? Önceden yazdıysan kusura bakma unutmuşum.
Bahsedeyim canım 31 yaşında 3 çocuk annesi 16 yıllık evliyim aslen elazığ liyim ama diyarbakır da oturuyorum sende biraz kendinden bahseder misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…