- 2 Şubat 2010
- 9.338
- 43.837
- 748
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #4.401
Günaydın canımGünaydın kızlar hayırlı sabahlar
İkinci kez zumbaya giden kedikedi arkadaşımızın verdiği gazla ikinci kez yürüyüş yaptım bugün toplam 2saat 15 dk yürüdüm maşallah
Geçmiş olsun canım inşallah bir an önce iyileşirsin.
Canım merak ettim seni geçmiş olsun iyi misin biraz daha
Aynı saatte kalkmisiz canım azmimiz daim olsun dün yeni bir karar aldım hala çok kilolu olduğumu 6 li rakamları gormeden durmamaya karar verdim 15 yıldır görmedim 6 lari ,On yıldır da 7 leri görmedim ne kadar sürerse sursun devam etmeye karar verdimO enerji içimizde var işte kilo verme azmi...dün pertim çıktı dedim ben yarın iptal olucam heralde ama kalktım şimdi de yüzmeye gidiyorum iyiyim. Uykum da düzene girmeye başladı galiba 11 lere kadar uyuyan ben sabah 7:30 da dikildim ayağa
Penisilin yaptır canım ben genelde 3 hemen sabah akşam olunca hemen toparlıyorum geçmiş olsunBugünde aynıyım
henüz iğne işe yaramadı , umarım kısa sürede yarar
İşte sporun ve kilo vermenin faydaları harikasın canım benimO enerji içimizde var işte kilo verme azmi...dün pertim çıktı dedim ben yarın iptal olucam heralde ama kalktım şimdi de yüzmeye gidiyorum iyiyim. Uykum da düzene girmeye başladı galiba 11 lere kadar uyuyan ben sabah 7:30 da dikildim ayağa
Iyiyim canım sen nasılsınGünaydın canımnasılsın
Çok güzel olucaz biz.Aynı saatte kalkmisiz canım azmimiz daim olsun dün yeni bir karar aldım hala çok kilolu olduğumu 6 li rakamları gormeden durmamaya karar verdim 15 yıldır görmedim 6 lari ,On yıldır da 7 leri görmedim ne kadar sürerse sursun devam etmeye karar verdim
Zayıflamış fotolarimizida paylasiriz artık özelden tombisleri gördük nasılsaÇok güzel olucaz biz.Şu an hedefim 83 diyorum ama 79 a taktım kafayı.
Vereyim tüm kiloları özel fotoğrafçı tutup resimler çektireyimZayıflamış fotolarimizida paylasiriz artık özelden tombisleri gördük nasılsa
Mlyt biraz kendinden bahsetsene, napıyorsun nerde yaşıyorsun evli misin bekar mısın? Kaç yaşındasın? Çocuk var mı? Önceden yazdıysan kusura bakma unutmuşum.Iyiyim canım sen nasılsın
Bahsedeyim canım 31 yaşında 3 çocuk annesi 16 yıllık evliyim aslen elazığ liyim ama diyarbakır da oturuyorum sende biraz kendinden bahseder misinMlyt biraz kendinden bahsetsene, napıyorsun nerde yaşıyorsun evli misin bekar mısın? Kaç yaşındasın? Çocuk var mı? Önceden yazdıysan kusura bakma unutmuşum.
İyiyim canım dükkandayım bugün inşallah sporda gideceğim Allah nasip ederse gaza geldimIyiyim canım sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?