Evliliğim için 35 kilo

İyiyim canım dükkandayım bugün inşallah sporda gideceğim Allah nasip ederse gaza geldim kedikedi84 sağolsun
Sabahtan gittim geldim bugün havuzda sırf kadınlar günü saat 1 e kadar 10 da kadınlar bir doluştu hamam gibiydi havuzun içinde dedikodu yapıyorlardı, 45 dk yüzebildim onun için kulaç atacak yer kalmayınca çıktım.

Bahsedeyim canım 31 yaşında 3 çocuk annesi 16 yıllık evliyim aslen elazığ liyim ama diyarbakır da oturuyorum sende biraz kendinden bahseder misin
Ben de 32 yaşındayım 15 yıllık evliyim henüz çocuğum yok, kendimi hazır hissetmiyordum ama şimdi kilo verip rahat hamilelik geçirme derdindeyim. İstanbul'da yaşıyorum.

Ben de 32 yaşındayım 15 yıllık evliyim henüz çocuğum yok, kendimi hazır hissetmiyordum ama şimdi kilo verip rahat hamilelik geçirme derdindeyim. İstanbul'da yaşıyorum.
Kız bak benim bir arkadaşta korundu korundu çocuk istemedi sonrada çocuğu olmadı olsun diye uğraştı lütfen artık erteleme bebek işini hamişlik anne olmak çok zor ama çok güzel duygular Allah herkese nasip etsin

Ay sende deme ya etrafımdaki herkes aynı şeyi söylüyor 75 olunca denemeye başlayacağım. Herkes Dr tavsiye ediyor.

Yok yok moral bozmak yok moral çok önemli fıstık gibi anneler olucaksiniz sadece artık ertelemeyin demek istedim ayrıca ben çok memnunum geç anne olduğum için kızlarım küçük diye daha genç hissediyorum öyle de görünüyorum çok şükür hayatimida yaşadım kariyerde yaptım gezdim tozdum eğlendim hepsine doyuncada bebek yaptım zaten bebek gelince hayat baya baya bitiyora yakın o yüzden tadını çıkardım

Zayıflayınca her dakika fotoğraf çekip paylaşırım sosyal medyayada :)

Kızlar bugün eşim dükkana bendem önce gitti Benimde bazı işlerim vardı onları halledip gitmem gerekiyordu dükkana neyse ben kışın kotondan indirimde keten beyaz mavi çizgili bir ceket almıştım gecen haftada ona uygun Bebek mavisi pantolon aldım onları giydim altına beyaz spor ayakkabılarımı giydim çeker içine beyaz bademi üstüne mavi taşlı bir kolye neyse dükkana gittim adamın ağzı açık kaldı emin bizlerde öyleyizdir eşlerimiz düzgün bir kıyafet giyince tuhaf oluyoruzdur eşimi ilk kez beni beğenirken gördüm gülümsedi ve ben tuhaf oldum ne oldu dedim hiç dedi seni ilk kez böyle görüyorum dedi ne var bunda diyecek olursanız ben 6 yıl boyunca tayt ve üstüne uzun tunik giymiş 54 bedenlik kabanın önü kapanmamış ve eşofman altı ile dolaşan bir insandım bir tuhaf oldum ve inşallah bugünki gazdan sonra bir daha zararlı beslenmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…