- 16 Şubat 2009
- 34.883
- 123.237
- 1.123
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #4.421
Çok güzel olucaz biz.Şu an hedefim 83 diyorum ama 79 a taktım kafayı.
Allah bağışlasın yavrularını yuvanızda huzur eksik olmasınBahsedeyim canım 31 yaşında 3 çocuk annesi 16 yıllık evliyim aslen elazığ liyim ama diyarbakır da oturuyorum sende biraz kendinden bahseder misin
Amin canım Allah razı olsunAllah bağışlasın yavrularını yuvanızda huzur eksik olmasın
Kız çok küçük evlenmissin minnacık bense kocamanken 31 yaşındaydım hahahaAmin canım Allah razı olsun
Evet canım baya küçük evlendim eskiden çok üzülürdüm simdişimdi çocuklarıma bakınca iyiki erken olmuş diyorumKız çok küçük evlenmissin minnacık bense kocamanken 31 yaşındaydım hahaha
Sabahtan gittim geldim bugün havuzda sırf kadınlar günü saat 1 e kadar 10 da kadınlar bir doluştu hamam gibiydiİyiyim canım dükkandayım bugün inşallah sporda gideceğim Allah nasip ederse gaza geldimkedikedi84 sağolsun
Ben de 32 yaşındayım 15 yıllık evliyim henüz çocuğum yok, kendimi hazır hissetmiyordum ama şimdi kilo verip rahat hamilelik geçirme derdindeyim. İstanbul'da yaşıyorum.Bahsedeyim canım 31 yaşında 3 çocuk annesi 16 yıllık evliyim aslen elazığ liyim ama diyarbakır da oturuyorum sende biraz kendinden bahseder misin
Kız bak benim bir arkadaşta korundu korundu çocuk istemedi sonrada çocuğu olmadı olsun diye uğraştı lütfen artık erteleme bebek işini hamişlik anne olmak çok zor ama çok güzel duygular Allah herkese nasip etsinBen de 32 yaşındayım 15 yıllık evliyim henüz çocuğum yok, kendimi hazır hissetmiyordum ama şimdi kilo verip rahat hamilelik geçirme derdindeyim. İstanbul'da yaşıyorum.
Ay sende deme ya etrafımdaki herkes aynı şeyi söylüyor 75 olunca denemeye başlayacağım. Herkes Dr tavsiye ediyor.Kız bak benim bir arkadaşta korundu korundu çocuk istemedi sonrada çocuğu olmadı olsun diye uğraştı lütfen artık erteleme bebek işini hamişlik anne olmak çok zor ama çok güzel duygular Allah herkese nasip etsin
Allahım facia kötü olmuş canım ya sende öğleden sonra git benceSabahtan gittim geldim bugün havuzda sırf kadınlar günü saat 1 e kadar 10 da kadınlar bir doluştu hamam gibiydihavuzun içinde dedikodu yapıyorlardı, 45 dk yüzebildim onun için kulaç atacak yer kalmayınca çıktım.
Moralini bozma canım benimde bozuluyor ki benim bir sürü hastalığım varAy sende deme ya etrafımdaki herkes aynı şeyi söylüyor 75 olunca denemeye başlayacağım. Herkes Dr tavsiye ediyor.
Penisilin yaptır canım ben genelde 3 hemen sabah akşam olunca hemen toparlıyorum geçmiş olsun
Vereyim tüm kiloları özel fotoğrafçı tutup resimler çektireyimonları gönderirim gerçi ben yüzüm hariç boy fotosu koyuyodum en sevmediğim mavi tshirtumle bak şimdi geldi aklıma 85 tede çekeyim de koyayım her 5 kiloda 1
Çok güzel olucaz biz.Şu an hedefim 83 diyorum ama 79 a taktım kafayı.
Rica ederim canım geçmiş olsunSağol canım
Doktora sorayım
Öyle yapıyorum normalde de günüm bölünmesin diye gittim. 8:30-9:30 gitmem lazım kimse olmuyor...Allahım facia kötü olmuş canım ya sende öğleden sonra git bence
Süpersin sabah sabah çok güzel kardiyo olur senin içinÖyle yapıyorum normalde de günüm bölünmesin diye gittim. 8:30-9:30 gitmem lazım kimse olmuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?