Evliliğim için 35 kilo

:))) ins izlemyiz ya millet bizi izlesinn
Bu arada hasatim karin kaslarim sirtim belim her yanim ağrıyor bayağı hantallasmisim bugun neler yaptim bahsediyim goji beriyy diktim küçük kaplara buyusun stilliyecegim sonra pepino diktim bide chia tohumuda dikecem bakalim buyuyecekmi...bugun samirsak ekmistik sonbaharda onu capaladim ayy toprakla haşır neşir olmak iyi geldi yarinda gidecegizde bakalim yagmur yagdi gidrmiyiz bilmiyorum uzum cubuklari dikecegiz bahçeye gitmek iskence geliydi bana ama o meyve fidanlarimiz nasil buyumus cicek acmis onlari gorunce mutlu oldumm hem moral hem bana hareket oldu :)) bugun 5saat bahcede calismisik.. iyi spor
Kizlar ben yavas yavas kendimi toparladim ins bide diyetimi yapimda bazi aksilikler yuzunden gec saatlerde yidim yoksa drvam ins bu hafta stresten hep yattim uyudum sistimdi buni trlafi edecegim inş. .

Gunaydin kizlar iyi pazarlar :))
Bizde bahceye saat 11gibi hava biraz isinsin gidecegiz aksama görüşürüz yarin tarti gunu sizler adina mutluyum eksidesiniz ben bu hafta artidaydim ama verecegim yaa o kg lari inş... ISILDURU hadi bakalım direnci kirmissin ins guzel kg ulaşacaksın .kedikedi84 canin tatli istiyorsa gun kurusu da yesen olmami odami kacamak sayiliyy meyve aldir kendine meyve salatasi yap ye bugune kadar kacamak yapmadin gor bak emeklerin karsiligini goreceksinn..
Miyav_su nsptin basladinmi dukan diyetine atak yapacaktin dimi cok uzun süre yapma üç gunu gecmesin bari sagligina dikkat et canim eminim bu uc gunde olsa güzel kg gider moralini bozma hatun yavas yavas sabirla beybisi ♡♥♡

Günaydın canım vücudun ağrıyorsa kas gevşetici kullan bahçede çalışmak iyi geliyor insana birde o havada yemek yemek oh hiçbir restauranta değişmem o havayı başladım canım salak gibi bugün tartıldım 75 kg çıktım canım sıkıldı

Bak vardı evde aklıma gelmedi gün kurusu. Meyve sevmiyorum sevemiyorum... Onun bile en kalorili olanlarını seviyorum işte kuru kayısı ,kuru dut, kuru incir, muz, karpuz, kavun, üzüm. Tam da diyette yemeyin dedikleri meyveler.

Ay ne güzel ya kendi diktiğin sebze meyveyi yemek ne büyük bi mutluluktur. Onlar açtıkça insana yaşam sevinci gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…